Şimdi Ara

Corsair Void Elite Surround 579 TL YANIYOR 🔥🔥🔥 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KurtBeğ

Hocam oyun atmosferine sokmak konusunda nasıl peki? Ortam seslerini, efektleri, patlamaları iyi veriyor mu? Bir de en iyi müzik performansı için nasıl bir Eq ayarı yapmamız lazım? Bu konuda nereden geliştirebiliriz kendimizi?

Alıntıları Göster
    Evet. Oyun konusunda her bakımdan çok iyi bence. Atmosferi sonuna kadar yaşatıyor. EQ ayarlarını internette bulabilirsiniz. İsterseniz kendi ayarlarımıda paylaşabilirim. Kendiniz de deneyerek sizin için en iyi ses hangisi ise ona göre ayarlama yapabilirsiniz. Hangisini isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

yeniden stok'a girmiş galiba alsak mı?

İhtiyacın varsa kaçırma...

• Uzayıp kısalabiliyor mu yoksa boyu sabit mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Evet. Oyun konusunda her bakımdan çok iyi bence. Atmosferi sonuna kadar yaşatıyor. EQ ayarlarını internette bulabilirsiniz. İsterseniz kendi ayarlarımıda paylaşabilirim. Kendiniz de deneyerek sizin için en iyi ses hangisi ise ona göre ayarlama yapabilirsiniz. Hangisini isterseniz.

Alıntıları Göster

Hocam biraz önce geldi. Denemeye başladım. Mikrofon kalitesi cidden hoşuma gitti. Ses ve müzik performansı fena değil. Benim için iyi geldi. Ama Anker Soundcore Life Q10 ile kıyaslandığında geride kalıyor. Ama aşırı bir fark değil. Ve kesinlikle EQ ile oynama yapılırsa daha iyi yerlere geleceğini hissettiriyor. Bu konuda çok tecrübeli değilim ama yorumlarım bunlar. Bu arada İCUE indirmeden yaptığım yorumlardı bunlar. Şu an sitesinde bakım var indiremiyorum ama indirdikten ve oyunlarda denedikten sonra yorum güncellemeye çalışırım. Hem de alacak arkadaşlara bir faydası olur. Size de teşekkür ederim hocam.

• KurtBeğ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, uzayıp kısalabiliyor mu yoksa boyu sabit mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4h062020

Merhaba, uzayıp kısalabiliyor mu yoksa boyu sabit mi?

Sanırım mikrofon için soruyorsunuz hocam. Uzayıp kısalma yok. Yukarı ve aşağı hareket ediyor. Bir de bükmenize izin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtBeğ -- 11 Kasım 2020; 12:5:55 >
  • quote:

İhtiyacın varsa kaçırma...

Alıntıları Göster
    mikrofonu iyi olan pcde kullanacağım bi kulaklığa ihtiyacım vardı siyah modelden aldım.
    Teşekkürler paylaştığınız için.

Yok mikrofon değil. Kulaklık pedlerinin olduğu kısım bazı kulaklıklarda içeri giriyor ya onu kastettim.
    Bunda boy sabit sanırım ayarlayamıyoruz.

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt
    Kafadaki bant kısım için diyorsanız o kısım uzayıp kısalıyor tabii ki, hatta kademeler numaralı bile. Kafanız için ayar yapmanıza izin veriyor hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet ondan bahsediyorum :D
    Fotoğraflarda sabit gibi gelmişti de.

• quote:

Hocam biraz önce geldi. Denemeye başladım. Mikrofon kalitesi cidden hoşuma gitti. Ses ve müzik performansı fena değil. Benim için iyi geldi. Ama Anker Soundcore Life Q10 ile kıyaslandığında geride kalıyor. Ama aşırı bir fark değil. Ve kesinlikle EQ ile oynama yapılırsa daha iyi yerlere geleceğini hissettiriyor. Bu konuda çok tecrübeli değilim ama yorumlarım bunlar. Bu arada İCUE indirmeden yaptığım yorumlardı bunlar. Şu an sitesinde bakım var indiremiyorum ama indirdikten ve oyunlarda denedikten sonra yorum güncellemeye çalışırım. Hem de alacak arkadaşlara bir faydası olur. Size de teşekkür ederim hocam.

Alıntıları Göster
    İndirmeye çalıştığınız link sorunlu.

Buradan indirin:

https://www.corsair.com/ww/it/downloads

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4h062020

Evet ondan bahsediyorum :D
    Fotoğraflarda sabit gibi gelmişti de.
    Sabit değil hocam. Ayarlanıyor kademeli olarak.

• quote:

İndirmeye çalıştığınız link sorunlu.

Buradan indirin:

https://www.corsair.com/ww/it/downloads

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim hocam. Ama link sorunlu değilmiş ben de buradan deniyordum. Ufak bir bakım arası verdiler demek ki..

• quote:

Teşekkür ederim hocam. Ama link sorunlu değilmiş ben de buradan deniyordum. Ufak bir bakım arası verdiler demek ki..

Alıntıları Göster
    Bende iniyor hocam.

İndire bastıktan sonra kayıt olma ekranı gelmesi lazım. Eposta falan istiyor. Ondan sonra indirme başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 11 Kasım 2020; 12:40:46 >
  • quote:

Bende iniyor hocam.

İndire bastıktan sonra kayıt olma ekranı gelmesi lazım. Eposta falan istiyor. Ondan sonra indirme başlıyor.

Alıntıları Göster

Yok şu an indiriyor zaten hocam sorun yok. Biraz önce ben denediğim sırada bakım vardı. Tekrar teşekkür ederim.

• Tekrar stoklarda kırmızı ve siyah aynı fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Bu mesaj silindi.
    Yukarıdaki mesajımda kutunun fotosunu attım. Bende normal bir şekilde Corsair kutusu ile geldi. Kulaklıkta bir sorun yok. Gayet iyi. Sizin kulaklıkta sorun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum hocam. İstiyorsanız değişim talep edin. Sıkıntılı bir kulaklık gelmiş size. Normalde bahsettiğiniz gibi bir kulaklık değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.