Merhaba 2 gün önce monitörüm bozuldu yenisini alacak bütçem olmadığı için kullanmadığım Beko HD-Ready LCD televizyonu bağladım kasama görüntü aldım fakat 1280x720 çözünürlüğü öneriyor ekran çözünürlüğü bölümüne girince onu seçtiğimde ise yazılar felan bulanık oluyor daha yüksek bi çözünürlük seçtiğimde ise yazılar ufacık oluyor oyunlarda aşırı kasma yapıyor .
TV ye ilk bağladığımda kasayı 1024x768 yapınca görüntü taşıyordu bende ölçeklemeye çalıştım fakat ölçekleme ayarı kapalı gözüküyordu diğer tüm çözünürlük seçeneklerinde varken 1024x768 de yok herneyse bende 1024x768 i taşarak kullanmaya karar verdim fakat şimdi 1024x768 i seçtiğim an görüntü gidiyor simsiyah ekran geliyo bende kasayı içerdeki Samsung Led TV ye takıp ordan ayarlıyorum tekrar yüksek bi çözünürlüğe ancak öyle düzeliyor .
Neden samsung led tv de her çözünürlük kusursuz full hd gözükürken bu beko lcd tv de böle yapıyor acaba lütfen yardım edin
PC Özelliklerim ;
2 GB Ram 2 GB Sapphire ATİ HD 6570 Ekran Kartı İntel Core 2 Duo 2.67 GHz İşlemci
Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar
Yardım edebilecek olan yokmu ?
Updullah !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme