Arkadaşlar cpu z nin son versiyonunu indirdim.Ekran kartımın modeli HD 5730 2gb madison xt veriyonu ama programda hiç bir bilgisi yok sadece radeon 5700 series diyor bide radeon resmi var o kadar bu normalmi bilemedim.Şimdiden teşekkürler. Not:Konuyu nereye açayım bilemedım buraya yazdım yanlış yere açtıysam k.bakmayn
quote:
Orijinalden alıntı: orkun_80
Arkadaşlar cpu z nin son versiyonunu indirdim.Ekran kartımın modeli HD 5730 2gb madison xt veriyonu ama programda hiç bir bilgisi yok sadece radeon 5700 series diyor bide radeon resmi var o kadar bu normalmi bilemedim.Şimdiden teşekkürler. Not:Konuyu nereye açayım bilemedım buraya yazdım yanlış yere açtıysam k.bakmayn
Ekran kartınızın özellikleri aşağıdaki gibidir. Var mı sorunuz ?
quote:
Codename Madison Architecture Terascale 2 Pipelines 400 - unified Core Speed * 650 MHz Shader Speed * 650 MHz Memory Speed * 800 MHz Memory Bus Width 128 Bit Memory Type DDR3, GDDR3 Shared Memory no DirectX DirectX 11, Shader 5.0 Current Consumption 26 Watt technology 40 nm Notebook Size medium sized Date of Announcement 07.01.2010
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Orijinalden alıntı: orkun_80
Ekran kartınızın özellikleri aşağıdaki gibidir. Var mı sorunuz ?
quote:
Codename Madison Architecture Terascale 2 Pipelines 400 - unified Core Speed * 650 MHz Shader Speed * 650 MHz Memory Speed * 800 MHz Memory Bus Width 128 Bit Memory Type DDR3, GDDR3 Shared Memory no DirectX DirectX 11, Shader 5.0 Current Consumption 26 Watt technology 40 nm Notebook Size medium sized Date of Announcement 07.01.2010
notebook check sitesinden bakmayı bende biliyorm kardeşim ama programda niye gözükmüyor onu anlamadım merak ettim onu sormuştum.Yinede teşekkürler
Ekran kartı driveri güncel olsun programın sürümünden kaynaklanıyor olabilir eski yada güncel sürümlerden bak derim..
Bunun gibi bir konu var programın sürümünden kaynaklanıyormuş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme