Şimdi Ara

Çözemediğim şeyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah kahretsin, herkese verdikçe veriyor hayat. Ben ne tıp kazanabildim ne de başka şeylerde yüzüm güldü. Bana gidim gidim verilen şans bazısına gani şekilde veriliyor. Yeter lan seveyim böyle hayatı.

Yıllarca ders çalıştım, saygısızlık yapmadım kimseye.Belediyenin dershanelerinde klimasi olmayan siniflarda usuye usuye ders dinledim, dirsek curuttum hayatim boyunca. Bir tane hayatimda guzel bir sey olsun disimi kiricam. Kibar davrandım herkese. Ne oluyor awk yeter ya. Ben her şeyden umudumu kestim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diamante35 kullanıcısına yanıt

gün gelir devran döner hocam

ümidi kaybetmek yok

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Hiçbir şeyin döndüğü yok hocam, bir insanın hayat şansı olacakmış. Çok haklilarmis.

• Bir insanın bahtının güzel olması gerekiyormuş. Umarım bu hayatta herkes emeğinin karşılığını alır. Hepinizin yüzü güler. Ben beceremedim.

• Hocam istediğiniz şey belki ileride sizi mutsuz edecekti. Devam edin her şey yoluna varır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eastai kullanıcısına yanıt

Hiçbir şeyin yolunda gideceği yok. Gitmeyecek de. O kadar mutsuzum ki.

• Bu hayatta hep bir şeyleri yakalamaya çalıştım. Koştukça koştum bir kere durup izlemedim, dinlenemedim. Koşmaya devam ediyorum belki bu tur bitecek araya birazcık yalan bir mutluluk girecek sonra koşmaya devam. Bazı şeyleri bilsen de değiştiremezsin. Komplekslerim olduğunun, tedavi olmam gerektiğinin, diğer her şeyin farkındayım ama olmuyor iyileşemiyorum. Psikologlarla saatler harcadım, kaç kutu ilaç kullandım hatırlamıyorum. İyileşemedim, yeterli hissedemedim, hissedemeyeceğimde. Bir insan bir şeyi hedefler, amacı olur, çabalar, mutlu olur, olmaz. Sonunu tahmin ettiğim, bildiğim hiçbir şey beni mutlu etmiyor. Allah senin yardımcın olsun.

• Aynı senaryo, farklı kişiler. Asla mutlu olamayacağım. Lanetli hissediyorum kendimi.

Bende malesef

• Bu bana "iç huzuru" arayan birini hatırlattı. Benzer hikayeler. İç huzura ihtiyacın olabilir. Nasıl bulunur bilmem...

• Neyse içimden geldi birkaç şey yazayım. Kendimi oldum olası sevmem çünkü ayağıma çelme takıp dururum. Ne kadar değişmek istesem de başarabildiğim söylenemez. Tekrar tekrar yaptığım hataların haddi hesabı yok. Bazen bu "kişi" olarak kalma korkusu sarıyor bünyemi. O histen nefret ediyorum. Ben de değişmeyi başaramadım... Umarım kısa zamanda değişebilirim zira zaman işliyor.

yapma kardeş

• Efkar perileri gelen varsa buraya alalım, hayat bitti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.