Şimdi Ara

corsa? fiesta? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dun corsa bakmaya gıttık.ıstedıgımız aracıda bulduk ama araca fılm ve ustune kaplama yapmıslar. fılm tamam okeyde kaplama aklımda soru ısaretlerı olusturdu.acaba naklıyat sırasında bıseyler olduda yapıp bellı olmasın dıye kaplamamı yaptılar.olmucak sey degıl hele bıde turkıyede yasıosak olma ıhtımalı yuksek.arac beyaz renk cam tavan hıssı yaratmak ıcın yaptıklarını soledıler.ama genede aklımızda soru ısaretlerı var sımdı gene gorusmeye gıdıcez acaba boyle bıseyı anlama sansımız varmıdır?
  • muhakkak olede fısta da alsak corsada kalcak gozumuz:D
  • Sıfır araca mı film ve kaplama yapmışlar? Neyin kaplaması yau... Sıfır araç alıyorsunuz, ben olsam yanından bile geçmem o bayinin...
  • Hocam fiesta için 33.820 senin aldığın fiyat mı? Sitede kampanyalı fiyatı x paketi ile 33.910 tl oluyor çünkü. Bir de pazarlık yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

Sıfır araca mı film ve kaplama yapmışlar? Neyin kaplaması yau... Sıfır araç alıyorsunuz, ben olsam yanından bile geçmem o bayinin...

eet ama tum beyaz arabalara aynı uygulamayı yapmıslar.sadece tavana kaplama yapmıslar cam tavan hıssı vermek ıcın satıcı ya sordugumda herhangı bır kaza veya hatayı saklamak ıcın bole bır yola basvurmaz dedı.o rıske gırcek bır fırma degılmıs.denılen o. ne akdar dogru yalan tartısılmaz ama ole bırsey oldugunda hukukı yollara basvurucaz tabıkıde.
    aynı sekılde corsa astra ınsıgnıa beyaz renklı olanlarınada yapılmıs bu uygulama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestlibres -- 17 Temmuz 2010; 16:53:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Hocam fiesta için 33.820 senin aldığın fiyat mı? Sitede kampanyalı fiyatı x paketi ile 33.910 tl oluyor çünkü. Bir de pazarlık yaptın mı?

eet verdıklerı fıyat o ama sadece ole bı fıyat aldık.onun ustunden gene bır mıktar ındırım olacagını dusunuyorum cunku trend paketını sıteden baktıgımda yaklasık bın tl ındırım yapmıslardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestlibres

quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

Sıfır araca mı film ve kaplama yapmışlar? Neyin kaplaması yau... Sıfır araç alıyorsunuz, ben olsam yanından bile geçmem o bayinin...

eet ama tum beyaz arabalara aynı uygulamayı yapmıslar.sadece tavana kaplama yapmıslar cam tavan hıssı vermek ıcın satıcı ya sordugumda herhangı bır kaza veya hatayı saklamak ıcın bole bır yola basvurmaz dedı.o rıske gırcek bır fırma degılmıs.denılen o. ne akdar dogru yalan tartısılmaz ama ole bırsey oldugunda hukukı yollara basvurucaz tabıkıde.
    aynı sekılde corsa astra ınsıgnıa beyaz renklı olanlarınada yapılmıs bu uygulama..

Bir başka bayiye giderdim şahsen böyle bir olay karşısında.
    İlla buradan alacağım diyorsanız da bence indirim talep edin sonuçta kafalarına göre film ve kaplama yapmışlar.

• istanbuldakı 4 5 bayıyı gezdım hıc bırınde beyaz yok ve bırdahakı sevkıyattada beyaz gozukmuyor. ılk sevkıyatın gelmesı 1 ay kadar surucekmıs ıste.
    bırde satıs elemanı tanıdık o tarz bsıey yapıcagını zannetmıyorum(ama bu devırdede tanıdıktan korkucaksın yani)
    onlara bın tl istedi ıste 850 tl ye ındırdı.aracta 33.600tl toplamda malıyetı 34.450 tl oldu. ayrıca yanında karter koruma hedıye olarakvericek (100tl fıyatı varmıs ama 100 tl 100tl dır:d:D)
    arac ıcın kaparo verdık.salı veya carsamba ıslemlerın durumuna gore teslım alıcaz bı aksılık olmazsa..
    ayrıca bunları ruhsatada ıslıcekmıs.

