Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iSpeedy

U30GT2 modeli çinde satışa sunulmuş. Batarya o özellikere göre az geldi bana. Hayırlısı :http://m.donanimhaber.com/haberler/Cube-Full-HD-ekranli-U30GT2-tabletini-satisa-sundu.htm

Satışa sunulan u30gt2 modelleri henüz ön sipariş ile satışa sunulmaktadır, Cube Türkiye olarak bizde ön sipariş ile satışları başlatabiliriz ancak test üretimleri elimize gelmeden ön sipariş ile satışı uygun görmüyoruz kısa süre içerisinde test üretimleri elimize ulaşacaktır bizde ardından ön sipariş satışlarını başlatacağız.

• u9gt5 retina hd modelini aldım 2 ay önce fakat cihazın wifisi oldukça kötü sürekli bağlantısı kopuyor anca modemin yanında çekiyordu şarjdayken ekrana deyince sapıtıyor cihaz sonradan seste ufak sorunlar çıktı.bu sorunları olmasaydı tablet çok iyidi gerçi elimden çıkardım.
  • 2 Yıl garanti dediğiniz bu mu ? Bu sayfada yukarıda bir arkadaşın başından geçenleri okudum, yetkili servisin cevapları tam bir amatör firma gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

2 Yıl garanti dediğiniz bu mu ? Bu sayfada yukarıda bir arkadaşın başından geçenleri okudum, yetkili servisin cevapları tam bir amatör firma gibi.

Garanti kapsamında tamiri talep edilen cihaz ekranın sağ üst köşesinden o çizginin oluştuğu bölümden sert bir darbe almış hatta kasa tam o noktadan ezilmiş, takdir edersiniz ki bu kadar alenen ortada olan bir kullanıcı hatasının garanti kapsamında tamirinin yapılması malesef mümkün değildir. Firma olarak satış sonrası hizmetlerimizde garanti kapsamında pek çok işlem yaptığımızı ve çok yüksek düzeyde bir müşteri memnuniyet oranına sahip olduğumuzu bilmenizi isterim, konuyla ilgili olarakhttp://cubemarket.sanalpazar.com/ adresinden müşterlerimizin yorumlarını okuyabilirsiniz.

• Geçen hafta büyük bir hevesle aldığım u30gt cihazımın back light sorunlu çıktığı için servise gönderdim. Şimdiye kadar telefonda baya ilgili davrandılar.
    Umarım en kısa zamanda sonuç alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volume6

Geçen hafta büyük bir hevesle aldığım u30gt cihazımın back light sorunlu çıktığı için servise gönderdim. Şimdiye kadar telefonda baya ilgili davrandılar.

U30Gt modeli tabletiniz gereken değişim işlemi yapılarak bize ulaştığı ilk iş gününde kargoya verilmiştir.

İyi Günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Geçen hafta büyük bir hevesle aldığım u30gt cihazımın back light sorunlu çıktığı için servise gönderdim. Şimdiye kadar telefonda baya ilgili davrandılar.

U30Gt modeli tabletiniz gereken değişim işlemi yapılarak bize ulaştığı ilk iş gününde kargoya verilmiştir.

İyi Günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 22 Mart 2013; 13:36:43 >
  • Merhaba,

U30GT-2 Modeli Nisan ayının 3.haftası içerisinde Türkiye' de satışa sunulacaktır. Türkiye Distribütörü tarafında Türkiye için hazırlanmış özel ROM ile satışa sunulacak olan U30GT2 modelimizin Satış fiyatı 649TL olup, kısa bir süre için ön sipariş fiyatı 599TL olarak belirlenmiştir. Ön sipariş satışlarımız yakında cubemarket.sanalpazar.com da başlıyacaktır.
  • Slmlar..

U25 GT modelini nasıl root edebiliriz ?? bununla ilgili döküman vs varmı acaba, çince olanları buldum netten ama pek açıklayıcı değil...
  • quote:

quote:

quote:

İyi Günlerde kullanın.

