Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legendofbedwyr

quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Orijinalden alıntı: thekaya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: markus91

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kajmer_55

Cube u30gt-2'nin test ürünü elinize geçtimi ?
    Geçince inceleme yapıp paylaşicağinizi söylemiştiniz.Ayriyetten stoklariniza tam olarak nezaman gelicek ?

Merhaba,

Test cihazları elimizde mevcut kısa süre içerisinde incelemeleri paylaşacağız. Ürün stoklarımıza Nisan ayının son haftası içerisinde girecektir.

sayın cubeturkiye hayırlı işler dilerim
    ön satışı yapılan cube 30gt2 nın 16 gb olduğu gibi bi söylenti dolaşmakta bizi aydınlatırmısınız acaba kaç gb bahsi edilen cihaz ? saygılar.

Telefonla sordum onayladılar 599 ve 699 satılan iki fiyatta 16gb lık model içindir. Sayfalarında yazmamalarıda sayfa yeniymiş daha sonra güncellenecekmiş ...

pandawill pandawill bekle beni

bi yandan sevindim çinden getirmemek için artık hiçbir mazeretim kalmadı çinden en fazla 550 veririm 32gb alırım kafam rahat olur :)

599 TL 32gb için satışa çıkmıştır. Türkiyeye 16GB lık bir modelin ithalatı söz konusu değildir. Konuyla ilgili olarak bilgisi olmayan kişilerin yazdığı yazılara itibar etmeyiniz.

Kutluyorum ozaman sizi 0 216 368 94 06 no lu telefonunuzda cıkıp 16gb olduğunu onaylayan arkadaşa da ayrıca teşekür ederim. İlk günden beri sizi bekleyip airmouse vs de almak isterken sinir olup pandawill den sipariş vermek kısmetmiş.S

Merhaba,

İlk günden beri hem donanımhaber üzerinden hemde direk olarak bize ulaşılan mecralardan u30GT2 ile ilgili sorulara hep aynı cevabı verdik, cihaz nisan ayının başına kadar test üretiminde olan pek çok özelliği ve fiyatı henüz belirsiz olan yeni bir model dedik ancak bazı müşterilerimiz bize inanmaktansa internet üzerinde adresi telefonu olmayan ve yanlış bilgilerle bu test cihazlarını satmaya çalışan internet sitelerinin verdiği bilgilere inanarak bu gibi yerlerden sipariş verdiler. Bizim Türkiye distribütörü olarak bilmediğimiz bir konuyu internetten satış yapan bir web sitesinin bilmesi mümkün değildir. Bizim açıklama yaptığımız ana kadar ön satış yapmak gibi bir durumumuz yoktu çünkü bu modelin pek çok özelliğinin değişme olasılığı vardı.

Bütün bu sebeplerin yanı sıra Türkiye dışından satış yapan düşük fatura ile gümrüksüz ve kaçak olarak aldığınız ürünü adresinize gönden bu alışveriş sitelerinin yaptığı iş ülkemiz kanunlarına göre kaçakçılıktır yani suçtur ve başlı başına ayrı bir tartışma konusudur. Üstelik bu sitelerin sattığı fiyatlar ile Türkiyede Distribütör tarafında ithal edilerek satılan ürünler arasında çok küçük bir fiyat farkı varken ve bu küçük fark ile hem aldığınız ürünü vergisi ödenmiş yasal faturası ile alıyor hemde satış sonrası her türlü sıkıntıda karşınızda ulaşabileceğiniz bir firma ile muhattap olabiliyorken bu yöntemlere başvurup gereksiz bir maceraya girmek çok anlamsız oluyor.

Bu şekilde temin edilen ürünlere Cube Türkiye tarafından ücreti ile dahi kesinlikle satış sonrası hizmet ve teknik servis verilmemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 8 Nisan 2013; 11:42:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Bu önsipariş fiyatını sanalpazar üzerinden taksit imkanı sunacak mısınız yoksa yine havale, eft mi olacak?

