Şimdi Ara

corsa? fiesta? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Obk hocam başka bir topicte şunu yazmıştı. "Araç alırken bayinin eksperinde bulunan boya ölçüm cihazıyla aracı iyice kontrol edip öyle teslim alırım."

Bunu bir deneyin yoksa teslim almadan önce serviste baktırın . Teslim alıp başka yerde baktırayım derseniz sorun varsa da aracı teslim aldığınızdan dolayı elinize bir şey geçmez.
  • hım aracı aksam uzerı alacagım ıcın servıste kımse kalmaması gıbı bır durum soz konusu olabılır ayrıca yanımda boya ıslerıyle ugrasmıs olan akrabamıda goturucem bakması ıcın.
    baska yerde yaptırmamda max 1 -2 gunu bulacagı ıcın herhangı bsy warsa benden kaynaklanmadı bellı olur dıye dusunuyorum.ama genede servıste eleman varsa o sekılde aletle olcum yaptırrım.
    olmadı kendı aletımı kendım gotururum bıryerlerden bulup:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestlibres

kimse yokmu

Canın sıkıldıysa konu dışına geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

kimse yokmu

Canın sıkıldıysa konu dışına geç

yararlı tavsıyelerın ıcın tesekkur ederım..;)
  • opel corsayı aldıysan seni bizim bölüme bekliyoruz...hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

opel corsayı aldıysan seni bizim bölüme bekliyoruz...hayırlı olsun..

aldık hayırlısıyla :D
    ınslaalh aracı da teslım alınca resımlerıyle beraber gırıs yapıcam:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reko

opel corsayı aldıysan seni bizim bölüme bekliyoruz...hayırlı olsun..

aldık hayırlısıyla :D
    ınslaalh aracı da teslım alınca resımlerıyle beraber gırıs yapıcam:D

nekadar yaktığı hakkında bilgi verebilirmisiniz ş.içi ş.dışı olarak teşekkürler
  • quote:

2011 Fiesta Titanium 5K 1.4 A/T x paketli 33.820tl
    2010 Opel Corsa 1.4 otomatik enjoy paketli 34.000tl
    araclarda azda olsa pazarlık yapılabılecegı dusuncesındeyım nakıt olarak alıcagımız ıcın.
    bu aracları yakıt olarak kullanan arkadaslar net bı deger verebılırlermı?
    aracların yedek parca fıyatları servıs ucretlerının karsılastırması?
    fıyat-donanım karsılastırması?
    konfor ve serilik olarak karsılastırılması?
    4 kısılık bı aıleyız aractan performans beklemıyoruz ama gereken yerlerde gereken performans ve serılıgıde es gecmemelıyız.
    aracı ablamda kullanıcak bayan arabası olarakta kullanılıcak ona gore yorumlarınızı yaparsanız sevınırım.
    bıde su aracı da goz ardı etmeyın sunada bakın dıe baska arac tavsıye etmeyın lutfen 3 aydır cogu arabayı ınceledım bu ıkısı arasında kaldım bu 2 aracın karsılastırmasını yasadıgınız gordugunuz tecrube ettıgınız artılarını eksılerını yazarsanız daha acıklayıcı olur kulaktan dolma bılgılerı lutfen yazmasın su soyleymıs bu boylesmıs dıye. sımdıden tesekkurler iyi forumlar:D:D

• Fiesta Titanium ları ben çok beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYSOP

Fiesta Titanium ları ben çok beğeniyorum.

Trend ler ibeğenmiyo musun
  • quote:

2011 Fiesta Titanium 5K 1.4 A/T x paketli 33.820tl
    2010 Opel Corsa 1.4 otomatik enjoy paketli 34.000tl
    araclarda azda olsa pazarlık yapılabılecegı dusuncesındeyım nakıt olarak alıcagımız ıcın.
    bu aracları yakıt olarak kullanan arkadaslar net bı deger verebılırlermı?
    aracların yedek parca fıyatları servıs ucretlerının karsılastırması?
    fıyat-donanım karsılastırması?
    konfor ve serilik olarak karsılastırılması?
    4 kısılık bı aıleyız aractan performans beklemıyoruz ama gereken yerlerde gereken performans ve serılıgıde es gecmemelıyız.
    aracı ablamda kullanıcak bayan arabası olarakta kullanılıcak ona gore yorumlarınızı yaparsanız sevınırım.
    bıde su aracı da goz ardı etmeyın sunada bakın dıe baska arac tavsıye etmeyın lutfen 3 aydır cogu arabayı ınceledım bu ıkısı arasında kaldım bu 2 aracın karsılastırmasını yasadıgınız gordugunuz tecrube ettıgınız artılarını eksılerını yazarsanız daha acıklayıcı olur kulaktan dolma bılgılerı lutfen yazmasın su soyleymıs bu boylesmıs dıye. sımdıden tesekkurler iyi forumlar:D:D

• güncel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.