Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Temmuz 2024; 0:36:16 >

• ben bu bölümden adını duyduğum ilk günden beri nefret ediyorum, yksde 1. de olsam fikrim aynı olacak 10.000.'de. CENG kazanamayan bilkent-sever'leri istekleri doğrultusunda sevmeye yönelik bir bölüm, her zaman da CENG kazanamayanların mezuna kalmamak için yazdığı code monkey bölümü olarak görülecek.

• Sebepler:

1. bölüme sıralamalarının yetmemesi
    2. Asla bilkentte okuyamayacak olup bunu kıskanmaları
    3. Marsupilamiyi kıskanmaları
  • aynen genelde sıralaması ctis %50'ye bile yetmeyen tipler çamur atıyor. ilk 200'e girip okulda burslu cs okuyan tanıdıklarım bile bölümü bu denli saldırmıyor hatta bazı durumlarda ctis'in avantajı daha çok diyor.

He şu da var günün sonunda bilkent öğrencisiyiz, bu da yabana atılmamalı.

• Bilkent EEye 1.olarak giren arkadaşım ctis'i övüyor ama harran tıpta okuyan bir arkadaş ctis'i karalıyor  

• Şu ikisi çok şirin değil mi ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendimin Celladıyım kullanıcısına yanıt

Kardeşim boş yapma gel sene bilkent'teki starbucks'tan ice white chocolate mocha alayım. Seversin 

Bilkente gel sana önce starbuckstan pumpkin spice latte sonra da burgerking'den king beef burger menü ısmarlayacağım canımın içi  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi biraderim Starbucks'ı ömrüm boyunca hiç sevmedim zaten, elemanlardan bir şey almamak win-win benim için

kıyamam ya nasıl da birlik olup 60kdan bile parasıyla öğrencilerin girdiği yere girdikleri için sıralamarı boşa gitmemiş gibi hissetme maksadıyla ctisi savunup duruyorlar zuhahahahahaaa

• bak güzel kardeşim, nijeryada küçük bir kabilenin reisiyim. kabilemin modern çağa ayak uydurması için bir bilgisayar aldım ve bu forumu buldum. herşey çok iyiydi. kabiledeki herkes mutluydu. ta ki senin mesajlarına denk gelene kadar. kabilem dağıldı bu senin komik olmayan mağara mizahların yüzünden. uzun uğraşlar sonucu telefonunu buldum. sabahtan beri arıyorum cevap vermiyorsun. adresin de elimde. ilk uçakla icabına bakmaya geliyorum.

• kanka bu mantıkla millet koç mühendisliklere de o sıralamadan giriyor, hatta sabancı'da cs okumak istiyorsan ea 300k ve sayısal 300k yapman yeterli. Çoğunun öğrenci profili bilkent ctis'ten iyi değil.

sıralamam boşa gitmedi dünya kadar burs alıyorum, ailemin durumu iyi olmasına rağmen ekonomik özgürlüğüm var ve Bilkent öğrencisi olmanın haklı gururunu yaşıyorum 

• Cevap vermen hata, 3 sebep yazdım ve üçünü de sağlıyor arkadaş  

• Sıralamam yetiyordu para verseler yine de Bilkent CTIS yazmam; yazmadım da zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EgeTıplı kullanıcısına yanıt

sen tıp bitiyor diye ağlamıyor muydun?

o arkadaş 3 binden ctis yazdı senin zamanında burslusu 30 binden alıyordu. mesele prime döneminde yazabilmek. bu sene 2 binden kapatacaktır. Tercih dönemi insanlara bu bölümü öğreteceğim. abuk subuk yerlerde ceng okumasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 9 Temmuz 2024; 0:26:45 >
  • sen tıp hariç bir şey yazdın mı

• Hayır 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abuk subuk dediğin yerler Hacettepe YTÜ GSÜ falan değil, değil mi?

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

kendi açımdan düşündüm ben 22'de 5.8k oldum o yazdığın yerlere sıralamam yetmiyordu, yetseydi de yazacağımı hiç sanmıyorum.

• düsmani oldugunu sanmiyorum forumda herkes birbirinin bolumune salladigi icin normal bir sey gibi duruyor seni ya da ctisi kotuleyen biri varsa muhtemel ihtimalle tip okuyordur ya da tip istiyordur gordugum kadariyla hep tipa satasiliyor cunku

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.