Şimdi Ara

Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
5
Favori
26.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Tüm coinler yerle bir oluyor hala panik satışı yaptıran diyor, balinacık, yunus diyor...

Dünyaya açıl biraz, ufkunu genişlet ve uyan! Alışmışsınız tabii manipülasyonla bunların uçup gitmesine ama artık bitti!

yok ciddiyim sen trader bile değilsin böyle yüzyılın saçmalığı bi yorum görmedim ben, bütün coinler btc,eth ve tether üzerinden alınıyor onu bile bilmiyorsun belli ki, güldürme kendine milleti bırak bu işleri

hııı hıı, balinaydım ben dimi...

Bu kadar boş konuşacağınıza bu boş coinler için bir tane olsun olumlu bir kanıt koyun be ortaya da görelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf1653

miningcilerden kart almıyoruz diyorsunuz da nasıl anlayacaksınız acaba. adam ilanına x tarihinde aldım şu kadar zamandır kullanıyorum yazacak ama 24/7 mü kullanmış yoksa günde 1 saat mi kullanmış nereden anlayacaksınız :D burası japonya mı sanki adamın dediği doğru kabul edilecek. malını satmak için her türlü palavrayı söyleyenlerin diyarı burası.

Talep olmadığında ve arz fazlalığında fiyatlar dibe vuracaktır, o zaman geçici olarak almak isteyen alır sonra da kart hurdaya zaten... 2. elde güvenilir ve kanıtlarını sunabilen forum üyelerinden de 2. el kart alınabilir.

Onun harici herkes sıfır ekran kartlarına yönelmeli ki onların fiyatları da aynı durumdan dolayı makul seviyelere inecektir.

• quote:

Ethereum $720 altına indi...

https://coinmarketcap.com

Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın!

Piyasanın içine edilmesine en çok katkıda bulunan kripto para birimiymiş umarım en çok bu düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 5 Şubat 2018; 19:16:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bitcoin her sene ocak ayında crash eder, ayrıca kore yasak uygulanmadığını resmi olarak açıkladı. market döngüsü diye bir şey var ayrıca.

sürekli yükselseydi balon olduğunu kanıtlardı. fakat correction yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lax Guy

bitcoin her sene ocak ayında crash eder, ayrıca kore yasak uygulanmadığını resmi olarak açıkladı. market döngüsü diye bir şey var ayrıca.

Yahu bir bitmediniz... Her sene ocak ayını göster bize grafikte?

Onun bunun sallama laflarıyla gelmeyin, biraz objektif olun!

https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

• Adamlar birde utanmadan diyorlar ki BitCoin biter başkası başlar ...

Pardonda benim o bitcoine yatırdığım 1.000 - 10.000 - 100.000 tl (örneğin) ne olacak ?

Ha yani bir tren gelir, kazasını yapar, öldürdüğünü öldürür, sonrada ardından yeni bir tren mi gelir ? Ölen ne yapacak ? Yada onun için ne yapılacak ?

Bu mudur yani ? Tamamen manipülasyonla %0,1'ine kazandır geri kalanı dağıt mantığı mıdır ? Bunun için mi uğraşıyor bütün millet, bu yüzden mi bu kadar yüce bir sistem ?

İstediği kadar kaza yapsın, yıkım yaratsın, ölü versin, yerine o raylardan yeni bir Tren geçebilecek olması mıdır koca bir blockchain ? Ray sağlam gerisini boş ver ağabey ?

E peki "bitcoin 999999999 dolar olacak" dediğinizde o 19 binlik seviyelerden BTC aldırdığınız veya diğer birimleri aldırdığınız adamlar bu gün ne yapacak ? Ne yaptı yada ?

Dünyada %100 zarar ettiren bir piyasa var mıdır ? Buyurun vardır işte. Var ettiniz. Nasıl %1000 kazandırıyorsa, %1000 de batırabiliyor.

Kaybedenin olmadığı bir sistem düşünülebilir mi ? Ki kazanan olsun !

Siz de bunu itiraf etmekten çekiniyorsunuz işte, milleti şereften yoksun bir biçimde bu işlerin içerisine sokup manipülasyonlarla piyasayı şişirip ardından kaybettirip, birde utanmadan "bu gider başkası gelir" deyipte sonrada "insanların para kaybetmesine sevinenler bık bık bık" diye duyar kasmayacaksın kasamazsın.

Çünkü sen ve senin gibiler yüzünden kaybetti o insanlar.

