Şimdi Ara

Corsair Void Elite Surround 579 TL YANIYOR 🔥🔥🔥 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alprn46

O Kulaklık stereoydu.Daha eski model olması dışında fark var mı acaba.
    Hmm. O zaman şuan uzun zaman sonra en düşük fiyat bu. 350 TL olması gerçekten imkansız geliyordu zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar uzun süredir kulaklık arıyorum. Oyun ve müzik için. Müzik performansı nasıl? Oyun içerisinde atmosfere sokuyor mu? Ses kasma çok önemli değil. O konuda zaten sorun olacağını sanmıyorum. Tavsiye eder misiniz. 200-300 arası bir şey arıyordum. Almaya değer mi 11.11 veya kasım sonu indirimlerinde başka kulaklık yakalanır mı? Riske atmak istemiyorum alasım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KurtBeğ

Dostlar uzun süredir kulaklık arıyorum. Oyun ve müzik için. Müzik performansı nasıl? Oyun içerisinde atmosfere sokuyor mu? Ses kasma çok önemli değil. O konuda zaten sorun olacağını sanmıyorum. Tavsiye eder misiniz. 200-300 arası bir şey arıyordum. Almaya değer mi 11.11 veya kasım sonu indirimlerinde başka kulaklık yakalanır mı? Riske atmak istemiyorum alasım var.

Hocam bir kaç mesaj önce donanımhaber incelemesini paylaştım. İzleyin isterseniz. Üst düzey bir kulaklık. Bende kardeşim için 400-500 tl arası birşey bakıyordum fakat dandik çin malları 350 TL'ye satılıyorken bu kulaklık bu fiyata kaçmaz. İmkanınız varsa alın.

Edit: Bende 11.11'i bekliyordum fakat bu kulaklığı bu fiyata bulunca kaçırmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 9 Kasım 2020; 15:40:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nötron yozluğu

Kesinlikle çok iyi fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Hocam bir kaç mesaj önce donanımhaber incelemesini paylaştım. İzleyin isterseniz. Üst düzey bir kulaklık. Bende kardeşim için 400-500 tl arası birşey bakıyordum fakat dandik çin malları 350 TL'ye satılıyorken bu kulaklık bu fiyata kaçmaz. İmkanınız varsa alın.

Edit: Bende 11.11'i bekliyordum fakat bu kulaklığı bu fiyata bulunca kaçırmak istemedim.

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim hocam, izledim. Riske atmayacağım hazır ihtiyaç var, alalım. Teşekkür ederim. İnşallah sorunsuz, iyi günlerde kullanırız.

• Kablosu tekli mi yoksa Hoparlör+mikrofon şeklinde iki kablolu mu? Ya da USB mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünen varsa konfor anlamında bu kulaklık gibi yok bence muadil marka modellere göre ses kaliteside iyi robotik ses yok steelseries gibi öneririm.Ben bunu 300tl iken almıştım ama kablosuz ve kaliteli ses kulaklık olsa güzel olurdu kablo cok sıkıntı. oda 3-4k vardır fiyatı:D

• Kadima kullanıcısına yanıt

Kablo tekli ancak yanında gelen usb ses kartı var onla takmak istersen takabilirsin pc'indeki anakart kalitesi düşükse,sonuç olarak tek kablo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 9 Kasım 2020; 16:11:14 >
  • nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt

Paylaşım için teşekkürler bedavaya gitmiş. Kablolu diye bakmamıştım. Anında soğurdular :))

• Kulaklığım geldi arkadaşlar. Cloud II ile karşılaştırdım. Oyun performansı olarak çok bir fark yok Cloud II ile. Bu kulaklıkta gayet iyi iş çıkarıyor fakat müzik performansı yeterince tatmin edici değil. Cloud II ile arasında baya fark var. EQ ayarı ile daha iyi bir seviyeye gelir. EQ ayarı ile uğraşmadım ama potansiyel var. Corsair ICUE yazılımı ile kullanmayı unutmayın.

Corsair Void Elite Surround 579 TL YANIYOR &#128293;&#128293;&#128293;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son 8 stok. Kırmızı için. Siyah tükendi.

• Mar00N kullanıcısına yanıt

Mikrofon kalitesi nasıl hocam yorum yapabilir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Mikrofon kalitesi nasıl hocam yorum yapabilir misin ?

Mikrofon kalitesini beğendim hocam. Çok temiz ve berrak ses iletiyor. Kulaklığı biraz daha deneme fırsatım oldu. EQ ayarı ile çok güzel müzik performansı alabilmek mümkün ama hala Cloud II seviyesinde değil. Oyunlar da beni baya şaşırttı. Özellikle FPS oyunlarında yön tayini Cloud II'den bile iyi geldi bana.

Çok teşekkürler hocam hem yorum hem haber verdiğiniz için. Zaten şu an james donkey 710 kullanıyorum büyük ihtimal fazlasıyla fark yaşarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Çok teşekkürler hocam hem yorum hem haber verdiğiniz için. Zaten şu an james donkey 710 kullanıyorum büyük ihtimal fazlasıyla fark yaşarım

Rica ederim hocam, ne demek. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Emin olun büyük fark yaşayacaksınız. Yazılımı indirmeyi unutmayın..

Hocam oyunlarda 7,1 sesi açıyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Mikrofon kalitesini beğendim hocam. Çok temiz ve berrak ses iletiyor. Kulaklığı biraz daha deneme fırsatım oldu. EQ ayarı ile çok güzel müzik performansı alabilmek mümkün ama hala Cloud II seviyesinde değil. Oyunlar da beni baya şaşırttı. Özellikle FPS oyunlarında yön tayini Cloud II'den bile iyi geldi bana.

Alıntıları Göster

Hocam oyun atmosferine sokmak konusunda nasıl peki? Ortam seslerini, efektleri, patlamaları iyi veriyor mu? Bir de en iyi müzik performansı için nasıl bir Eq ayarı yapmamız lazım? Bu konuda nereden geliştirebiliriz kendimizi?

• yeniden stok'a girmiş galiba alsak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

Hocam oyunlarda 7,1 sesi açıyormusunuz?

Evet.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.