Şimdi Ara

Covid-19 vs Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağlıklı günler dilerim . Ülkece gidişatımız yok kötü hasta sayısı her geçen gün kstlanarak gidiyor . En erken gidiş tarihi 29 mayıs olarak düşünürsek o tarihe kadar hasta sayısı baya bir artar. Size sorum mayıs celbi ertelenir mi ? Ne yapabilirler ?

• Ben de mayıs celbinde gideceğim inşallah ertelenmez..
  • Olay giderek daha kötüye gidiyor . Erkene alsalar keşke de erkenden gidebilsek
  • TSK’da virüs işlemiyor. Her şey eskiden nasılsa öyle yürüyor. Bide önlem aldık diye msb Twitter’dan paylaşım yapmış görsel falan eklemiş. Bende eklesem görsel hemen vatan haini oluruk. Şansa yaşıyoruk ya bakalım.
  • TSK ya virüs gayet işliyor. kasım celbinde gelmiş son 30 sayan bir er olarak söylüyorum. herkes 3.5 atıyor. son gelen mart grubu hala 14 günlük karantina döneminde. kursiyer komutanlar gönderildi. memurlar vardiya sistemine döndü. büyük ihtimalle askere çağrılmazsın bu şartlarda ertelenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernowarrior1

TSK ya virüs gayet işliyor. kasım celbinde gelmiş son 30 sayan bir er olarak söylüyorum. herkes 3.5 atıyor. son gelen mart grubu hala 14 günlük karantina döneminde. kursiyer komutanlar gönderildi. memurlar vardiya sistemine döndü. büyük ihtimalle askere çağrılmazsın bu şartlarda ertelenir.
    Hocam ciddi misiniz ? Sizlerin kulağına gelen sağlam bir duyum var mı ? Komutanlardan duyum vs. Bir de şu sorun var siz 30 safak sayıyorsunuz , 1 ay sonra teskere alıp dönceksiniz sizden 30 gün sonra diğer celpler dönecek böyle devam ederse askeriyede insan kalmıcak Bu arada ben hemen gitmek isteyenlerdenim hocam 😂

• şu an burada önemli olan tek şey kışla içerisinde virüs taşıyan birini almamak. 3 haftadır çarşılar kilitli ve böyle devam edecek. dışarıdan ziyaretçi alımı yok. başka şehirlerde görev yapan arkadaşlarımızın anlattıklarını da işin içine kattığımızda yoğun bir telaş söz konusu. şu an burada hastaneye sevk bile yok. bu şartlarda daha fazla askeri almak büyük risk.
  • quote:

şu an burada önemli olan tek şey kışla içerisinde virüs taşıyan birini almamak. 3 haftadır çarşılar kilitli ve böyle devam edecek. dışarıdan ziyaretçi alımı yok. başka şehirlerde görev yapan arkadaşlarımızın anlattıklarını da işin içine kattığımızda yoğun bir telaş söz konusu. şu an burada hastaneye sevk bile yok. bu şartlarda daha fazla askeri almak büyük risk.
    Hocam size bir duyum gelirse haber eder misiniz . Alım olcak olmayacak tarzı . Çok ümitsizliğe bağlandın hocam artık beklemek istemiyorum
  • quote:

TSK ya virüs gayet işliyor. kasım celbinde gelmiş son 30 sayan bir er olarak söylüyorum. herkes 3.5 atıyor. son gelen mart grubu hala 14 günlük karantina döneminde. kursiyer komutanlar gönderildi. memurlar vardiya sistemine döndü. büyük ihtimalle askere çağrılmazsın bu şartlarda ertelenir.
    Bizde aynı durumdayız bende 30 sayıyorum inşallah terhisler iptal olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.