cogu bayıdede camlara fılm kaplama yapıyorlar.bır bayıde showroomda astraya yapılırken sahıt oldum yanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestlibres -- 17 Temmuz 2010; 18:06:56 >
  • http://yfrog.com/fvgrnt0076j
    http://yfrog.com/m9grnt0077j
    http://yfrog.com/jmgrnt0077qj
    http://yfrog.com/2dgrnt0078j
    http://yfrog.com/2cgrnt0080j
    resımlerde bunlar pek ıyı cekımler degıl ama telefonla bu kadar oluyor.:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestlibres -- 17 Temmuz 2010; 17:25:56 >

• quote:

istanbuldakı 4 5 bayıyı gezdım hıc bırınde beyaz yok ve bırdahakı sevkıyattada beyaz gozukmuyor. ılk sevkıyatın gelmesı 1 ay kadar surucekmıs ıste.
    bırde satıs elemanı tanıdık o tarz bsıey yapıcagını zannetmıyorum(ama bu devırdede tanıdıktan korkucaksın yani)
    onlara bın tl istedi ıste 850 tl ye ındırdı.aracta 33.600tl toplamda malıyetı 34.450 tl oldu. ayrıca yanında karter koruma hedıye olarakvericek (100tl fıyatı varmıs ama 100 tl 100tl dır:d:D)
    arac ıcın kaparo verdık.salı veya carsamba ıslemlerın durumuna gore teslım alıcaz bı aksılık olmazsa..
    ayrıca bunları ruhsatada ıslıcekmıs.

cogu bayıdede camlara fılm kaplama yapıyorlar.bır bayıde showroomda astraya yapılırken sahıt oldum yanı.

O zaman bize hayırlı olsun demek düşer hocam.

• Hayırlı olsun . Bence doğru bir tercih yaptınız.
  • Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah...
  • allah razı olsun tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın:)
    hepımıze kazasız belasız surusler gunler nasıp etsın;:D
  • Corsa 1.4 motorun otomatiği 4 ileri klasik tork konvertörlü şanzımandır. Fiesta ile şanzıman yapısı birebir aynıdır.
    Corsa 1.2 de easytronic kullanılmaktadır.

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

easytronik te baskı balatası vardır belli zaman sonra değişir; yokuşta geri kaydırır ( hillholder yoksa),vites geçişleri hissedilir.

tam otomatikten artıları; daha az yakıt tüketir, arıza durumunda tamiri çok daha kolaydır zira viteskutusu manuel vites kutusudur, daha performanslıdır, aracın kontrolü tam otomatiğe göre kıyas kabul etmeyecek düzeyde sizdedir.

tam otomatiğin avantajı ise bence sadece konforlu olmasıdır vites geçişleri hissedilmez.ayrıca bozulmadığı sürece değişen bir parçası balatası vb yoktur

. buna karşılık, daha çok tüketir, kontrol araçtadır, arızalanması durumunda masrafı yüksek olur.

ben 5 yıldır easytronik benzeri mitsubishi colt 1.3 amt kullanmaktayım 6ileri vitesli, bundan önce tam otomatik civicim vardı.

amt colt, otomatik civicten çok çok daha eğlenceli ve kontrolü sizde olan bir sürüş sunmakta.

easytronikler 5 ileri diye biliyorum. coltlarda mesela 6 ileridir.

hayırlı günler.

• quote:

allah razı olsun tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın:)
    hepımıze kazasız belasız surusler gunler nasıp etsın;:D

güle güle kullanın ş.içi ş.dışı nekadar yaktığını kullanınca yazarmısınız
  • tabıkıde arabayı sag saglım alalım deneme suruslerıne cıkıcaz:D:D
    ona gorede degerlerı yazarım:D
  • Hocam üstündeki kaplama güzel ama ben açılır tavan sanırdım onları meğer sadece görüntüymüş Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Hocam üstündeki kaplama güzel ama ben açılır tavan sanırdım onları meğer sadece görüntüymüş Hayırlı olsun.

tesekkur ederım::D
    eet cam tavan gıbı gozukmesı ıcın yapılmıs:D
  • acaba aracı teslım almadan kaportada boya olup olmadıgı anlamak ıcın kendı servısınde mı ekspertıze soksam yada teslım aldıktan sora baska bır yerde mı soksam.
    skayetvar ı okudugumda 2 tane sıfır araca boya uyguladıklarını okudum ve bu benım canımı ıyıce sıktı acıkcası.
    bıde satıs elemanı bole bır rıske opelın gırmeyecegını ama soyle bır durumolabılecıgını soyledı fabrıkadan cıkmadan 2.kez boyanmıs olabılecegını boyle durumlarla karsılasılabıldıgını soyledıler.bunları okuyunca moralım ıyıce bozuldu.
    acaba orada ekspertız yaptırıp onaylı bır belge alsam ılerde olabılecek bır sorunda bana fayda saglarmı?
  • kimse yokmu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.