Şimdi Ara

Cube Türkiye' ye Geliyor (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
7
Favori
57.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

Selamlar...
    Açık söylemek gerekirse cubeturkiye Firma Yetkilisi olarak bu forum sayfasında bir nevi halkla ilişkiler yada müşteri temsilcisi olarak
    görev yapan arkadaşı gerçekten firma seçiptemi görevlendirdi yoksa firma sahibi yada ortaklarından birimidir diye merak ettim .
    Fırsat buldukça bu tip sayfaları gündemi takip ederim az çok teknoloji meraklısı biri olarak .Bu forum sayfasınıda baştan sona okumuşluğum vardır
    ara ara fırsat buldukça sadece şunu söylemek isterim madem bu sayfada cube yetkilisi olarak bulunan arkadaşa sadece şunu belirtmek isterim
    bu şekilde en ufak olumsuz yoruma bile içinde agresif bir yaklaşımda bulunmak müşteri hizmetleri yada halkla hizmetler diyelim her ne ise yapılan işin doğasına aykırıdır.
    Firma adı vermeyeyim ama en çok konularına yorum yaptığım ya da yazdığım firmanın yetkilisinin( o da merak edenler için profilime bakanlar görebilir çünkü buraya yazarsam sanırım
    cube yetkilisi arkadaşın hışmına uğrarım diye yazmiyorum) müşteri yada müşteri adaylarına yaklaşım nasıl olurmuş cube yetkilisi arkadaşta baksın biraz öğrensin derim..

16gb olan model 649 tl 32gb olan model ise 699 tl olarak satışa sunulacaktı, ancak 16gb lık modelin şimdilik satışa sunulmamasına karar verildi. Bu sebeple 649 tl olan fiyat ve 16 gb flash belleğe sahip versiyon ile ilgili mesajlar kaldırıldı.

İşte beklenen yaklaşım bu şekilde olmalı tebrik ediyorum .,olumsuz yorumlara beklenen cevap bu olmalı .
    Benim düşüncem budur , genelde de herkesin bu beklentide olduğunu sanmiyorum ama bu yoruma yada bundan daha agresif olanlarına bu şekilde cevaplandırma yapıldığı sürece karşı tarafın samimiyeti daha inandırıcı olur benim düşüncemdir ., genelde de düşünce bu yönde olduğunu saniyorum.
    Tekrar tebrik ederim

U30GT-2 ile ilgili sorularıma geçeyim

1-Pil dediğiniz gibi 8000 mah değerinde olacağı kesinmi? (sormamın nedeni nerede baktıysam bir yer hariç hep 7200 mah pil değeri okumamdandır)
    2-wireless çekim performansı ne durumdadır?
    3-Ses çıkışı tek hoparlormu yoksa çift hoparlor düzeneğinde midir?

Malum sipariş verdikten ve cihaz elimize geçtikten sonra sürprizlerle karşılaşmamak için soruyorum bu soruları

Yukarıdaki videoyu incelemenizde fayda var, pek çok teknik özellik detaylı bir şekilde video da mevcut. Teknik özellikler hakkında reklam filminde aklınıza takılan bir konu olursa yardımcı olmaya çalışalım.
    İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubeturkiye -- 10 Nisan 2013; 23:37:00 >

• quote:

U30gt2 tanıtım filmi

• quote:

quote:

quote:

Selamlar...
    Açık söylemek gerekirse cubeturkiye Firma Yetkilisi olarak bu forum sayfasında bir nevi halkla ilişkiler yada müşteri temsilcisi olarak
    görev yapan arkadaşı gerçekten firma seçiptemi görevlendirdi yoksa firma sahibi yada ortaklarından birimidir diye merak ettim .
    Fırsat buldukça bu tip sayfaları gündemi takip ederim az çok teknoloji meraklısı biri olarak .Bu forum sayfasınıda baştan sona okumuşluğum vardır
    ara ara fırsat buldukça sadece şunu söylemek isterim madem bu sayfada cube yetkilisi olarak bulunan arkadaşa sadece şunu belirtmek isterim
    bu şekilde en ufak olumsuz yoruma bile içinde agresif bir yaklaşımda bulunmak müşteri hizmetleri yada halkla hizmetler diyelim her ne ise yapılan işin doğasına aykırıdır.
    Firma adı vermeyeyim ama en çok konularına yorum yaptığım ya da yazdığım firmanın yetkilisinin( o da merak edenler için profilime bakanlar görebilir çünkü buraya yazarsam sanırım
    cube yetkilisi arkadaşın hışmına uğrarım diye yazmiyorum) müşteri yada müşteri adaylarına yaklaşım nasıl olurmuş cube yetkilisi arkadaşta baksın biraz öğrensin derim..

