Şimdi Ara

Corsair HS35 Gaming Kulaklık 279 TL (itopya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada Nisan ayında 230 liraya satmış.Güncel kura göre fiyat iyi.Bu fiyata güzel bir kulaklık.

https://www.itopya.com/corsair-hs35-stereo-siyah-gaming-kulaklik/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• surround değil stereo
  • Kur fiyatı göze alınınca gayet iyi fiyat, ihtiyacı olan kaçırmasın.
  • Teknoseyir incelemesi:https://m.youtube.com/watch?v=_hQaIDTII4k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surround ı windows yapabiliyor o konu rahat
  • itopya.
  • Terleme varsa süngerler çabuk düşecek. Dıştaki metal alan renk atması yapıyor ve resmen paslanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanal 7.1 diye almaktan vazgeçilmemeli. Çünkü pek bir esprisi faydası olan bir özellik değil. 32 ohm değeri ile de artık günümüzdeki onboard anakartların ses yongaları yeterince iyi besleyecektir diye düşünüyorum. Tabi bu özelliği kullanıp hoşuna giden varsa tercih meselesidir. Ancak oyunlarda vs bir faydası olduğunu düşünen veya büyük fark ettiğini düşünen varsa yanılıyorlar.

Şununla kıyaslanırsa hangisi daha iyi acaba merak ediyorum.
    www.hepsiburada.com
    Anker SoundCore Strike 1 3.5mm Oyuncu Kulaklığı - Siyah - Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-strike-1-3-5mm-oyuncu-kulakligi-siyah-a3811-p-HBV00000S14PK

• ‘Şimdi öde, seneye kullan’ prensibi ile alışveriş yapmak isteyen alsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Sanal 7.1 diye almaktan vazgeçilmemeli. Çünkü pek bir esprisi faydası olan bir özellik değil. 32 ohm değeri ile de artık günümüzdeki onboard anakartların ses yongaları yeterince iyi besleyecektir diye düşünüyorum. Tabi bu özelliği kullanıp hoşuna giden varsa tercih meselesidir. Ancak oyunlarda vs bir faydası olduğunu düşünen veya büyük fark ettiğini düşünen varsa yanılıyorlar.

Şununla kıyaslanırsa hangisi daha iyi acaba merak ediyorum.
    https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-strike-1-3-5mm-oyuncu-kulakligi-siyah-a3811-p-HBV00000S14PK
    Çok benzerler ses kalitesi olarak ama malzeme kalitesi olarak Corsair daha iyi. Anker Strike serisinin en tercih edilesi özelliği soğutucu jelli padleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: anaksimenes35

surround değil stereo
    daha iyi, sanal yazılımlı surround kullnanlar kaldı mı cidden?

7+1 farklı kolon koyulmamış kulaklıkla surround dinlediğinizi sanmayın, yazılımla bir sürü seste detay kaybı yaşıyorsunuz. benim gibi ses kartına sahip biriyseniz usb ile takarak yavan dandik o usb kartından ses alıyorsunuz...

ve daha bir sürü şey.

burası donanımhaber, donanım bilginiz yoksa yazmayın.
  • Alacak arkadaşlar kaçırmasın Şubatta indirimde iken 200tlye almıştım. 400 tl olsa bile alınabilir bir kulaklık. Müzik dinlemek istersen oldukça tatmin eder. Oyunlarda da aynı şekil. Mikrofonu da gayet temiz ses veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

daha iyi, sanal yazılımlı surround kullnanlar kaldı mı cidden?

7+1 farklı kolon koyulmamış kulaklıkla surround dinlediğinizi sanmayın, yazılımla bir sürü seste detay kaybı yaşıyorsunuz. benim gibi ses kartına sahip biriyseniz usb ile takarak yavan dandik o usb kartından ses alıyorsunuz...

ve daha bir sürü şey.

burası donanımhaber, donanım bilginiz yoksa yazmayın.

Alıntıları Göster
    7.1 surround olmadığını belirttim zaten, hatta ondan daha iyi bir kulaklık olduğunu bildiğim halde sıcak fırsat diye açmadım HB fiyatını yükseltmesin diye.

günlerdir bunu takip ediyorum ve bu kulaklıktan çok daha performanslı...

• Bu ürünün mikrofonu bir gün çalışmaz oldu yenisini gönderdiler tekrar mikrofonu bozuldu. Onun dışında ses kalitesi vs güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.