Şimdi Ara

COWON A3 60 GB İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dombilibili evet oynatabiliyorsun.istediğin dili oynatırken bile seçebiliyorsun.
  • mkvleri oynattıgı solenen alet a3... tam bi hayal kırıklıgı.. mkvleri oynatmaya calışırken takılması verilen onca paranın hakkını vermiyor. hatta A3 olayı aşıp avi uzantılı dosyaları bile oynatırken takılması denecek cinsten..

mkv ozelligi yuzunden piyasada satışa cıkıpda, mkvyi takıla takıla oynatan A3 sınıfta kalmıştır.. hele yukarıda avi uzantılı film için convert programı onerilmesi cowon için hayal kırıklıgıdır.. iyiki almamışım.. alacak olanlarada onca para vermeyin derim almışken A2 alın daha cok memnun kalırsınız..

• firmware update yaptınmı sorunsuz kullanan arkadaşlar var demek sendede hata var
  • güzel cihaz , inceleme için teşekürler
  • sen gg den aldın bildiğim kadarıyla benim orada sattığını bildiğim biri vardı ama dün bakayım dedim dükkanını bulamadım pm den kimden aldığını yazabilirmisin acaba
  • firmware le hallediliyor demiştik ya ne bu ban man
  • ya bana ucuzz yollu lazım biri yardım etsin yav :)
  • umarım en kısa sürede alırsın kızıl shaman.cowon a3 sevdası adamı yakar bilirim=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

firmware le hallediliyor demiştik ya ne bu ban man

Yani neticede mkv, avi, ac3, wma, abs, ebd, efi, cdti, d4d vs her türlü dosyayı sorunsuz ve takılmadan oynatıyor, doğru mu?

Altyazıda tr sorunu da olmuyor?

O zaman bu cihazdan hemen edinmek lazım bi tane...
  • aynen dediğin gibi.
  • A3 ün a2 den bir farkı var mı?Aynı gibi duruyor da
  • cevabı yukarıda kouşulanlar ve incelememde var zaten=)
  • A3 ü olanlar için kılıf bulamayanlar varsa...
    PSP kılıfı aldım 20 ytl ye çok güzel uyuyor.PSP kılıfı satan yerlerden alabilirsiniz rahatça=)
  • s.a arkadaşlar ben cihazı biçimlendirdim işin kötü tarafı cihazın içindeki sistem dosyalarını yedeklemeyi unuttum şimdi cihaz açılmıyor.logo dan sonra,cihazın ortada ufak resmi altındada ufak bir çarpı işareti var.birisi bana yardım ederse çok sevinirim.şimdiden tşkr ediyorum.
  • herkese iyi akşamlar...

bir sorum olacak çok acil olarak

amerikadan amazon.com dan türkiyeye getirmek için aleti fazladan ne kadar kargo ücreti ödeniyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omrfrkerl

s.a arkadaşlar ben cihazı biçimlendirdim işin kötü tarafı cihazın içindeki sistem dosyalarını yedeklemeyi unuttum şimdi cihaz açılmıyor.logo dan sonra,cihazın ortada ufak resmi altındada ufak bir çarpı işareti var.birisi bana yardım ederse çok sevinirim.şimdiden tşkr ediyorum.

daha önce hiç fw yükseltmesi yaptınızmı bilmiyorum ama kullanım kılavuzunda olabilir oraya bir bakın siteden son fw yi indirip kurmayı öyle düzelebilir
  • yaptım. cihazın içinde hiçbirşey yok ama hepsi silindi.içinde hangi dosyalar olduğunuda hatırlamıyorum.fv yükledim olmadı.aslında bir arkadaş kendi cihazınızdaki sistem dosyaları kopyalayıp gönderse çok iyi olur .
    ayvandur@hotmail.com
    arkadaşlar cihazın aciliyeti var o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar a3 ün içindeki sistem dosyalarını bana zip leyip atarmısınız.yardımcı olursanız çok makbule geçer... ayvandur@hotmail.com
  • Altta linki yüklersin buradan=)

http://ra111share.com/files/108300653/.system.rar.html

Yukarıdaki linkte 111 yerine ''pid'' yaz=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuct up kid -- 17 Nisan 2008; 23:13:24 >
  • fuct up kid
    çok tşk ederim zehmet verdim ama yine hallolmadı : ( anasını sattığımın cihazı.birde -fat32format- diye a3 programı var format programı herhalde.belki formatlansa sistem dosyaları otomatik yüklene bilir ama unuda bitürlü yükleyemedim.dediğim programı biliyormusun bilmiyorum ama kullanmasını biliyorsan yardımcı olurmusun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.