16gb olan model 649 tl 32gb olan model ise 699 tl olarak satışa sunulacaktı, ancak 16gb lık modelin şimdilik satışa sunulmamasına karar verildi. Bu sebeple 649 tl olan fiyat ve 16 gb flash belleğe sahip versiyon ile ilgili mesajlar kaldırıldı.

İşte beklenen yaklaşım bu şekilde olmalı tebrik ediyorum .,olumsuz yorumlara beklenen cevap bu olmalı .
    Benim düşüncem budur , genelde de herkesin bu beklentide olduğunu sanmiyorum ama bu yoruma yada bundan daha agresif olanlarına bu şekilde cevaplandırma yapıldığı sürece karşı tarafın samimiyeti daha inandırıcı olur benim düşüncemdir ., genelde de düşünce bu yönde olduğunu saniyorum.
    Tekrar tebrik ederim

1-Pil dediğiniz gibi 8000 mah değerinde olacağı kesinmi? (sormamın nedeni nerede baktıysam bir yer hariç hep 7200 mah pil değeri okumamdandır)

Malum sipariş verdikten ve cihaz elimize geçtikten sonra sürprizlerle karşılaşmamak için soruyorum bu soruları

Ben cevap vereyim

1-Pili 7200 mAh -http://www.51cube.com/en/ProductShow.asp?ID=229&pageview=pro
    2-Wireless sorunu hiç duymadım, arka kapağın plastik olması bu konuda avantaj.
    3-Ses çıkışı mono, sol ortaya yerleştirilmiş.
     Cube Türkiye' ye Geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BARlŞ

quote:

quote:

quote:

Selamlar...

Tekrar tebrik ederim

Ben cevap vereyim

1-Pili 7200 mAh -http://www.51cube.com/en/ProductShow.asp?ID=229&pageview=pro
    2-Wireless sorunu hiç duymadım, arka kapağın plastik olması bu konuda avantaj.
    3-Ses çıkışı mono, sol ortaya yerleştirilmiş.
     Cube Türkiye' ye Geliyor

Alıntıları Göster
    cube 'nin sanalpazar ilanında pil değeri 8000 mah olarak geçiyor ..
    O zaman hangisi doğru acaba??

Teşekkürler arkadaşım yanlış anlaşılma olmasın sana yanlış bilgi veriyorsun demek istemedim elbette senin verdiğin bilgi okuduğum değerler doğrultusunda doğru olduğuna inaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 11 Nisan 2013; 0:22:48 >

• quote:

Teşekkürler arkadaşım yanlış anlaşılma olmasın sana yanlış bilgi veriyorsun demek istemedim elbette senin verdiğin bilgi okuduğum değerler doğrultusunda doğru olduğuna inaniyorum

Bu da CUBE Ukrayna resmi sitesi
    http://51cube.com.ua/catalog/item/cube_rk3188_u30gt2
    Burada da pilin 7200 mAh olduğu yazılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

quote:

Bu durumda cube türkiye yetkilisinin net bir açıklama yapması gerekiyor.
    Ya yanıltıcı bilgi veriyor yada Türkiye'ye getireceği ürünlere özel 8000 mah değerinde pil kullandırtmış olması lazım( böle bir şey de mümkün mü? sonuna koydum işareti ama akılda bir soru işareti genede)

• quote:

quote:

quote:

Ya yanıltıcı bilgi veriyor yada Türkiye'ye getireceği ürünlere özel 8000 mah değerinde pil kullandırtmış olması lazım( böle bir şey de mümkün mü? sonuna koydum işareti ama akılda bir soru işareti genede)

Cube ilk duyuruyu 8000mah yaptı ama

http://chinawebshop.su/en/blog/596/

test unitleri 2x3600 mah olarak çıktı ilk ürünler ve başta çoğu yer 8000mah diyordu sonra 7200mah a düştü buyüzden.Eğer Seri üretimde değişiklik yok ise büyük ihtimal buradada 7200 cıkacak ama en doğrusunu cubetr söylerse iyi olur. Sonucta 8000 çıkarsa kötü olmaz fazla pil göz cıkarmaz :P