Evet tablet elime ulaştı şimdilik bi sıkıntı görünmüyor. Teknik servisteki arkadaşlara teşekkür ederim.
    Çok önemli olamamakla birlikte bende haberleşme ve savunma sanayii sine yönelik bir firmanın teknik servisinde çalışan biri olarak garanti kapsamında olan cihazlarda hiç bir şekilde (kullanıcı hatası tespit edilmediği sürece) kargo masrafları firmalara ait diye biliyorum.En azında benim çalıştığım yerde böyle.
    Yeni yapılanan bir firmada olabilir diyerek.
    Teknik serviste çalışan arkadaşların ellerine sağlık diyerek mesajımı sonlandırmak istiyorum.
    Saygılarımla...

• cube u30gt2 modelinin siyah rengide mi nisanın 3. haftası gelicek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekaya

cube u30gt2 modelinin siyah rengide mi nisanın 3. haftası gelicek ?

Siyah renk için henüz belli bir tarih yok ilk üretimler beyaz renk olarak yapılacak.
  • quote:

Merhaba,

U30GT-2 Modeli Nisan ayının 3.haftası içerisinde Türkiye' de satışa sunulacaktır. Türkiye Distribütörü tarafında Türkiye için hazırlanmış özel ROM ile satışa sunulacak olan U30GT2 modelimizin Satış fiyatı 649TL olup, kısa bir süre için ön sipariş fiyatı 599TL olarak belirlenmiştir. Ön sipariş satışlarımız yakında cubemarket.sanalpazar.com da başlıyacaktır.

Diğer ürünlerde uyguladığınız + Airmouse + Deri Kılıf + HDMI paketi bu üründede yapmayı planlıyormusunuz acaba?

Birde HDMI dan görüntü aldığımızda hangi cözünürlükte görüntü veriyor öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendofbedwyr -- 22 Mart 2013; 23:50:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thekaya

cube u30gt2 modelinin siyah rengide mi nisanın 3. haftası gelicek ?

Siyah renk için henüz belli bir tarih yok ilk üretimler beyaz renk olarak yapılacak.

peki siyah renk geldiğinde önsatış fiyat uygulaması olacak mı?
  • quote:

Merhaba,

Bende bu tableti almaya düşünüyorum ama cihazın teknik özellklerini paylaşabilir misiniz,yani işlemci,en boy kalınlık renk gibi şeyler...İşlemci cortex a9 mu 15 mi acaba?İnternette aynı cihazla ilgili farklı bilgiler yazılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bugün cihazımı servisinize elden teslim ettim. Çiziğin üst kısmında kasada çok az bir göçük olduğunu ve darbe almış olabileceğini söylediler. Aslında ben cihazı hiç düşürmemiştim üstelik klavyeli deri kılıfından hiç çıkarmadan kullanıyordum o hafif göçük nasıl oluştu anlamadım ama ben de gördüm çizik hizasının 2mm solunda gibiydi. Buna rağmen içini söküp bakacaklarmış eğer uygunsa garantiden değiştireceklerini söylediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Eğer garantiden değişim olmaz ise uygun bir fiyata yapacaklarını söylediler. Tabi fiyat ne kadar uygun olur bilmiyorum olmazsa aynı şekilde iade alıp kullanacağım artık.

Merhaba,

Cihazınızı ben görmedim ancak size en uygun şekilde bir çözüm sunulacağından şüpheniz olmasın.

İyi Günler.

Şu an telefonda görüştüm maalesef uygun bir çözüm sunulmadığını düşünüyorum. Telefondaki bey tam emin olmadığını ama tamir için 40-45 dolar bir ücret tutacağını söyledi. Cihazın kendi parasına oranlarsak hiç mantıklı gelmedi bana o yüzden kabul etmedim. Dolayısıyla hiç bir işlem yapılmadan cihazımı olduğu gibi geri almak istediğimi söyledim. Cihazı bizzat düşürsem gam yemeyeceğim ama ben cihazı ne düşürdüm ne bir yere vurdum. O göçük nasıl oluştu da ekrana öyle bir hasar verdi onu da anlamış değilim. Klavyeli deri kılıfından çıkmayan cihaz nasıl darbe aldıysa.

