Şimdi Ara

Crash Bandicoot Geri DÖNÜYOR (PS4 ) - Activision Crash'i sattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocukluğumuzun oyunu ya çok isterim çıkmasını izlerken bende görmüştüm ama böyle bir mesaj olduğunu düşünmedim.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Sony duyurmazdı ama bir şekilde sızıyor ya bu haberler onu diyorum.
  • Arkadaşlar HS için bi umut yokmu?Hem filmi de yapılacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunakbal

Arkadaşlar HS için bi umut yokmu?Hem filmi de yapılacakmış

Bence onun için umut var film tutarsa gelicektir filmle birlikte.Onun acelesi yok adam gibi çıkarsınlar düzgün olsun.
    crash ps2'deki dandik oyunları bile saysak 10 yıldır oyun gelmiyor.Spyro bile saçma sapan bir şekilde olsa(skylander) oyun çıkardı
  • Başlığı görünce tüylerim diken diken oldu.Özledik be abi crashi
  • İnşallah çıkar bomba olur çıkarsa. Çıktığı gün almazsam makinayı bedava veririm birine öyle heyecanlandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Efsane olur. Ama duyuru yapmadan önce isim haklarının geri alındığını duymaz mıydık?

Etkinliğe sakladılar zaten söyleseler sürprizi kaçardı

Hayatımda en keyif alarak oynadığım oyunların başında gelir. Hiçbir fikre dayandırılmadan, sadece eğlence amaçlı yapılmış harika ötesi bir oyundu BENCE. Grafikleri bile müthişti ondan aldığım keyfi inanıyorum ki ps4 de bile alamayacağım maalesef :(

• İsim hakları geri alınmışsa bile oyunu kim geliştirecek,karakterin babası ND'a teslim edilmiştir umarım.
  • Biri de dememiş ki god of war isterüz.Arkadaslar fena mi olurdu yeni nesil bi gow?
    Şimdi çıkıp demeyin hikaye bitti diye. Kratos diyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sykkµno

Reklamda 24.saniyede de ''Drake's Antiques'' yazıyor dükkanda.Uncharted 4 ??

İşte aradığım tespit.

• ND bunu yaparsa ND'nin yeni nesildeki oyununu kim yapacak. Uncharted'dan sonra en başa dönmek istediklerini düşünmüyorum ben. ND'den başka firma yaparsa çöp olur hiç gelmesin daha iyi.

@YıldırımDemirören
    Yeni nesilde yepyeni bir god of war bekliyorum. Ama hikayenin merkezinde Kratos olmayacaktır bu kez. Adamların PS3'te neler yapabildiğini gördük onun üzerine katarak ki herkesin oyun geliştirmenin çok kolay olduğunu ve imkanların sınırsız olduğunu söylediği bir makinede Santa Monica neler yapar bir düşünün derim. God of War'dan başka konsol aldıracak oyun yoktur bana göre ve bu iki nesildir böyle devam etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 15 Kasım 2013; 0:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

İşte aradığım tespit.

Teşekkür ederim.
  •  Crash Bandicoot Geri DÖNÜYOR (PS4 ) - Activision Crash'i sattı

ah kojima ah çıkaramadın şu oyunu yeni nesile alem oyun görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 15 Kasım 2013; 0:25:52 >
  • quote:

• crash bandicoot yalan oldu yine :) Uncharted geliyor maalesef ki tekrardan :(

ne kadar mükemmel bir oyun olsada sıkıyor seri bir yerden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

crash bandicoot yalan oldu yine :) Uncharted geliyor maalesef ki tekrardan :(

10 yıl önceki heyecanı bize verecek mi birde o var
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

crash bandicoot yalan oldu yine :) Uncharted geliyor maalesef ki tekrardan :(

10 yıl önceki heyecanı bize verecek mi birde o var

Asıl meselede bu işte, Ps1 dönemini dolu dolu yaşayanlar 28 yaş üzeri kişiler, bizler gibi gerçi biz yolun yarısı dedik de neyse :) çaktırmayalım.
    O eski heyecanın yerini almaz günümüzde çıkacak Crash Bandicoot hatta yalan olur ND risk almak istemiyor direkt Uncharted koydu çünkü altın yumurtlayan tavuk bu, şayet Naughty Dog keyif için zevk için bizde o nesilden geliyoruz diyerek oyun yapacak olsaydı kesinlikle maddi götürüsü ne olursa olsun satın alır haklarını Crash ı yapardı ama düzen kapitalist Uncharted ile yola devam ediyorlar.

• Crash yapılacaksa, gerçekten oyunu seven bir firma yapsın ya da direk Naughty Dog yapsın.
  • peh uncharted baydı artık.Keyifli sürükleyici bir senaryo tutturdular tamam ama tadında bırakılmalıydı. 1 ve 2'yi müthiş bir zevkle oynadım 3'te ise sıkıntıdan patladım artık aynı şeyleri yapıp durmaktan. Neyse sevenler alır oynar yine umarım yeni nesilin kalanını uncharted 5-6 last of us 3-4 diye geçirmezler tam bir kabus olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 15 Kasım 2013; 14:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

peh uncharted baydı artık.Keyifli sürükleyici bir senaryo tutturdular tamam ama tadında bırakılmalıydı. 1 ve 2'yi müthiş bir zevkle oynadım 3'te ise sıkıntıdan patladım artık aynı şeyleri yapıp durmaktan. Neyse sevenler alır oynar yine umarım yeni nesilin kalanını uncharted 5-6 last of us 3-4 diye geçirmezler tam bir kabus olur.

Bu sıkıntı ve kendini tekrar etme olayını Call of Duty için deseydin katılırdım ancak Naughty Dog'u Activision gibi firmalarla aynı kefeye koymak pek doğru değil. Eski, çok satan serileri bir kenara koyup riske girmekten korkmuyorlar. Sonuçta aşağıdaki efsaneler ortaya çıkıyor.

PS1-> Crash Bandicoot
    PS2-> Jak and Daxter
    PS3-> Uncharted ve Last of Us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 15 Kasım 2013; 18:43:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.