Merhaba,
    Evet sanalpazar üzerinden taksitle satın alma imkanı olacaktır.

tamam satışa sunacaksınız ancak benim sorum önsipariş fiyatı olan 599 lira üzerinden taksit imkanı sunacak mısınız? zamanda belirtirseniz iyi olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu önsipariş fiyatını sanalpazar üzerinden taksit imkanı sunacak mısınız yoksa yine havale, eft mi olacak?

Merhaba,
    Evet sanalpazar üzerinden taksitle satın alma imkanı olacaktır.

tamam satışa sunacaksınız ancak benim sorum önsipariş fiyatı olan 599 lira üzerinden taksit imkanı sunacak mısınız? zamanda belirtirseniz iyi olur..

Merhaba,

Bu gün akşam saatlerinde sanalpazar üzerinden ilan açılacaktır, taksit ile satın alma imkanınız da olacaktır.

• quote:

İlk günden beri hem donanımhaber üzerinden hemde direk olarak bize ulaşılan mecralardan u30GT2 ile ilgili sorulara hep aynı cevabı verdik, cihaz nisan ayının başına kadar test üretiminde olan pek çok özelliği ve fiyatı henüz belirsiz olan yeni bir model dedik ancak bazı müşterilerimiz bize inanmaktansa internet üzerinde adresi telefonu olmayan ve yanlış bilgilerle bu test cihazlarını satmaya çalışan internet sitelerinin verdiği bilgilere inanarak bu gibi yerlerden sipariş verdiler. Bizim Türkiye distribütörü olarak bilmediğimiz bir konuyu internetten satış yapan bir web sitesinin bilmesi mümkün değildir. Bizim açıklama yaptığımız ana kadar ön satış yapmak gibi bir durumumuz yoktu çünkü bu modelin pek çok özelliğinin değişme olasılığı vardı.

Bütün bu sebeplerin yanı sıra Türkiye dışından satış yapan düşük fatura ile gümrüksüz ve kaçak olarak aldığınız ürünü adresinize gönden bu alışveriş sitelerinin yaptığı iş ülkemiz kanunlarına göre kaçakçılıktır yani suçtur ve başlı başına ayrı bir tartışma konusudur. Üstelik bu sitelerin sattığı fiyatlar ile Türkiyede Distribütör tarafında ithal edilerek satılan ürünler arasında çok küçük bir fiyat farkı varken ve bu küçük fark ile hem aldığınız ürünü vergisi ödenmiş yasal faturası ile alıyor hemde satış sonrası her türlü sıkıntıda karşınızda ulaşabileceğiniz bir firma ile muhattap olabiliyorken bu yöntemlere başvurup gereksiz bir maceraya girmek çok anlamsız oluyor.

Bu şekilde temin edilen ürünlere Cube Türkiye tarafından ücreti ile dahi kesinlikle satış sonrası hizmet ve teknik servis verilmemektedir.

Bu mesajı niçin benim msg ıma yazdınız bilmiyorum ama Cumartesi günü resmi telefonunuzdan saat 2 de aradım acan arkadaş açık ve net olarak bana yanlış bilgi verdi. Burada ki düzeltmeniz üzerine aradığımda arkadaş yanlış bilgi verildiğini söyledi ve ilk konuştuğum ve adını almadığım arkadaşı telefonda düzeltti. Burada ne yazık ki SADECE sizin firmanızdan aldığım yanlış bilgi var! oyüzden bnm msgima alıntı yaparak niçin başka siteleri kötülediğinizi anlamıyorum.

Yurtdışından gelen ürünlere servis verip vermemek sizin kararınız olup buna saygı duyarım fakat kendi firmanıza toz kondurmazken internette yasal yoldan satış yapan siteleri haksız kötülemenizide anlamakta güclük seciyorum. Pandawill ve kötülediğiniz sitelerde cube firmasının resmi satıcılarıdır. Baştan beri internet satışı yapan büyük siteleri bile kötüleme karalama yapan msglarınız can sıkmaya başladı nasıl ki kendi firmanızın kötülenmesini istemiyorsanız başkalarına da aynı saygıyı gösterin.

