Bildirim
Cpu Isı Degerımı Onemlı Yoksa Cekirdekmi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aslında bütün ısı değerlerine dikkat etmek gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Aklımı Karıstıran Noktada O Olduya :) Biosa Bakıyorum CPU Isı degerı gozukuyor Aida 64 Den Bakıyorum Cekırdekler Alıp Basını Gıdıyor Sizin Tavsiyeniz Nedir Kaca Kadar Normal Kactan Sonrası Fazladır :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: LandRush
Hocam Aklımı Karıstıran Noktada O Olduya :) Biosa Bakıyorum CPU Isı degerı gozukuyor Aida 64 Den Bakıyorum Cekırdekler Alıp Basını Gıdıyor Sizin Tavsiyeniz Nedir Kaca Kadar Normal Kactan Sonrası Fazladır :/
her işlemcinin ''normali'' farklıdır bazıları 70 bazıları 95 dereceye dek çıkabilirler..genelleme yapılamaz..kullandığın işlemcinin değerlerini kendi resmi sayfasından bakacaksın..
OC yaparken mutlaka birden fazla ısı proğramı ile test etmelisin.. -
Tmmdır hocam sorun halledıldı ıslemcının offset modu acıktı +0.150 v onu kapatınca ortalama 20 30 derece bu düşüş sağladı genede yorumun ıcın teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X