Şimdi Ara

CPU'yu overclockladıktan sonra default ayarlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Q8200 Core 2 Quad İşlemci
    4GB DDR2 Ram
    Foxconn G31-MX Serisi Anakart var.

Cpu'mun max değeri 2,3 GHZ iken şuan 2 Ghz de kullanıyor.

Overclocklayıp (Çarpanları Değiştiremiyorum nedense.) 333 MHz olan FBS yi 375 e overclockluyorum, Bütün MHZ leri denedim 375 e kadar. 2,3 ghz'e çıkarsam o bile yeter diye. Olmadı.Bilgisayarı kapatıp açtığım zaman normal açılma süresinde 2-4 saniye arası geç açılıyor (İşletim sistemi değil, Normal bilgisayar.) ve BIOS a döndüğümde ayarların default'a geldiğini görüyorum bu gerçekten sinirimi bozuyor benim .

Acaba bunun bi çaresi varmıdır? BIOS update'lesem geçermi 7. Ayın Sürümünü kullanıyorum şuan. Ama birazda tırsıyorum bios bu çöker başıma kalır uğraştırır falan

Yorumlar için şimdiden teşekkürler

• cpu-z den ss eklesene,münkünse speedstepden,çarpan en az ve en çok olcak şekilde iki ss
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

cpu-z den ss eklesene,münkünse speedstepden,çarpan en az ve en çok olcak şekilde iki ss

şuan ekleyemem odamda misafirim kalıyor , yarın ekleyicem. şuanki çarpanını soruyosan genelde 6 çarpan, çok az da olsa bazen 7 ye çıktıp düştüğünü. görüyorum.
  • SS Burda:
     CPU'yu overclockladıktan sonra default ayarlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kairannor -- 21 Aralık 2008; 16:53:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.