Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ..geçici dosya yeniden isimlendirilemedi>>Naviextras güncelleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba gps cihazım navitech PXB-215F ve güncelleme sonrası fotodaki gibi ''geçici dosya yeniden isimlendirilemedi'' hatası alıyorum. antivirüsü ve windows smart korumayı kapattım yine olmadı. navigasyon cihazımda da harita artık görülmüyor. yardımcı olursanız memnun olurum. yarın gps bana çok lazım

geri yükleme oluşturduğumdan haritayı tekrar yüklüyorum ama yeni güncellemeyi yüklemeye çalışınca yine aynı hata oluyor

ÇÖZÜLDÜ..geçici dosya yeniden isimlendirilemedi>>Naviextras güncelleme hatası

https://store.donanimhaber.com/27/b9/f0/27b9f0474718c1cfd93abe2301127282.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 14 Şubat 2013; 21:35:22 >

• PC de \Naviextras\workingdir\download_cache\naviextras.com\ içerisinde Turkey.fbl varsa ve cihazda license içerisinde bu haritaya ait lisans oluşturulduysa manuel olarak ilk dediğim indirme yerinden cihazınıza manuel olarak kopyele yapıştır ile harita yükleyebilirsiniz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

PC de \Naviextras\workingdir\download_cache\naviextras.com\ içerisinde Turkey.fbl varsa ve cihazda license içerisinde bu haritaya ait lisans oluşturulduysa manuel olarak ilk dediğim indirme yerinden cihazınıza manuel olarak kopyele yapıştır ile harita yükleyebilirsiniz belki.

demek istedğiniz çok iyi anlayamadım. ilk dediğiniz PC 'deki indirme yerindeki Turkey.fbl mart 2012'ye ait. güncelleme olmuyor ama. ve bu uyarıyı neden veriyor hala bulamadım..
  • Resimdeki verilere göre download cache e indirme tamamlanmış ama cihazınıza kopyelemede sorun oluşmuş. PC de download cachete güncel haritanın indirilmiş olması lazım.

Bu gibi durumlarda PC ye toolbox ile değilde direk kopyele yapıştır ile yedek alıp, cihazı ilk aldığım günkğü yedekle işlem yaparım ben. License kısmı tertemiz olur, falan. Şimdi toolbox ile bende güncelleme denedim güncellemeyi yapıyor, toolboxtan kaynaklı görünmüyor sanki ichazınızla irtibat kesiliyor yada cihazınızda yeterli depolama alanı yok gibi temp dosya işleyemiyor.. yada yazma korumalı falan sdcarddanmı işlem yapıyorsunuz.? Normal olarak cihazınızdaki dosyaların özellikle MAP içindeki turkey.map dosyasını farklı isimlendirme yapabiliyormusunuz siz manuel olarak birde ona bakın. Turkey.FBL yi TurkeyTurkey.fbl yapabiliyormusunuz mesela, yapabiliyorsanız cihazda yazma korumasıda yok demektir.

PC ye yukarda dediğim gibi çalışan halini bir yedekleyip tekrardan toolbox ile güncelleyin. toolbox ta ekle kaldır koru gibi seçenekler var Türkiyenin olduğu balkans kısmıydı herhalde orda kaldır deyip herşeyi kaldırıp tekrardan kurmayıda deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Resimdeki verilere göre download cache e indirme tamamlanmış ama cihazınıza kopyelemede sorun oluşmuş. PC de download cachete güncel haritanın indirilmiş olması lazım.

Bu gibi durumlarda PC ye toolbox ile değilde direk kopyele yapıştır ile yedek alıp, cihazı ilk aldığım günkğü yedekle işlem yaparım ben. License kısmı tertemiz olur, falan. Şimdi toolbox ile bende güncelleme denedim güncellemeyi yapıyor, toolboxtan kaynaklı görünmüyor sanki ichazınızla irtibat kesiliyor yada cihazınızda yeterli depolama alanı yok gibi temp dosya işleyemiyor.. yada yazma korumalı falan sdcarddanmı işlem yapıyorsunuz.? Normal olarak cihazınızdaki dosyaların özellikle MAP içindeki turkey.map dosyasını farklı isimlendirme yapabiliyormusunuz siz manuel olarak birde ona bakın. Turkey.FBL yi TurkeyTurkey.fbl yapabiliyormusunuz mesela, yapabiliyorsanız cihazda yazma korumasıda yok demektir.

PC ye yukarda dediğim gibi çalışan halini bir yedekleyip tekrardan toolbox ile güncelleyin. toolbox ta ekle kaldır koru gibi seçenekler var Türkiyenin olduğu balkans kısmıydı herhalde orda kaldır deyip herşeyi kaldırıp tekrardan kurmayıda deneyebilirsiniz.

zaten sd card yok. depolama alanı da 1,6gb boş. dediğiniz gibi denedim ama olmuyor yine aynı hata..

Dediğiniz gibi isimleri değiştirmeye çalışıyorum mesela navigasyondaki turkey.fbl 'yi farklı adla yazmaya çalıştığımda da yapamazsınız dosya eksik bozuk vs. diyor. zaten maps klasöründe turkey.fbl.filepart diye bir dosya da duruyor..iş iyice arapsaçı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 14 Şubat 2013; 20:54:58 >

• navigasyon cihazımı fabrika ayarlarına geri döndürdüm ve antivirüs ile windows smartscreen 'i kapattım. sonra toolbox'a yine bağladım. güncelleme yapıldı ve sorunsuz yüklendi. ''x-calibur'' teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

navigasyon cihazımı fabrika ayarlarına geri döndürdüm ve antivirüs ile windows smartscreen 'i kapattım. sonra toolbox'a yine bağladım. güncelleme yapıldı ve sorunsuz yüklendi. ''x-calibur'' teşekkürler.

Keşkse bir yardımımız dokunabilseydi... Nezaketiniz için ben teşekkür ederim...Hayırlı yolculuklar
  • aynı sorunu bende yasadım arkadasın verdiği yöntemle cihazınız güncel yazısını sonunda gördüm allah razı olsun

aynı sorunu yasayanlar için tam yol

C:\Users\KullanıcıAdınız\AppData\Roaming\naviextras\workingdir\download_cache

burdaki klasörlerden fbl uzantılı olan dosyayı alıp

D:\NNG\CONTENT\MAP

bu dizine atmadan önce filepart yazan dosyayı silip buraya atın dosyayı sorun kalmıcak

tekrar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.