• bide üste çıkmaya çalışıyonuz ne biçim bi firmasınız siz ya neymiş biz 16 gb diye yazmamışız bi yere aşagıdaki resim herşeyi açıklar galiba sizin resmi facebook sayfanız bu hadi bunada yalan deyin. amacınız belli zaten ilk başta 16 lıkları satıyım daha sonra 32 alsınlar! böyle pişkinlik olur mu ya . Sonradan tabi sitelerde duyulmaya başlayınca mecburen 32 lige geçtiniz ayıptır ya biraz dürüst olun. ben donanımhaberde 16 gb diye yazmasam belkide millete 16 gidecekti. bide neymiş yurtdışından gelen ürünlere teknik servisimiz yoktur diyonuz. Sanki düzgüncene teknik servis verecekmissiniz gibi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0si

U25GT ile Whats app a bağlanamıyorum. millet tabletlerde takılıyor biz bakınıyoruz. yardım lütfen.

Merhaba,

Whatsapp programı 3g sim kart takılmayan cihazlarda çalışmamaktadır, bu durumun Cube tabletinizle bir ilgisi yoktur, whatsapp programının özelliğidir ve tüm sim kart girişi olmayan tabletlerde durum aynıdır.

http://hkncolak.blogspot.com/2013/01/gsm-destekli-olmayan-tabletlerde.html

burda anlatılan ne peki? alttaki yorumlarda yapanlar olmuş

• quote:

quote:

quote:

U25GT ile Whats app a bağlanamıyorum. millet tabletlerde takılıyor biz bakınıyoruz. yardım lütfen.

Merhaba,

Whatsapp programı 3g sim kart takılmayan cihazlarda çalışmamaktadır, bu durumun Cube tabletinizle bir ilgisi yoktur, whatsapp programının özelliğidir ve tüm sim kart girişi olmayan tabletlerde durum aynıdır.

dostum verdiğin linkteki sistem artık işe yaramıyo sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: markus91

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

dostum verdiğin linkteki sistem artık işe yaramıyo sanırım

valla bilmiyorum elinde olan denesin bi. denedim yapamadım. adama pm attım o sitede yayınlayana.adam hala kullanıyorum sorunsuz diyor

• hocamkonu filan aç istersen daha fadalı olur
  • quote:

quote:

Bu mesajı niçin benim msg ıma yazdınız bilmiyorum ama Cumartesi günü resmi telefonunuzdan saat 2 de aradım acan arkadaş açık ve net olarak bana yanlış bilgi verdi. Burada ki düzeltmeniz üzerine aradığımda arkadaş yanlış bilgi verildiğini söyledi ve ilk konuştuğum ve adını almadığım arkadaşı telefonda düzeltti. Burada ne yazık ki SADECE sizin firmanızdan aldığım yanlış bilgi var! oyüzden bnm msgima alıntı yaparak niçin başka siteleri kötülediğinizi anlamıyorum.

Yurtdışından gelen ürünlere servis verip vermemek sizin kararınız olup buna saygı duyarım fakat kendi firmanıza toz kondurmazken internette yasal yoldan satış yapan siteleri haksız kötülemenizide anlamakta güclük seciyorum. Pandawill ve kötülediğiniz sitelerde cube firmasının resmi satıcılarıdır. Baştan beri internet satışı yapan büyük siteleri bile kötüleme karalama yapan msglarınız can sıkmaya başladı nasıl ki kendi firmanızın kötülenmesini istemiyorsanız başkalarına da aynı saygıyı gösterin.