Bu arada Cube türkiye acaba bu u30gt2 için araba sarj aleti satıyor mu? yada öle yan ürünleriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendofbedwyr -- 11 Nisan 2013; 4:51:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: legendofbedwyr

quote:

quote:

quote:

Cube ilk duyuruyu 8000mah yaptı ama

http://chinawebshop.su/en/blog/596/

test unitleri 2x3600 mah olarak çıktı ilk ürünler ve başta çoğu yer 8000mah diyordu sonra 7200mah a düştü buyüzden.Eğer Seri üretimde değişiklik yok ise büyük ihtimal buradada 7200 cıkacak ama en doğrusunu cubetr söylerse iyi olur. Sonucta 8000 çıkarsa kötü olmaz fazla pil göz cıkarmaz :P

Bu arada Cube türkiye acaba bu u30gt2 için araba sarj aleti satıyor mu? yada öle yan ürünleriniz var mı?

Alıntıları Göster
    seri üretimde ve bize gönderilen test cihazlarının tamamında pil 8000mAh dır. Pil konusu çok tartışıldığı için cihazlardan birini açtık kontrol ettik. Bizden alacağınız bütün U30GT-2 model cihazlarımız 8000mAh pil gücüne sahiptir.

• quote:

seri üretimde ve bize gönderilen test cihazlarının tamamında pil 8000mAh dır. Pil konusu çok tartışıldığı için cihazlardan birini açtık kontrol ettik. Bizden alacağınız bütün U30GT-2 model cihazlarımız 8000mAh pil gücüne sahiptir.

Alıntıları Göster
    Acaba İpad2 kılıfları U20GT ye uyar mı? İkisi de 9,7 olduğu için uyabilir bence. Denedikten sonra diğer kullanan arkadaşlar için bilgi varirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oggomoggo

Acaba İpad2 kılıfları U20GT ye uyar mı? İkisi de 9,7 olduğu için uyabilir bence. Denedikten sonra diğer kullanan arkadaşlar için bilgi varirim.

Alıntıları Göster
    **

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 11 Nisan 2013; 21:33:33 >
  • quote:

**
    Valla bende verdim siparişi artık hayırlısı bence 599 12 taksite kadar oluyor uçuk bir fiyat değil + 2 yıl garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Valla bende verdim siparişi artık hayırlısı bence 599 12 taksite kadar oluyor uçuk bir fiyat değil + 2 yıl garantili.

Alıntıları Göster
    Dünde söylediğim gibi 8000mAh pil ile U30GT-2 modelinin test cihazlarını aldık.Ancak üretici firma bugün bizi arayarak 7200mAh pil ile üretmeye karar verdiklerini açıkladılar. Fabrikadan bilgi gelir gelir gelmez sizleri haberdar etmek istedim. Karar üretici firmaya aittir. İyi günler dilerim

• quote:

Dünde söylediğim gibi 8000mAh pil ile U30GT-2 modelinin test cihazlarını aldık.Ancak üretici firma bugün bizi arayarak 7200mAh pil ile üretmeye karar verdiklerini açıkladılar. Fabrikadan bilgi gelir gelir gelmez sizleri haberdar etmek istedim. Karar üretici firmaya aittir. İyi günler dilerim

Öncelikle kötü bir haber oldu bu. 8000 bile az gelirken 7200 hiç olmadı. Şimdi aklima gelen iki soru var: Tabletlerin erken gelme ihtimali varmı? ikincisi uygun kılıf satışınız olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilik

quote:

Öncelikle kötü bir haber oldu bu. 8000 bile az gelirken 7200 hiç olmadı. Şimdi aklima gelen iki soru var: Tabletlerin erken gelme ihtimali varmı? ikincisi uygun kılıf satışınız olacak mı?

