Şimdi Ara

Cumartesi gecesi ile ilgili sorun yaşayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cumartesi akşamı saat 21:00 gibi çarımla oyuna girdim LV 48 di. Tüm akşam ve gece boyunca çarı kastım çarı 51 lvl %5.37 yaptım ve sabah saat 04:00 civarı yattım. Pazar sabahı saat 11:00 civarı tekrar oyuna döndüm ve felaket bişey ben yine 48 lvl dım bunun nedeni hakkında bilgisi olan varmı varsa ne yapmam gerekir .

• oyuna rollback atılmış birçok kişide bundan şikayetçi tekrar kasıcaksın ark ım geçmiş olsun
  • WhiteRider çok sağol. ilgin için teşekkür . Bugün foruma 2 soru sordum iki sorumada sen cevap verdin tekrar tekrar sağol

Yapılacak bişey yok tekrar kasacağız artık.
  • Bizim banlı charlarda gitmiştir ozaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyshadow

WhiteRider çok sağol. ilgin için teşekkür . Bugün foruma 2 soru sordum iki sorumada sen cevap verdin tekrar tekrar sağol

Yapılacak bişey yok tekrar kasacağız artık.

Elinde kanıt olarak ekran görüntüsü olmasa bile olayın geliştiği saat ve tarihleri (ama Los Angeles saatine göre) 1:1 olarak yollarsan en geç 1 hafta içerisinde GM'ler cevap yazıyorlar, bence dene şansını, hiç yoktan iyidir.
  • Ben bu oyunu 2 senedir oynuyorum.Bugüne kadar GM lerin 1 haftada cevap yazdığına şahit olmadım.En az 3 ay beklersin cevap için.Ben çok bekledim ordan biliyorum....

Gerçi 2 hafta önce ban yedim şuan oynayamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknspmz -- 12 Şubat 2008; 16:07:55 >
  • akin gecmiş olsunbu duruma çok üzülüyorum sen o kadar didin cabala charını o lwla getir bi ban ye bütün defter kapasın ne kötü birşey çok gecmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.