Bizim hiç kimseyi kötülemek gibi bir amacımız yok, bahsettiğiniz sitelerin hiç birisinin Cube ile bir alakası yoktur, ayrıca bu siteler ürün piyasaya çıkmadan ürün özelliklerini yanlış yayınlayarak insanları yanıltıyor, bizim hiç kimse ile tartışmaya girmek gibi bir niyetimiz yok lütfen bu başlığı bu şekilde kirletmeyiniz. Bu şekilde yapılan alışveriş kaçak ve vergisi ödenmeyen bir alışveriştir bu şekilde aldığınız ürüne bizim destek vermemiz mümkün değildir ayrıca yasalar gereği yaptığınız iş suçtur bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: aydin21127289

bide üste çıkmaya çalışıyonuz ne biçim bi firmasınız siz ya neymiş biz 16 gb diye yazmamışız bi yere aşagıdaki resim herşeyi açıklar galiba sizin resmi facebook sayfanız bu hadi bunada yalan deyin. amacınız belli zaten ilk başta 16 lıkları satıyım daha sonra 32 alsınlar! böyle pişkinlik olur mu ya . Sonradan tabi sitelerde duyulmaya başlayınca mecburen 32 lige geçtiniz ayıptır ya biraz dürüst olun. ben donanımhaberde 16 gb diye yazmasam belkide millete 16 gidecekti. bide neymiş yurtdışından gelen ürünlere teknik servisimiz yoktur diyonuz. Sanki düzgüncene teknik servis verecekmissiniz gibi...

Burada okuduğunuz bilgiler 16GB lık modelinde satışa çıkacağını anlatıyor yani ilerleyen dönemde daha uygun fiyatla 16gb olan bir versiyonunda satışa çıkması anlamına geliyor.Ancak şu an için 16gb lık modellerin satışı yaz sonunu bulacak gibi görünüyor. İlk etapta 32GB lık versiyon ön sipariş ile 599 TL olarak satışa çıkmıştır. Mayıs 1 itibari ile normal satış fiyatı 699TL olacaktır. Anlaşılan o ki kaçak olarak satış yapan sitelerden birisinde çalışmaktasınız , bu başlığı daha fazla gereksiz tartışmalara çekmeye çalışmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 9 Nisan 2013; 8:48:09 >

• quote:

Bizim hiç kimseyi kötülemek gibi bir amacımız yok, bahsettiğiniz sitelerin hiç birisinin Cube ile bir alakası yoktur, ayrıca bu siteler ürün piyasaya çıkmadan ürün özelliklerini yanlış yayınlayarak insanları yanıltıyor, bizim hiç kimse ile tartışmaya girmek gibi bir niyetimiz yok lütfen bu başlığı bu şekilde kirletmeyiniz. Bu şekilde yapılan alışveriş kaçak ve vergisi ödenmeyen bir alışveriştir bu şekilde aldığınız ürüne bizim destek vermemiz mümkün değildir ayrıca yasalar gereği yaptığınız iş suçtur bilginize...

Yanıltıcı mesaj atmayalım. Tablete tablet dedikten sonra düşük değer göstermedikten sonra vede istenirse faturasını göstermek suretiyle yurt dışından alışveriş suç değildir.

Diğer konudada beni yanıltan tek firma (3 5 saatliğinede olsa ) sizin kendi firmanızdır. Diğer sayfaların yaptıkları ile bir alakam yok iken benim mesajıma alıntı yapıp böyle böyle yapıyorlar demek kötülemek değilde nedir?

insanları yanıltmak (Satılan malların ön üretim olduğunu idda etmeniz gibi),
    kullanıcıları suçlamak (Vergi kaçırmak vs),
    başkalarını kötülemek (Onlar yalancı demek gibi)
    yerine kendi yaptıklarınız ile övünmeniz (satışlarınız, garantiniz yada taksitli satış hizmeti gibi) firmanızı bize daha samimi ve güvenilir gösterecektir.

• quote:

quote:

Yanıltıcı mesaj atmayalım. Tablete tablet dedikten sonra düşük değer göstermedikten sonra vede istenirse faturasını göstermek suretiyle yurt dışından alışveriş suç değildir.

Diğer konudada beni yanıltan tek firma (3 5 saatliğinede olsa ) sizin kendi firmanızdır. Diğer sayfaların yaptıkları ile bir alakam yok iken benim mesajıma alıntı yapıp böyle böyle yapıyorlar demek kötülemek değilde nedir?

insanları yanıltmak (Satılan malların ön üretim olduğunu idda etmeniz gibi),
    kullanıcıları suçlamak (Vergi kaçırmak vs),
    başkalarını kötülemek (Onlar yalancı demek gibi)
    yerine kendi yaptıklarınız ile övünmeniz (satışlarınız, garantiniz yada taksitli satış hizmeti gibi) firmanızı bize daha samimi ve güvenilir gösterecektir.

