Şimdi Ara

CREATIVE ZEN STONE 2 GB SPEAKER'LI MP3 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CREATIVE ZEN STONE 2 GB SPEAKER'LI MP3 PLAYER

Bu Mp3 den Almak İstiyorum Ses Cıkısı Cok İyi Olan Bir Mp3..
    Bu urun Hakkındaki Tavsiyelerinizi Bekliyorum

++
     CREATIVE ZEN STONE 2 GB SPEAKER'LI MP3 PLAYER

Kulaklıgı Nasıl Secmem Gerekiyor ?

Yardımlarınızı Bkliyorum..
    Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderman_ -- 7 Haziran 2009; 15:17:31 >

• ürüne sahibim ses kalitesi mükemmel ep630 ile coşturuyor kulağı memnun olursun kesinlikle...ayrıca ses sistemine bağlıyorum bazen verdiği ses çıkışı fiyatına göre çok iyi
  • Ben bunun oled ekranlısını kullanıyorum.Gayet şık , küçük , kullanışlı , ses kalitesi de süper , tek kötü yanı radyosunun kalitesizliği , çok zor çekiyor ve cızırtılı o kadar
  • bir sorum olacak bu alet hakkında;

aletin bildiğim kadarıyla ekranı yok. hangi mp3'ün çaldığını nasıl bilcez yoksa "oynat" tuşuna bastığımda kendisi kafasına göre mi çalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

bir sorum olacak bu alet hakkında;

aletin bildiğim kadarıyla ekranı yok. hangi mp3'ün çaldığını nasıl bilcez yoksa "oynat" tuşuna bastığımda kendisi kafasına göre mi çalıyor

ürünün karısık mp3 calma özelligi var cihaz kendi kafasına göre sallıyor çalınacak şarkıları sıraylada çaldırabilirsin kendine göre bi sıra yapabilirsin
  • stone plus almanı tavsiye ediyorum. daha çok özelliği var. bende bugün aldım. creative yine başarılı bi çalışma yapmış. çok memnunum. şuan hepsiburada.comda 107 tl. indirimlii.
  • Ses çıkışı güzel aldıgın zaman pişman olmazsın memnuniyetle müzik dinleyebilirsin.
  • Ses kalitesi müthiş bir alet. ben ekranlısını kullanıyorum. Fiyat farkı çok değilse ekranlısını tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.