Şimdi Ara

Creative 5200 ses sitemi arka kabinlerde ses yok :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden 5.1 ses alamıyorum kafayı yicem!Zaten mp3 dinlerken orta kabinden ses gelmedğini biliyorum...

Ama ben mi doğru bağlayamıyorum neden böle?

Masa üstü biligisayardan geliyordu ama laptoptan gelmiyor???

• dostum öncelikle şunu sorayım ses kartın nedir acaba? eğerki creative in ses kartlarından bir tanesi ise yapman gereken cmss yi aktif etmektir bu şekilde stereo surround elde etmiş olacaksın ve haliyle tüm hoparlörlerden her uygulamada ses alabileceksin masa üstü bilgisayarda kolonların hepsinden ses alabiliyorum demişsin belkide o bilgisayardaki ses kartı creative idi laptopta alamamanın sebeplerinden birisi ses kartı ayarlarından hoparlörlerini 5.1 olarak seçmemen olabilir. eğer seçili ise yine ses kartı ayarlarından tüm hoparlörlerden ses gelip gelmediğini test et eğer her kolondan ses alabiliyorsan ama buna rağmen müzikte bazı kolonlardan ses alamıyorsan sana jet audio programını yüklemeni tavsiye edeceğim bu programda da creative in cmss sine benzer bir sistem var. x-surround adındaki bu efekt ile aynı cmss de olduğu gibi her kolondan ses alabilirsin kolay gelsin..

• Winamp için eğer hoparlörlerin ses kartına düzgün bağlanmışsa şunu yap
    Winamp/options/preferences/output/directsound output/configure/açılan penceredeki listeden ses kartını seç/refres'e tıkla/allow hardware acceralasyon kutucuğunu işaretle/apply ve ok dedikten sonra winampı kapat aç. Şimdi center dahil tüm uydulardan ses alabileceksin.
  • Şuanda bilgisayar yok ama Allah razı olsun yaw sonunda asıl bilgiye ulaştım :)

Ben center hoparlörden hiçbir zaman ses alamıcam sanıyordum!

Çok teşekkür ederim...

Bunları denicem eğer olmazsa ensenizdeyim haberiniz olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.