Kesinlikle haklsınız,peki siz aldığınız tableti tam fatura değerinden göstererek vergisini ödeyerek gümrük çekim işlemlerini yapacakmısınız ?

Yukarıdaki konu sizden gelen soru üzerine açılmıştır, bazı sitelerde satış yapılıyor siz neden satış yapmıyorsunuz sorusunun cevabıdır. Erken satışa çıkan cihazların tamamının test üretimi olduğunu bu soruya cevap olarak yazdık. Sorunuzun cevabını aldıktan sonra hakkımızda bu tarz yazılar yazmaya başladınız. Ne yapmaya çalıştığınızı anlıyamadım.

Lütfen konuyu uzatarak forumu amacının dışına çıkartmayın, burada Cube marka tabletler ile ilgili sorulara yanıt vermek için bulunuyoruz amacımız sizinle tartışmaya girmek değil.

• Öncelikle konuyu isteğiniz üzerine daha çok bulandır mamak adına sadece sorunuza yanıt vereceğim.

quote:

Kesinlikle haklsınız,peki siz aldığınız tableti tam fatura değerinden göstererek vergisini ödeyerek gümrük çekim işlemlerini yapacakmısınız ?

Kişisel alışveris prosödürünü izleyeceğim dolayısıyla vergi ödemem gerekirse ödeyeceğim ve bunu hesaba alarak siparişimi verdim. (Maliyetini %20 fazla olarak düşünerek alışverişimi yaptım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendofbedwyr -- 9 Nisan 2013; 9:47:29 >
  • Bu kadar uzatacak bir olay yok. İsteyen istediği yerden, işine geldiği yerden alır. Ben sanalpazar linkinden önsipariş fiyatına 12 taksit yaptırdım. İşime böyle geldi. Artık bu polemiği bırakalım. Eğer eleştirilecek bir durum olursa da ürün gelince olumlu ya da olumsuz buraya yazarım. Saygılar...
  • quote:

599 TL 32gb için satışa çıkmıştır. Türkiyeye 16GB lık bir modelin ithalatı söz konusu değildir. Konuyla ilgili olarak bilgisi olmayan kişilerin yazdığı yazılara itibar etmeyiniz.

16 Gb olarak sattığınızı söyleyenlerden biri de bendim.
    Çünkü 5 Nisan, saat 14 sularında facebook sayfanızda size veya görevli operatörünüze (51Cube)
    diye soran bir arkadaşa,
    cevabını vermiştiniz.
    Ayrıca;
    sorusuna da;
    demiştiniz.
    Ardından da ss alamadım ama
    quote:

Orijinalden alıntı: 51cube
    Yoğun istek üzerine ön siparişte 32Gblık modeli sizlere sunuyoruz. Ön sipariş
    ile U30GT-2 32GB lık modeli sipariş edebilirsiniz.
    Yanıtla · 3 saat önce

mesajıyla düzeltmenizi yaptınız.
    Bu 16 gb mesajlarını da sonradan facebook'tan sildiniz. 16 gb demeyle bir hata yaptık özür dileriz diyeceğinize bilgi verenlere çamur atıyorsunuz.
    Size yakışımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 9 Nisan 2013; 22:29:46 >

