Şimdi Ara

'Corsa' Üyelerimiz ve araçları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
2
Favori
62.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adım Burak.20 yaşındayım. Ankara da tıp öğrencisiyim.
    2010 model, 1.2 enjoy spor, easytronic, şimşek girisi corsa sahibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burtycan -- 24 Nisan 2010; 13:01:12 >
  • Merhaba.Ben de arabamı alalı bugün tam bir hafta oldu.Burayı görmemişim.Görseydim kendimi daha önce tanıtırdım.Adım Çağdaş.Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat 3.sınıf öğrencisiyim 22 yaşındayım.2010 model corsa 1.2 enjoy 111 araç sahibiyim.İyi forumlar dilerim.
  • Aracını ve kendini tanıtan arkadaşlara teşekkür ederiz, tekrar hoşgeldiniz
  • Merhaba
    İsmim Saklı Kalsın :)

-------------------------
    2008 ENJOY 1.3 DİZEL NEW CORSA D SAHİBİYİM
    GÜMÜŞ GRİ
    7ARACIM FULL BODY KİT VE FULL 3M CAM FİLMLİDİR
    EXTRA KROM ANTEN VE ORJINAL KOLÇAK
    YENİ ÖN TAKIM LASTİKDE CABASI : )
    RADYATÖR VE BASKI BALATALARIMI YENİ DEĞİŞTİRDİM VE TÜM BAKIMLARINI YAPTIRDIM ARAÇ BANA BİRAZ PAHALIYA MAAL OLDU AMA
    COK AMA COK MEMNUNUM
    İSTANBUL KENDİ TEKSTİL İŞİMLE UGRAŞMAKDAYIM
    YAŞ 19
    ------------------------------------

Yeni resimler en kısa sürede eklencektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clasics -- 4 Mayıs 2010; 23:19:15 >
  • Tekrar hoşgeldiniz.

Kısa sürede epey yol yapmışsınız...
  • aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz der , kasasız keyifli sürüşler dilerim
  • Selam arkadaşlarım ve dostlarım
    aslında yeminliydim buraya yazmamaya ama bir kereliğine yazacam kendimi tanıtmak için başkada yazmayacağım bir özür gelmeden
    forumun sıkı sıkı takipçisiyim yaklaşık 6-7 aydır Corsacıların arasındayım 2 yıldır toyatacılarlaydım ismim Ersin Adanalıyım 33 yaşındayım Polis memuruyum Antalyada yaşıyorum 5 aydır Corsa kullanıcısıyım cok memnunum Toyotamdan vaz gecemem diyordum ama Corsa cabuk
    unutturdu bana şuan Corsa aşığıyım birde bişe söyleyecem kusura bakma Serdar Corsa ya en çok yakışan Gümüş Gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYHaNLıYım
    Selam arkadaşlarım ve dostlarım
    aslında yeminliydim buraya yazmamaya ama bir kereliğine yazacam kendimi tanıtmak için başkada yazmayacağım bir özür gelmeden
    forumun sıkı sıkı takipçisiyim yaklaşık 6-7 aydır Corsacıların arasındayım 2 yıldır toyatacılarlaydım ismim Ersin Adanalıyım 33 yaşındayım Polis memuruyum Antalyada yaşıyorum 5 aydır Corsa kullanıcısıyım cok memnunum Toyotamdan vaz gecemem diyordum ama Corsa cabuk
    unutturdu bana şuan Corsa aşığıyım birde bişe söyleyecem kusura bakma Serdar Corsa ya en çok yakışan Gümüş Gri

Estağfurullah, herkesin Corsa'sının rengi kendine göre en güzel tabii

Tekrar hoşgeldin diyelim, fakat özür olayını anlamamız için açıklaman gerekecek sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: CeYHaNLıYım

Corsa ya en çok yakışan Gümüş Gri

Beyaz olmasın hocam
  • Yok serdar abinin arabasıda her zaman gözde renktir , hatta ben seni trafikde gördüm serdar abi yanımda arkadaşım vardı , beşiktaş sahilyolunda bak ıstanbulda kı en hasta corsacılardandır dedıgımde ıyıce bı suzmuştu senı arkadaşım .. :)
    bidaha gorursem selam veririm ceker sağa bi cay iceriz.

evet bu arada epey km yaptım fakat ben aracı 65.binde aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clasics
    hatta ben seni trafikde gördüm serdar abi yanımda arkadaşım vardı ,
    beşiktaş sahilyolunda bak ıstanbulda kı en hasta corsacılardandır dedıgımde ıyıce bı suzmuştu senı arkadaşım .. :)
    bidaha gorursem selam veririm ceker sağa bi cay iceriz.

