Şimdi Ara

CPU MATEMATİK TEST (BEKLEMEDE) (GÜNCEL CPU TEST SIRALAMALI) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
0
Favori
82.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca benim testte 1 le 250 000 arasında 22044 tane asal sayı buldu.
    kimsenin testinden hesaplanan asal sayı miktarı bu kadar fazla değil.
  • 22044 tane buldu bendede cpu üzerinde tam yük varken 80 saniye
  • Meraba. Benim NoteBook da 22044 tane buldu.
    İşte SS si. 34 saniye... Lütfen Sizde SS lerinizi koyun. Dogrusu bu. 250.000 tane içinden 22044 tane bulması lazım. 50.000 tane içinden degil...
    Toshiba Satellite L-20 100

CPU MATEMATİK TEST (BEKLEMEDE) (GÜNCEL CPU TEST SIRALAMALI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 27 Mart 2007; 19:52:41 >
  • 21 SANİYEDE BİTİRDİ...
  • 50000 kadar olanı 16 sanıye 29 salisede bitirdi
    p4 3,4 800 512 ddr2 533
  •  CPU MATEMATİK TEST (BEKLEMEDE) (GÜNCEL CPU TEST SIRALAMALI)

17 saniye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan! -- 7 Nisan 2007; 13:38:50 >
  • BENDE NORMAL HIZDA E6600 DE BUNU YAPTI.

• [img=http://img63.imageshack.us/img63/2306/testkz3.th.jpg]

server olarak kullandığım cafe bilgisayarında ağım full kullanılırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_immortal -- 9 Nisan 2007; 18:27:08 >
  • işte benim sonuçlarım.. TOSHIBA A100-847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitro_glycerine -- 29 Mayıs 2007; 2:01:08 >
  • 12sn E6400 @ 3200mhz
  •  CPU MATEMATİK TEST (BEKLEMEDE) (GÜNCEL CPU TEST SIRALAMALI)

11saniye
  • galiba en yavaş ben kaldım 73 saniye

• Pentium D 2.8 ghz @ 3.7 ghz gigabyte 965P-s3 512 mb ddr2 800 mhz ram ile.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRaSpIRIN -- 18 Haziran 2007; 2:28:35 >
  • BEYLER BENDE AMD 3500 VAAAR 3500 İLE 65 SN DE BİTİRİO NE İŞYAA BİRDE ŞUU PROGRAMIN EN GÜNCELLİNKİNİ KOYARSANIZ SEVİNİRİM BENDE Kİİ ESKİİ GALİBA
  • C2D 6420 3.0 Ghz 13 Saniye

http://img510.imageshack.us/my.php?image=capturech6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvari96 -- 19 Haziran 2007; 10:42:01 >
  • bence pi daha güseldi

bu programı bide benmi yazsam ne
  • Dostum sen bu programı tomshardwareden aldın sanırım bu programın algoritması bana ait ben oceanus nicki ile giriş yapıyordum o sıralar yani bilgin olsun diye soyledim Program C ile yazıldı.
  • ilk dusuncem, ayri bir kategori durumu var...
    İntel standarti ile AMD standartini belirlemeniz iyi olur..

yapi bakimindan farkli islemciler...
    ahanda ...... 64bit dos versiyonu varmi arkadaslar...?

ETA muhasebe programlari "64bit 2003 Small Businnes Server" uzerinde 32bit'ten daha dusuk bitlerde calisiyor..

Bu asamada Intel'in 64bit isleme yapisi ile AMD'nin 64bit isleme yapilarinin 32bitlik yapilari etkileme gibi bir hatasi var...

32bitlik islemciler daha iyi sonuclar veriyorlar... 64bitlik islemciler teste uygun degil diyesim var...
    tabi biraz arastirma yapmak lazim...
    ya amd ya intel islemci yapilarinda bir kandirmaca yapiyorlar...!!!

dos versiyonlarini calistirmak icin gercek 64bit islemcileri sorun yasarlar.. EMT64 versiyonlu ilk pentium islemcilerin gercek 64bit olmadiklarina yonelik soylentileri hatirlayalim... bu asamada 64bitlik tabanda 32bit yapilarin 64bit olarak donusturulmesi durumu soz konusu..(intel icin)

ayni seyi AMD icin soyliyemeyiz.. cunku AMD 64bitler, zaten testte 32bit islem performansi vermeye calisiyor.. Nitekim Athlon XP,Barton,Duron gibi islemciler direkt olarak 32bit olduklari icin intel'in diger islemcilerine gore daha iyi sonuc verecektirler..

benim dusuncelerim bu sekilde...

• quote:

Orjinalden alıntı: Towarscke

ilk dusuncem, ayri bir kategori durumu var...
    İntel standarti ile AMD standartini belirlemeniz iyi olur..

yapi bakimindan farkli islemciler...
    ahanda ...... 64bit dos versiyonu varmi arkadaslar...?

ETA muhasebe programlari "64bit 2003 Small Businnes Server" uzerinde 32bit'ten daha dusuk bitlerde calisiyor..

Bu asamada Intel'in 64bit isleme yapisi ile AMD'nin 64bit isleme yapilarinin 32bitlik yapilari etkileme gibi bir hatasi var...

32bitlik islemciler daha iyi sonuclar veriyorlar... 64bitlik islemciler teste uygun degil diyesim var...
    tabi biraz arastirma yapmak lazim...
    ya amd ya intel islemci yapilarinda bir kandirmaca yapiyorlar...!!!

dos versiyonlarini calistirmak icin gercek 64bit islemcileri sorun yasarlar.. EMT64 versiyonlu ilk pentium islemcilerin gercek 64bit olmadiklarina yonelik soylentileri hatirlayalim... bu asamada 64bitlik tabanda 32bit yapilarin 64bit olarak donusturulmesi durumu soz konusu..(intel icin)

ayni seyi AMD icin soyliyemeyiz.. cunku AMD 64bitler, zaten testte 32bit islem performansi vermeye calisiyor.. Nitekim Athlon XP,Barton,Duron gibi islemciler direkt olarak 32bit olduklari icin intel'in diger islemcilerine gore daha iyi sonuc verecektirler..

benim dusuncelerim bu sekilde...

Ben 2500 bartondada test ettim sonuc benzer çıktı daha yüksek bir saniyede bitirdi benim 2000lik x2 ye karşın Yani 64 bit ile 32 bitler uyumsuz diye bir şey yok zaten algoritma çok basitti.

• quote:

Orjinalden alıntı: cakalpup

bence pi daha güseldi

bu programı bide benmi yazsam ne

Ne alakası var pi ile bide program yazim diyosun daha arasındaki farkı anlamadan nereye program yazıyorsun. Bir tamsayı performansı biri kayar nokta performansını ölçüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.