edit : şuan cihazı gittim aldım geldim. bahsedilen milimetrenin bilmem kaç katı daha az olan, normal ışık altında dahi zor seçilen servisin göçük diye tabir ettiği kısmı inceledim. çiziğin hizasında bile değil. kaldı ki ben bu cihazı her daim kılıfında kullandım. ne düşürdüm ne de bir darbe aldı cihaz. bunu servisinize söylediğim vakit cebimde olabileceğini söylediler. ben cihazı cebimde bile taşımadım ki hiç. evde hep kılıfta kullandım. keşke cihazı servise vermeden önce sağından solundan resim çekseydim.( gerçi fotoğraf çeksem bile o çiziğin görünmesine imkan yok. o derece belli belirsiz bir şey ) çünkü bahsedilen yere tırnağınızla bile bastırsanız o iz kalır zaten. açık söylemek gerekirse servisinize olan güvenimi yitirdim. keşke gidip ben de diğer arkadaşlar gibi çinden bizzat kendim sipariş verseydim. 2 yıl garanti lafı benim için havada kaldı. ayrıca o bahsedilen yer üretim hatası bile olabilir. çünkü şuan dikkatli baktığım vakit kasanın bir başka tarafında daha o kısma benzer bir yer olduğunu gördüm.

bugün aradığımda ister tamir edelim ister böyle geri iade alın dendi bana. cihazımın sökülüp içine bile bakıldığından şüpheliyim. Haklı olarak nereden vardınız bu konuya diyebilirsiniz. Hemen söyleyeyim. Madem cihazımın içi açıldı garantiden değişilmeyeceği kanısına varıldı peki neden ben aranıp bilgilendirilmiyorum ? Niye benim aramam beklendi ? Ben aramasam beni ne zaman aramayı düşünüyorlardı acaba? Ayrıca orada bir başka bey içi açıldığında eğer garantiden değişim olmazsa size güzel bir fiyat yaparız demişti. 40-45 dolar güzel bir fiyat ise kötüsünü düşünmek istemiyorum.

Son olarak şunu da söyleyeyim. Bu sitem dolu mesajı normalde hiç atmayı düşünmüyordum ama şu olay gerçekleşince sinirlendim açıkcası. Hatırlarsanız forumdan bir kaç arkadaş size pilimizin tutarsız olduğunu söylemiştik. ( cube u30gt mini konusuna bakarsanız görürsünüz. ) Siz de kalibre etmemiz gerektiğini söylemiştiniz. Bugün cihazı almaya gittiğimde bu sorunu da dile getirmek istedim. Bu pil niye tutarsız bazen %30 da bazen %15 de kafasına göre kapanıyor dedim. Oradaki kişi bana cihazınızı düşürdüğünüz için olabilir dedi. O an cidden o servisin notunu verdim ben. Bir kere cihazım filan düşmedi. Olmamış bir şeyi olmuş gibi göstermesinler. İkincisi bu pil sorunu ilk aldığım günden beri aynı. Hadi benim cihazımın düştüğünü varsaysın o servis. peki bu forumda benim gibi 3-4 kişi daha bu sorunu dile getirdi ana konuda. Peki onların da cihazı düşmüş mü oluyor o zaman ? ( Ayrıca cihaz düşünce(!) pil nasıl sapıtıyor anlamış değilim. Kaldı ki düşme filan da yok. ) O kişiye pilimin ilk günden beri aynı olduğunu söyleyince o zaman siz şimdi cihazı alın kullanın, bir ara beni arayın müsait olduğumuz bir gün tekrar gelin serviste beraber bakalım dedi. Keşke baştan ön yargılı davranmasaydı da direk bu cümleyi söyleseydi bana. Aslında ben ona sizin dediğiniz kalibre işlemiini yaptım ama düzelmedi demek için bu konuyu açmıştım. Ama hiç ilgilenmedi bile. Daha sonrada tekrar götürmeyi düşünmüyorum açıkcası. Yola verdiğim paraya ve zamana harcıyorum açıkcası. Neyse bu da benim için büyük bir ders oldu. Forumdaki arkadaşları dinlemeden alışveriş yapmamayı öğrendim. Büyük firmalardan alışveriş yapmaya devam.. Ben bu olayları yaşayarak hatamdan döndüm. Umarım siz de benim bu yazdıklarımdan yola çıkarak biraz daha müşteri memnuniyetli bir firma olursunuz.

Kolay gelsin...

Düşme veya çarpma gibi olaylar sonucunda oluşan hata ve arızaların garanti kapsamında giderilmesi malesef mümkün değil cihazınızda oluşan ekran arızası malesef cihazın aldığı bir darbeden kaynaklanmaktadır cihazınızın aldığı darbe kasanın dahi ezilmesine sebep olmuşken bu kadar bariz bir durumda forumda veya benzeri yerlerde bir firmayı bu şekilde karalamaya çalışmanız çok yanlış. Lütfen saygı kurallarının dışına çıkmayın.