Her hafta boşaltılan borsaları, ağızda sakız gibi şuradan 500 milyon dolarlık çalınmış, buradan 200 milyon dolarlık çalınmış deyip gülüp geçilen haberleri saymıyorum bile (hani en güvenli para ya) !

• quote:

bitcoin her sene ocak ayında crash eder, ayrıca kore yasak uygulanmadığını resmi olarak açıkladı. market döngüsü diye bir şey var ayrıca.

2013 den bu yana oransal olarak en sert düşüşü bu önceki senelerde hiç bu oranda düşmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

Kripto mripto patlamiyor ve patlamayacak. O ekran kartı fiyatları sürekli artmaya devam edecek. Bir daha asla 1060 6gb'ı 1500 lira altında göremeyeceğiz. Boş hayallere dalmayın.

Zeka küpü, bu tablo sana ne anlatıyor? Mining işinin artık bir kârlılığı kalmadı ve o zatlar her geçen gün daha da sürünecekler! Bilmeden atıp tutmaya bayılıyorsunuz...

https://coinmarketcap.com/

Bu işin ustaları çöp zaten, gelmiş bir tablo ile devasa borsayı batırıyorsun

• ßekir kullanıcısına yanıt
    Bak bakalım ben mining yapıyorum yazmışmıyım oraya. Onlar basit iş, kaldı ki trading miningden çok daha karlı bir şey. Sen miningcilere beddua edeceğine bu kartların karaborsaya düşmesine sebep olanlara çemkir burda. Hadi başka kapıya.

Seninki tam tavşan dağ meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 5 Şubat 2018; 19:44:20 >
    Göstereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lax Guy -- 5 Şubat 2018; 19:57:46 >

• Bilgilenenüye34 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda haklısınız
  • quote:

Göstereyim.

Crach olarak tabir ettiğin bir durum göremedim, fiyat paralel hareket etmiş.

Ayrıca grafiğin geneline baktığında bahsettiğin durumun Ocak ayı ile uzaktan yakından alakası yok, diğer aylarda da bolca yaşanmış

• Parası olmayıp rig kuramayanlar, kurup da beceremeyenler, kripto para borsasında batanlar, kripto paralardan ve borsalarından, kripto para kazımından para kazananları kıskanlarla dolmuş konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Parası olmayıp rig kuramayanlar, kurup da beceremeyenler, kripto para borsasında batanlar, kripto paralardan ve borsalarından, kripto para kazımından para kazananları kıskanlarla dolmuş konu.

yaw paranın karşılığı olur bunun karşılığı yok. millet güzel bi rüyada şu an kimse uyanmak istemiyor.
  • Şu kripto madencilik yapanların bol zararla beter olmaları dileğiyle. Borsada al-sat yapanlara lafım yok, madencilik yapıp başka insanlara ve toplumlara maddî-manevî olarak zarar veren kişilere lafım.

• CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar manipülasyonla buralara geldi, dahası yok

Ustalık sadece beceri gerektirir, mühendislik ise ilk olarak zeka...

Hani bu konu için bir mühendislik çalışması yapmaya da gerek yok; birazcık düşünmek yeterli ama onun için de yanmamış bir beyin lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

arkadaşlar mining görmüş kartlardaki durum nedir acaba tam olarak?

benim bildiğim %100'de 7/24 çalışıyor kazarken. hiç bir oyuncu için böyle bir durum söz konusu değil.
    eğer ki transistör ömrü aç kapa sayısına göreyse (ki öyle diye biliyorum), misal normalde 1 senelik kart %10 harcamışsa ömrünü bu kartlar %40-50 arasında harcamışlardır.
    çalışmaz değildir elbette, ama daha çok ısınır, verim kaybı olur, overclock kapasitesi azalır vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Parası olmayıp rig kuramayanlar, kurup da beceremeyenler, kripto para borsasında batanlar, kripto paralardan ve borsalarından, kripto para kazımından para kazananları kıskanlarla dolmuş konu.

Bu doğa teröristleri yüzünden insanların alamadığı ekran kartları veya 3 kattan fazla para ödeyerek alabildikleri ekran kartları için mazlumların cebinden çıkan fazla paralar için neden bir şey söylemedin?
  • 7300 e mi düşmüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Şimdi anladım hocam grafik okuma konusundaki becerinizi, ayrıca borsaya neden bu kadar nefretle baktığınızı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.