Ürün 14:30'da teslim edildi :) Şaka gibi tam olarak 24 saat bile dolmamıştı. Bu gerçekten inanılmaz bir hız. Amazon ve DHL ikilisi gibi yok gerçekten. |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (31. sayfa)
-
-
Bugün teslim aldım ben de. Valla helal olsun DHL'e; bu nasıl bir hız? İki günde İspanya'dan Gaziantep...
Vergiyi de kontrol ettim 526 ödenmiş gümrükte. Amazon 634 almıştı. Herhalde 110 lira da iade alacağım ve böylece 2190 TL'ye gelmiş olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergiyi nerden kontrol ettiniz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/cosori-air-fryer-bilgi-tecrube-tarif-paylasim-alani--151590470-30#152217594
Benden de 581,60kesmiş
Demek üstü yatacak ama Amazon hesabımıza yatar heralde
Ödeme yönteminize göre yatar iade hocam. Ne ile ödediyseniz geri ona yatırıyorlar.
Öyle mi , teşekkür ettim hocam ithalat ücret 690 idi aradaki fark yatar o zaman sağolun
Hayırlı olsun hocam. İstanbul’a geldikten sonra hangi kargoyla yurt içine dağıtılıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla Antep'e kadar DHL ile geldi benim. DHL'in oturduğum bölgeye dağıtımı yokmuş o yüzden arayıp isterseniz yurtiçi kargoya verelim isterseniz de gelin alın dediler ben de gidip şubeden aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 9 Mart 2022; 15:38:35 >
Bölgenizde dağıtım yapıyorsa DHL kendisi getiriyor. Dağıtım yapmıyorlarsa genellikle Yurtiçi çok nadir de olsa Aras ile gönderiyorlar.
-
-
Daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum ama buradaki linkte tariflerin Türkçesi var.
manuals+Cosori Hava Fritöz CP137-AF / CP158-AF / CS137-AF / CS158-AF Tarifler - Kılavuzlar +https://manuals.plus/tr/cosori/cosori-air-fryer-cp137-af-cp158-af-cs137-af-cs158-af-recipes -
@ProfXavier bu mesaji ve birkac sayfa once tarifler vardi. Onlari ilk sayfaya koyabilir misiniz?
Bence değiştirin. Kullanmadan böyle ise daha fazla soyulabilir. En kötüsü de kaplamanın soyulması sağlığa zararı olur mu, soyulan kaplama yemeklere gelir mi endişesi olur
Amazon’da iadeye yönlendirdi. Cosori’ye mail gönderdim ama aynı problemi yaşayan diğer arkadaşa net bir çözüm sunmadıkları için iade düşünüyorum.
4.7L isteyerek almıştım ama bir miktar soğudum, 5.5L siparişi vereceğim şimdi sanırım.
-
Hocam güncel model olması sebebi etkili olmuştu tercihimde. 5.5L siparişi geçtim, diğerini de yarın DHL ile göndereceğim.
-
Burada liste liste yazdım 4.7den şikayet çok 5.5l alın tartışmaya kapalı benim nezdimde 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aaa ürün daha yeni geldi 4.7lt baktım böyle bir sorun yok iade mi etsem bende
-
Hocam yoksa iade etmeye çokta gerek yok bence.
ek olarak Amazon.com’da 5.5L için alt tarafın yedeği mevcut. 4.7L için yedek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X