Şimdi Ara

(Çözüldü)Nvidia Shadowplay Kamera Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shadowplay ile oyunlarda kayıt alabiliyorum fakat a4 Tech pk-636k kameram var görmüyor. Ne yapabilirim (Çözüldü)Nvidia Shadowplay Kamera Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EmreBOZKURT** -- 5 Şubat 2015; 0:47:08 >

• **EmreBOZKURT** kullanıcısına yanıt
    Sorunu buldum Shadowplay şu anda video kayıt modunda webcam desteklemiyormuş,sadece twitch yayını yaparken webcam i görüyor.Bilmeyenlerinde bilgisi olsun.ilerde gelecek olan güncellemelerde düzeltirler diye umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

Sorunu buldum Shadowplay şu anda video kayıt modunda webcam desteklemiyormuş,sadece twitch yayını yaparken webcam i görüyor.Bilmeyenlerinde bilgisi olsun.ilerde gelecek olan güncellemelerde düzeltirler diye umuyorum

teşekkürler kardeşim aydınlattığın için
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Ayrıca. Eğer kablosuz kulaklık kullanıyorsanız,oyun içi sesleri ve mikrofonu kaydetmeyi seçerseniz,videonun sesini komple kaydetmeme veya yarıda kesme gibi bir durum meydana gelebiliyor. Bunu aşmak için shadowplay kayıt ayarlarından sadece oyuniçi'ni seçip, kendi sesimi de Audacity adlı programla kaydediyorum .Sony vegas da birleştirip youtube a atıyorum. Bilmeyen için çok kötü bir durum ben 1 ay uğraştım ses kesilmesi oluyodu videonun rastgele bir yerinde. Sonunda çözümü buldum :)
  • en son güncelleme var ama kamerayı kullanarak kayıt yapamıyorum ya:(
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    kamera kaydetmeyi logitech ile ayrı yapıyorum. sesimi de yukarda belirttiğim programla kaydediyorum. oyunuda shadowplay de oyun içi sesler ayarlı olarak kaydediyorum. sonra sony vegas da üst üste denk getirip renderlıyorum. tamamen amelelik benımkı :) ama başka çare yok shadowplay' in kaydı on numara
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama birşey soracaktım.Ben oyun kayıtlarında ShadowPlay kullanıyorum şuanda Webcam desteği geldi mi direkt resmi olarak offline video cekimine eğer geliyse gidip bir logitech kamera alacağım. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Webcam destwgi geldi. Ancak 3 adet boyut secebiliyorsunuz ve ekranin 4 kosesinden istediginiz koseye koyabiliyorsunuz. Tamamiyle serbestlik söz konusu değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

Webcam destwgi geldi. Ancak 3 adet boyut secebiliyorsunuz ve ekranin 4 kosesinden istediginiz koseye koyabiliyorsunuz. Tamamiyle serbestlik söz konusu değil

Bu cevabın içimi rahatlattı kardeş, bende kamera alacaktım iyi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.