Şimdi Ara

Corsair Void Elite Surround 579 TL YANIYOR 🔥🔥🔥 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam konuyla alakası yok kusura bakmayın ama fiyatlar almış başını gitmiş 400 500 e ne önerirsiniz müzik + mikrofon kalitesi için 1 günümü buna ayırdım ama kafam çok karışık inanın var mı önerebileceğiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ürün 7.1 çıkışı sanal olarak yazılımla mı veriyor yoksa donanım şeklinde fiziksel bir 7.1 çıkış mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Bu ürün 7.1 çıkışı sanal olarak yazılımla mı veriyor yoksa donanım şeklinde fiziksel bir 7.1 çıkış mıdır ?

Sanal diye biliyorum hocam. Bu fiyatlarda fiziksel biraz zor sanırım.

• Bende Corsair void pro var. Ergonomik olarak hiç laf diyemem benim için 4-4 lük bir kulaklık. Oyunlarda da iyi diyebilirim ama bi cloud 2 değil. CS go özelinde konuşmak gerekirse cloud 2 olan arkadaşlarım daha iyi ses duyuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Bu ürün 7.1 çıkışı sanal olarak yazılımla mı veriyor yoksa donanım şeklinde fiziksel bir 7.1 çıkış mıdır ?

Sanal hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

hocam konuyla alakası yok kusura bakmayın ama fiyatlar almış başını gitmiş 400 500 e ne önerirsiniz müzik + mikrofon kalitesi için 1 günümü buna ayırdım ama kafam çok karışık inanın var mı önerebileceğiniz?
    Merhaba hocam. Sennheiser HD 400S öneririm o fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 22 Kasım 2020; 23:3:9 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.