Alıntıları Göster
    u30gt modelini kullanıyorum, çoğunlukla şarj bitmeden şarja takmam, şarj dolmadan çıkarmam, fakat şöyle bir durum gerçekleşti.

geçen akşam batarya komple bitti ve cihaz kapandı, bende şarja taktım, cihaz açıldığında %50 şarj oluyor yazdı. şaşırdım tabiki ne çabuk %50 ye geldi diye,

dün akşamda aynısı oldu, şarj yüzde 1 geldi, cihaz kapandı ve şarja taktım açılır açılmaz direk %50 den şarj olmaya başlıyor

• Merhabalar,
    Cube UGT 25 modelini almıştım kullanabilirim diye. Lakin IOS a alismam ve kullaniyor olmam sebebi ile çok zorlandim android tablette. Aslinda 7" taşınabilir bir tabletti ama emin olun yoğun kullanımda( ki kastım wifi açık) şarj en fazla 4 saat gidiyor batarya gerçekten çok yetersiz. Sanirim bu yeni gelecek modele 7200 Mah batarya asla yetmeyecektir bir günü çıkarabileceğini hiç sanmıyorum. Açıkçasi Cube UGT 25 deneyiminden hemen sonraki ki dayanamadım Kliksa da bir kampanyadan İpad Mini aldim. Hem batarya hem kullanici ara yüzü gercekten çok başarılı. Ama yine de alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Fabrikanın aldığı bir karar bizi de gerçekten üzdü. Erken gelmesi için gerçekten çok çabalıyoruz. U30GT-2ye uygun kılıf satışımız evet olucak.

Servisle ilgili konulara cevap verme yetkim malesef yok telefonla irtibata geçerseniz arkadaşlaım tüm sıkıntılarınıza yardımcı olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Fabrikanın aldığı bir karar bizi de gerçekten üzdü. Erken gelmesi için gerçekten çok çabalıyoruz. U30GT-2ye uygun kılıf satışımız evet olucak.

Servisle ilgili konulara cevap verme yetkim malesef yok telefonla irtibata geçerseniz arkadaşlaım tüm sıkıntılarınıza yardımcı olacaktır.

Alıntıları Göster
    8000 mah batarya düşündürücüydü zaten 10.1 in. ve 1920-1200 çözünürlüklü bir cihaz için, birde 7200 mah değerinde sonuçlanınca olay., siparişten vazgeçmek zorundayım büyük ihtimalle.
    Ne kadarda( rk31188 28nm) yeni işlemci olsada ekran çözünürlüğünden dolayı 7200 mah bataryanın pek randımanlı olacağını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 13 Nisan 2013; 0:59:36 >

• quote:

8000 mah batarya düşündürücüydü zaten 10.1 in. ve 1920-1200 çözünürlüklü bir cihaz için, birde 7200 mah değerinde sonuçlanınca olay., siparişten vazgeçmek zorundayım büyük ihtimalle.
    Ne kadarda( rk31188 28nm) yeni işlemci olsada ekran çözünürlüğünden dolayı 7200 mah bataryanın pek randımanlı olacağını düşünmüyorum
    Batarya ömrü kullanıma bağlı olarak sürekli açıkken 5-8 saat arasında uyku modunda is yaklaşık 3 gün gidiyor bununla ilgili gerekli testleri yaptık. U30Gt 2 şu anda u30gt modelinin pil kullanımıyla hemen hemen aynı hatta biraz daha iyi çünkü kullanılan yeni işlemci teknolojisi ve yeni tip ekran paneli daha az enerji harcıyor.
  • quote:

Batarya ömrü kullanıma bağlı olarak sürekli açıkken 5-8 saat arasında uyku modunda is yaklaşık 3 gün gidiyor bununla ilgili gerekli testleri yaptık. U30Gt 2 şu anda u30gt modelinin pil kullanımıyla hemen hemen aynı hatta biraz daha iyi çünkü kullanılan yeni işlemci teknolojisi ve yeni tip ekran paneli daha az enerji harcıyor.
    Elinizdeki olan 8000 mah pil değeri cihazlarla yaptınız o zaman bu testi .
    Çünkü daha önceki açıklamanızda cube tarafından size gönderilen cihazların 8000 mah pil değerinde olduğunu , özellikle açıp baktığınızı belirtmiştiniz.

Teşekkürler bilgilendirmeniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 13 Nisan 2013; 10:35:37 >
  • quote:

Elinizdeki olan 8000 mah pil değeri cihazlarla yaptınız o zaman bu testi .
    Çünkü daha önceki açıklamanızda cube tarafından size gönderilen cihazların 8000 mah pil değerinde olduğunu , özellikle açıp baktığınızı belirtmiştiniz.

Teşekkürler bilgilendirmeniz için

Hayır elimizde 7200 mah pil mevcut, bu piller halihazırda u30gt modelinde kullanılan pildir.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.