Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeni Telefonu: GM 9 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçtiğimiz gün General Mobile 9 Pro hediye edildi. Standart modelin özellik olarak aynısı hediye edilmiş ancak CB Erdoğan'a özel bir kaplama yapıldığı görülüyor.

Özelliklerine gelecek olursak en dikkatimi çeken şey telefonun bataryası. 3800 mah bataryası, 12mp ve 8 mp arka kamerası, 8 mp ön kamerası, 660 snapdragon işlemci yongası, 64 gb dahili hafızası mevcut. Elimde 1 aydır bu telefon var ve oldukça memnunum. Telefonun yerli olması benim için önemli. Daha önce Erdoğan'ın iPhone kullandığını görmüştüm. Şirketin sahibi hediye ederken yaptıkları ihracatlardan bahsetmiş. Azımsanmayacak derecede ülkede en çok satılan telefonlardan olduklarından bahsetmiş. Umarız hak ettiği ilgiyi ve gelişimi ülkemizde de yapar.

• Siz telefonun hangi rengini kullanıyorsunuz? Aldığınızda android 8 de konuşma esnasında ses problemi(boğuk, kısık ses) var mıydı?
  • Bence yerli telefonlardan ÖTV alınmamalı.

GM 9 pro aldım KDV'sine baktım.

Telefon 1315 TL mi ne para ediyor gerisi vergi.

Zaten bu telefon bu fiyat aralığında hakkını veren iyi telefonlardan biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    Bende siyah rengi mevcut, aldığımda 8 oreo vardı ama bir ses problemi yaşadığımı hatırlamıyorum lakin forumlarda bu konu özelinde çok şikayet okudum. Ne kadar doğru bilemem ama şuan pie var ve böyle sıkıntıları yok telefonun açıkcası.
  • emrukka kullanıcısına yanıt
    Ben de siyah renkde oreo 8 de dahi o sorunun olup olmadığını merak etmiştim. Güncelleme öncesi sonrası ekran süresi değişti mi?
    Dediğim gibi sanırım yok veya benim o kadar rahatsız edecek derece dikkatimi çekmedi. Güncelleme sonrası ekran süresi kullanıma bağlı ama bence 2 tık arttı. Pili daha dengeli kullanıyor ortalama öncesi ve sonrası uygulamalarda ki geçirdiğim süre aynı gibi fazla bir kullanımım söz konusu güncelleme sonrası. Nokta koymak gerekirse oreo'yu aramıyorum.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın telefon fiyatına göre çok donanımlı.
    teşekkür ederim darısı başınıza diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Bence yerli telefonlardan ÖTV alınmamalı.

GM 9 pro aldım KDV'sine baktım.

Telefon 1315 TL mi ne para ediyor gerisi vergi.

Zaten bu telefon bu fiyat aralığında hakkını veren iyi telefonlardan biri.
    Bu cihazın hangi parçası yerli acaba merakımdan soruyrum.. snapdragon işlemcisi mi yerli, android yazılımı mı yerli, samsung amoled ekranı mı yerli? şarj adaptöründe bile "jiangsu chenyang CO LTD made in china" yazıyor. beni aydınlatır mısınız arkadaşlar bu telefona neden yerli diyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafayareset.exe

Bu cihazın hangi parçası yerli acaba merakımdan soruyrum.. snapdragon işlemcisi mi yerli, android yazılımı mı yerli, samsung amoled ekranı mı yerli? şarj adaptöründe bile "jiangsu chenyang CO LTD made in china" yazıyor. beni aydınlatır mısınız arkadaşlar bu telefona neden yerli diyolar?

Alıntıları Göster
    Abi yıllardan beri aynı örnekleri verdiniz durdunuz ama bende size şöyle cevap vereyim.

Katma değer veya katma değer ürün.

Aynı şey apple, televizyon ve diğer elektronik ürünler içinde geçerli.

Geçen çin (aliexpress) açıklama yaptı. Türkiye'den gönderimle olacak diye. Bu telefonların gönderimlerini düşünsenize?

Alın size katma değer işte. Sonuç itibari ile ülkeye döviz girmesi önemli.

Al sana katma değerle ilgili bir örnek.

Yerli derken bunu kastetmek istedim.

• Şu "yerli" kavramı kafamı çok karıştırdığı için sordum. Katma değerli ürünler de yerli sınıfına giriyormuş demek ki.. Sağol bilgi için
  • Reis o kadar diyor yerli ve millî kullanalım ülkemiz kazansın diyor, bakalım kendisi de kullandığı xs max 'ı bırakıp gm 9 proya geçebilecek mi . Sonuçta attan inip esege binmek gibi bişey sayılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatandaşa parayla, 76.000 TL maaşlı Başkana bedava.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graindor kullanıcısına yanıt
    fiyatı sınıfındaki benzer telefonlara göre uygun bence. cumhurbaşkanına da hediye verilsin o kadar :))
  • gm 10 pro alabilirim
    ama ilk çıkış fiyatından değil
    hem yerli bir telefon
    hemde fiyat iyi
  • uykuadam U kullanıcısına yanıt
    gm 10 pro yok ki =) hee 9 plus'ı diyorsan o ayrı mevzu bence güzel bir telefon olacak kanısındayım. Pro 9 da iyidir ama tam olarak neyi kast ettin emin değilim. ha gm 10 pro vardır onu da bilmiyorum
    arkadaş ilk çıkış fiyatından değil yazarken

ekim kasım gibi çıkacak gm 10 pro yu kastettiğimi anlaman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.