Bildirim
CTRL TUSUNA BASINCA SES KISILIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP -
0FF YARDIMCI OLUN YAA -
bendede hesap makinesinin yanındaki + tuşuna basınca ses açılıyor - ye basınca kısılıyor mecburen bunları klavyenin üst kısmından yapmak zorunda kalıyorum banada çözüm -
Ctrl ye basılı tutarken w ya basarsan düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: Wizzyy
Ctrl ye basılı tutarken w ya basarsan düzelir
arkadaşım böyle şeyler yapma -
Denetim masasında "bölge ve dil seçenekleri" var ona girip "Diller" sekmesine gelerek "metin hizmetleri ve giriş dilleri" bölümünde "Ayrıntılar" tuşunu göreceksin ona tıklayarak
klavyeni ve tuş dizilimini gözden geçir büyük olasılıkla "F" klavye yaptın yada bi program onu "F" klavyeye çeviriyor.
bunu anlamanın en basit yoluda "q" ya basınca "f" çıkıyorsa evet klavyen "F" e dönmüş demektir
ayrıca zor bi olasılık olmasına rağmen klavyenin kartınıda yakmış olabilirsin.eğer öyle ise tuş takımları farklı tuşlara atanabilir. -
Bence driver programında ses kısma tuşu olarak CTRL ayarlamış olabilirsin.. -
Bendede aynı sorun vardı sonunda çözümünü buldum, denemeden sakın klavyenizi atma gibi bir eylemde bulunmayın :)
Öncelikle farklı klavye takıp deneyin.
Eğer sorun o klavyede devam etmiyorsa;
1) Başlat menüsüne girin ve "aygıt yöneticisi" aratın.
2) Aygıt yöneticisine girip klavyeler kısmını genişletin.
3) Kullandığınız klavyeye sağ tık yapıp özellikler diyin.
4) Açılan pencerede üstteki barlardan "Sürücü" yazanı seçin
5) "Kaldır" seçeneğini tıklatın.
Kaldırdığınızda Pc'yi tekrar başlatmanızı isticek ben başlatmadım ama sorun çözüldü.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
-
Klavyeyi yan yatırın Hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X