Kimseyi karalamıyorum emin olabilirsiniz. Sadece yaşadıklarımı ve düşündüklerimi yazdım. Pil konusunu direk düşme olayına bağlarken zan altında bırakılan kim oluyor peki ? Emin olun cihazı düşürmüş olsam tek bir kelime dahi etmezdim. Mezarcı filan değilim yani merak etmeyin. Şu saatten sonra garantiden değişim olsun diye de gelip buraya yazmadım. Sadece olayın nasıl sonuçlandığını bildirmek istedim. Kasada bahsettiğiniz ezilmenin resmini de paylaşsam iyi olur aslında. Cihazım düşmediği için o kısmın o çizgi ile bir ilgisi olduğunu düşünmedim. Ekran darbe almış olabilir derseniz ona bir şey diyemem kılıfından baskı uygulanmışdır vs vs.. Ama düşmeyen bir cihazın kasası nasıl olur da darbe alır orasını kestiremedim ben. Neyse bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Mesajlarda karalama olduğunu düşünüyorsanız alıntı yaptığınız mesajı silin ben de mesajımı editleyeyim.

Bu arada ben bu konuyu bu topicden başka bir yere yazmadım. Yani forumda veya benzeri yerlerde firmayı karaladığım filan yok emin olabilirsiniz. Tek yazdığım yer burası. O da sizinle iletişim kurabilmek için. Forumda cube yetkilisi olarak siz görünüyorsunuz çünkü.
    Aynı sorun bende de oldu . İlkinde bord' u yandı dediler. ek ücret verdik. ikincisinde düşürmüşsünüz dediler. (ki böyle bir şey yok.Aynen kılıfında kullanıldı. ) problem yaşayan arkadaşlar lütfen servisten önce cihazın hertürlü fotosunu çeksin ve saklasın. Ama en önemli sorun bence şarj cihazında ve şu an ellerinde de yok.

• Aynı sorun bende de oldu . İlkinde bord' u yandı dediler. ek ücret verdik. ikincisinde düşürmüşsünüz dediler. (ki böyle bir şey yok.Aynen kılıfında kullanıldı. ) problem yaşayan arkadaşlar lütfen servisten önce cihazın hertürlü fotosunu çeksin ve saklasın. Ama en önemli sorun bence şarj cihazında ve şu an ellerinde de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3091905

Aynı sorun bende de oldu . İlkinde bord' u yandı dediler. ek ücret verdik. ikincisinde düşürmüşsünüz dediler. (ki böyle bir şey yok.Aynen kılıfında kullanıldı. ) problem yaşayan arkadaşlar lütfen servisten önce cihazın hertürlü fotosunu çeksin ve saklasın. Ama en önemli sorun bence şarj cihazında ve şu an ellerinde de yok.

Bu güne kadar servisimize boardu yanarak gelen tek bir cihaz olduğu için kayıtlardan durumunuza tekrar baktım, sanırım izmirde oturan bir müşterimizsiniz . Cihazınız bize geldiğinde şarj adaptörünü keserek kabloları birbirine lehimlemiş olduğunuzu ve bu lehimli ve açık kabloların arasına hiç bir yalıtım koymadan üst üste bantladığınızı servisimizde de bu durumun fotoğraflandığını kayıtlardan okudum. Cihazınızın bu haliyle ilgili fotoğraflar halen servis arşivimizde mevcut olup size bu fotoğraflar gönderilmişti. Bu duru mda dahi halen firmaya karşı bu tarz yazılar yazıyor olmanız gerçekten çok düşündürücü.
    + ve - kutuplarını birbirine bağlar ve bu adaptör ile cihazı şarj etmeye çalışırsanız tabletinizi bozarsınız ve bu durum garanti kapsamına girmez.

• Merhaba,

U9GT5 modelimiz için yeni Rom sitemizde yayınlanmıştır.

http://www.51cube.com.tr/sayfa/1-destek_merkezi.html

Yukarıdaki linkten güncel romu indirebilirsiniz.
  • u30gt2 sitenizde satışı ne zaman başlıycak acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.