< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan; “500 bin öğrenciye ücretsiz tablet bilgisayar dağıtacağız” (3. sayfa)
-
-
tahminim o ki bu tabletlerin 250 bini rezervlidir bile :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
atar idir
-
kim bilir,ihaleyi kimler aldı,kimler aldırdı. çok ekmek var çok
basit video oynatabilecek bir elektronik kitap okuyucu bulup dağıtsalar bence çok daha iyi olur en azından amacı dışında kullanmak mümkün olmaz.
-
nereden nereye Eski Türkiyede kitap alamazdık şimdi sıraların üstüne tabletiyle birlikte bırakıyorlar beğenmediğin reis yapar senin oy verdiğin zihniyet den bekle bir şey
-
aynaya bakarak mı dedin bunu
-
buradakilerin coğı siyasi yorumlar yaranamazsın Reis bunlara
-
İlk önce İstanbul Eyüp Nişancı Mahallesi'nde Port sorununu çözsünler boş port yok bekleyin diyorlar
-
Android ipad pro ile çocuklar daha güzel ders çalışacak.
ertesi gün sarı site ve let go'da satmaya başlarlar.
-
Tabletle bitmiyor maalesef. İnternet altyapı sorunu da var. Umarım şurada denildiği gibi internet sorunu da bir an önce çözülür. https://forum.donanimhaber.com/cumhurbaskani-internet-altyapisi-hizla-iyilestirilecek--145880135
SİVAS merkeze bağlı Zengi köyünde yaşayan 40 öğrenci, derslere katılabilmek için 1 kilometre yürüyerek internetin çektiği tepeye çıkıyor.
Köy sakinlerinden Engin Yiğit, internet olmadığı için öğrencilerin 1 kilometre yürüyüp tepeye çıktığını belirterek, "Köyümüzde iletişim sorunu yaşıyoruz. İnternet çekmiyor. Buraya bir verici dikilmesini istiyoruz. Çocuklar da derse girebilmek için 1 kilometre yol tırmanıyor. Günde bazen 2-3 kere ders programına göre buraya çıkıyorlar. Şu an havalar iyi, çıkabiliyorlar ama 1 ay sonra kış olduğu zaman bu çocuklar ne yapacak. Bu öğrencilerimizin telefonu yoktur. Tablet de lazım" dedi.
https://www.haberler.com/koydeki-ogrenciler-ders-icin-tepeye-cikiyor-13646621-haberi//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 6 Ekim 2020; 15:8:23 >
-
O kadar haklısın ki güzel kardeşim. Çocuklardaki sorumluluk duygusunu arttırma adına çok iyi bir yöntem olurdu. Keza Almanya' da öğrenciler aynı kitabı ders yılı sonu teslim ediyor ve 15 nesil ardı ardına aynı kitabı kullanıyor. Çocuk kitabın kendisinden sonra başkasının ihtiyacı olduğunu o yaştan alnıyor. Kitapların ilk sayfasında kendinden önceki yılllarda kullanan çocuğun ismi var. Ne güzel bir uygulama...
-
Devletin sizin çocuğunuz PUBG vs oynayacak diye ayrı bir tablet verme lüksü yok. Devletin eğitim için gerekli cihazı ve internet erişimini sağlama zorunluluğu ise baki. Siz devletin size eğitim için verdiği cihazı satma, kırıp oyun yükleme lüksüne sahip değilsiniz. Çocuğunuz oyun diye diretiyor ise gidip kendi cebinizden oyun için tablet alacaksınız. Ne saçma bir yorum...
-
Bunu ilk defa duydum ne güzelmiş o kesilen ağaçlar boşa giden kitaplar yazık ücretsiz veriliyor valla keşke bizde de olsa düşünsenize üzülüyorum üzülüyorum kesilen ağaçlara çok üzülüyorum...
-
Hiç gerek yok. Oyun oynamak ve hatun mecralarına akmak için kullanırlar. Sonra da iktidara söverler.
-
Yakında milletten para toplamaya başlarlar o zaman.Sonra da milletten topladıkları paralar ile tablet dağıtıp reklamını yaparlar.Şöyle yaptık böyle yaptık diye
-
Tabletleri fakir çocuklara veriyorlar onlar da para için satıyor olabilir mi? Çünkü kimin sattığı belli, gidip kişiyi araştırabilirsin devlet görevlisi mi diye.
-
İnanıyormusunuz?...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X