Ne zaman gördün merak ettim
    Hafta içi, hafta sonu ? saat kaç civarı ?

Araba temizken görmüşsündür inşallah, pis gezmekten de görülmekten de nefret ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 27 Nisan 2010; 1:15:51 >
  • Serdar Beyin yönlendirmesiyle buraya da açayım konumu..

2010 model 1.4 otomatik Corsa Enjoy 111. yıl almış bulunmaktayım.
    Kendisi nehir grisi denilen renkte olup ,plakasını beklemektedir.
    eşimin beğendiği bir plaka alınca salı günü aracımla buluşacağım.

İlk defa sıfır araba aldığım için sizlere soracağım çoook sorular için şimdiden özür dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağatayd

Serdar Beyin yönlendirmesiyle buraya da açayım konumu..

İlk defa sıfır araba aldığım için sizlere soracağım çoook sorular için şimdiden özür dilerim..

hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin diyelim öncelikle.
    umarım memnun kalırsınız

• quote:

ne demek.. birbirimize yardım için buradayız zaten

NOT: Bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun , kazasız keyifli sürüşler dilerim
  • quote:

Serdar Beyin yönlendirmesiyle buraya da açayım konumu..

Tekrar hayırlı olsun.
    Geçen gün park etmiş vaziyette nehir grisi bir Enjoy 111 gördüm, showroom'dan yeni çıkmış olmalı ki pırıl pırıl parlıyordu.
    Rengi çok beğendim, Corsa'ya çok yakışmıştı.

• Arabayı aldıgım ılk zamanlar :) bebek ortaköy sarıyer vs bı turluyodum baya bı gezdım ınanın nerde gordugumu unuttum ama gordugume yuzde yuz emınım cunku arabayı almadan once burdakı cogu ımzadakı arabalara baktım hepsı aklımda :)
  • tamam serdar abi halletim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clasics -- 4 Mayıs 2010; 23:20:06 >
  • Yok ben moderatör değilim.
    Moderatörlere mesaj atarak ricanı iletebilirsin,
    mesela Quadrifoglio nickli moderatör sağolsun bu tür taleplere yardımcı oluyor.
  • Ben kendimi tanıtmışmıydım hatırlamıyorum...Profilden eski konularıma baktığım kadarıyla bir post'um yok,sanırım bir ara aracın fotoğraflarını eklemiş idim buraya,çok takılmamıştım..Her neyse çok uzun zaman oldu,epeydir yazmıyorum buraya :) O yüzden tekrar tanıtma gereği hissetim..Sanırım bu günden itibaren bu forumun müdavimi olacağım :)

İsmim Emre ..İstanbul'da Alemdağ'da oturmaktayım.Yaş 23 , Yeditepe Üniversitesinde Gastronomi ve mutfak sanatları okumaktayım,4. sınıf öğrencisiyim.. 2007 model corsa opc ile yine 2007 model corsa sport 1.3 cdti aracım var. Genellikle dizeli hafta içi,opcyi de hafta sonu kullanmaya çalışıyorum.Bunun dışında diğer forumlarda Opel dostu postlarım ve opeli savunduğum için pek sevilmem :) Arkadaşlar da bana opel avukatı der nedense..Halbuki gerçekleri söylerim,bir çoğunun işine gelmez,çoğu da zaten olaydan haberi yoktur...Opel'in Türkiye'de gerektiği değeri görmediğini düşünen ve markanın tanınmasını sağlamayı amaçlayan insanlardan biriyim..ve hayır , opel veya showroomlar ile bir bağım yok :D

Forumun sistemine pek alışamasam da,(post takibi bir hayli zor geldi diğer forumlardan sonra) elimden geldiğince aranızda olmaya , bilgi vermeye ve öğrenmeye çalışacağım...Görüşmek üzere.

• Tekrar hoşgeldin Emre, her zaman böyle aktif olmanı dileriz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.