Şimdi Ara

Crypt run atıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OzgunSu

siriyus arkadaş listen full

listeyi düzenledim yer var ekleyebilirsiniz hocam isterseniz.Tekrar istek yolladım
  • Mümkünse bir daha gönderebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinakuma

Mümkünse bir daha gönderebilir misin?

yolladım hocam cevap yazmadan önce şimdi tekrar birdaha yolladım ...
  • Full Crypt run yapabilmek için mutlaka 4 kişi olması gerekli arkadaşlar.. 1 kişi Fildsteki Cryiti hazırlıycak yaratıkları öldürmeden dişi zombileri devamlı kusturacak, 2. kişi fildsteki tüm yaratıkları 2-3 gurubta toplayıp hazır hale getirecek(tüm mobları crypt önüne yığmayın lagtan ölürsünüz expniz ziyan olur, 3. kşi ise woodsta en az 3 elit hazırlıycak tavsiyem 4 hazırlanmasıdr(hazırlamktan kastım enerjilerini %10 a kdr indiricek elitlerin) 4 . kişide aynı fildsteki gibi hallowu hazırlıycak yaratıkları öldürmeden devamlı dişi zombileri kusturarak bol bol zombi elde edicek. crypt hazırlandıktan sonra en 2 kişide cryptin 2. lvlının tp sini almalı hazırlayan kişi lvl 2 den çıkmadan önce... Daha sonra 4 kişi olarak hazırlanmış elitleri kesin... sonra köye dönün crypt lvl 2 tp miz olduğundan direk oraya gidin.Ordaki kasayı açtığınızda direk valor verecektir size ,eğer 3 elit hazırlamışsa gene crypt lvl 2 deki eventide yapablirsniz. Charınızda mutlaka hellfire ve charınızın kafalığındada kırmızı en büyük soket olması gerekli maximum exp için. Sonrası basıp kesin herşeyi elinizden geldğince hızlı , cryptte eli,tlerle uğraşmayın geçin direk zombilerden temizleyin yeter. Sırasıyla crypt lvl 2 -1 , Filds , Hallow olarak ilerleyin. En hızlı 3 WD 1 support monk olursa ptniz geride mob bırakmadan hızlıca 20-25 dkda crypt runu bitirirsiniz ve 120- 180m civarı exp alırsınız...Tabiki Mp 10 da :) WD lerin 220-250 k arası dps si olması gerekir ve ayrıca mutlaka 3 wd veya 2 wd olduğunuzda aynı pt de voodoo ların rune larını değiştirin. aynı anda bastığınızda 2 voodoo üst üste biner.elitler 3-5 snyede ölür.Runeları aynı olursa 2 woodoo üst üste binmez 3 tanede aynı woodyu açsanız tek wodoo varmış gibi vurusunuz....

http://www.wowpazar.com/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=116&id=29882&Itemid=93

Şu an 7 tane 100 lvl ım var... 8. char 90 lvlda 60-70 saat gameplay süresi ile 100 oluyoruz...

Sorusu olanlar oyundan ekleyeblir

CFH#2541

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.