• Selamlar...
    Açık söylemek gerekirse cubeturkiye Firma Yetkilisi olarak bu forum sayfasında bir nevi halkla ilişkiler yada müşteri temsilcisi olarak
    görev yapan arkadaşı gerçekten firma seçiptemi görevlendirdi yoksa firma sahibi yada ortaklarından birimidir diye merak ettim .
    Fırsat buldukça bu tip sayfaları gündemi takip ederim az çok teknoloji meraklısı biri olarak .Bu forum sayfasınıda baştan sona okumuşluğum vardır
    ara ara fırsat buldukça sadece şunu söylemek isterim madem bu sayfada cube yetkilisi olarak bulunan arkadaşa sadece şunu belirtmek isterim
    bu şekilde en ufak olumsuz yoruma bile içinde agresif bir yaklaşımda bulunmak müşteri hizmetleri yada halkla hizmetler diyelim her ne ise yapılan işin doğasına aykırıdır.
    Firma adı vermeyeyim ama en çok konularına yorum yaptığım ya da yazdığım firmanın yetkilisinin( o da merak edenler için profilime bakanlar görebilir çünkü buraya yazarsam sanırım
    cube yetkilisi arkadaşın hışmına uğrarım diye yazmiyorum) müşteri yada müşteri adaylarına yaklaşım nasıl olurmuş cube yetkilisi arkadaşta baksın biraz öğrensin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 10 Nisan 2013; 0:43:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

Selamlar...
    Açık söylemek gerekirse cubeturkiye Firma Yetkilisi olarak bu forum sayfasında bir nevi halkla ilişkiler yada müşteri temsilcisi olarak
    görev yapan arkadaşı gerçekten firma seçiptemi görevlendirdi yoksa firma sahibi yada ortaklarından birimidir diye merak ettim .
    Fırsat buldukça bu tip sayfaları gündemi takip ederim az çok teknoloji meraklısı biri olarak .Bu forum sayfasınıda baştan sona okumuşluğum vardır
    ara ara fırsat buldukça sadece şunu söylemek isterim madem bu sayfada cube yetkilisi olarak bulunan arkadaşa sadece şunu belirtmek isterim
    bu şekilde en ufak olumsuz yoruma bile içinde agresif bir yaklaşımda bulunmak müşteri hizmetleri yada halkla hizmetler diyelim her ne ise yapılan işin doğasına aykırıdır.
    Firma adı vermeyeyim ama en çok konularına yorum yaptığım ya da yazdığım firmanın yetkilisinin( o da merak edenler için profilime bakanlar görebilir çünkü buraya yazarsam sanırım
    cube yetkilisi arkadaşın hışmına uğrarım diye yazmiyorum) müşteri yada müşteri adaylarına yaklaşım nasıl olurmuş cube yetkilisi arkadaşta baksın biraz öğrensin derim..

16gb olan model 649 tl 32gb olan model ise 699 tl olarak satışa sunulacaktı, ancak 16gb lık modelin şimdilik satışa sunulmamasına karar verildi. Bu sebeple 649 tl olan fiyat ve 16 gb flash belleğe sahip versiyon ile ilgili mesajlar kaldırıldı.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 10 Nisan 2013; 22:19:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

Selamlar...

16gb olan model 649 tl 32gb olan model ise 699 tl olarak satışa sunulacaktı, ancak 16gb lık modelin şimdilik satışa sunulmamasına karar verildi. Bu sebeple 649 tl olan fiyat ve 16 gb flash belleğe sahip versiyon ile ilgili mesajlar kaldırıldı.

İşte beklenen yaklaşım bu şekilde olmalı tebrik ediyorum .,olumsuz yorumlara beklenen cevap bu olmalı .
    Benim düşüncem budur , genelde de herkesin bu beklentide olduğunu sanmiyorum ama bu yoruma yada bundan daha agresif olanlarına bu şekilde cevaplandırma yapıldığı sürece karşı tarafın samimiyeti daha inandırıcı olur benim düşüncemdir ., genelde de düşünce bu yönde olduğunu saniyorum.
    Tekrar tebrik ederim

U30GT-2 ile ilgili sorularıma geçeyim

1-Pil dediğiniz gibi 8000 mah değerinde olacağı kesinmi? (sormamın nedeni nerede baktıysam bir yer hariç hep 7200 mah pil değeri okumamdandır)
    2-wireless çekim performansı ne durumdadır?
    3-Ses çıkışı tek hoparlormu yoksa çift hoparlor düzeneğinde midir?

Malum sipariş verdikten ve cihaz elimize geçtikten sonra sürprizlerle karşılaşmamak için soruyorum bu soruları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 10 Nisan 2013; 23:27:24 >

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.