Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.275
Cevap
163
Favori
309.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Komisyon yüksek hocam kredi kartına çekimde

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Ne kadar dediler hocam aylık % kaçmış ben de bir iki bayiyi arayıp soracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt

Max 200.000 cekiyorlar, 12 ayda geri ödeme 271.000

Bir arkadaş sanırım 1.180 teklif almıs VZ Line için doğuştan. Ben henüz bayileri arayıp pazarlık yapmadım ama daha uygun fiyat alırsan benimle de paylaşabilir misin?

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Ben şuanda doğudayım hocam 2.220 alabildim en düşük yüz yüze belki düşürürüz. İstanbulu da arayacağım.

Tamamdır bende Antalya showroom a ugrayacagım vaktim oldugunda.

• selamlar arkadaşlar

sıfır araç fiyatları baba konuya da yazdım. bir de sizlere sorayım.

formentor kampanyası ay sonuna kadar sürer değil mi?

peki taigo da olduğu gibi stokların 3 günde tükenme ihtimali var mı sizce?

ayın 15 den sonra almayı planlıyordum. stoklar tükenince eski fiyatına hemen döner mi?

sonuçta formentor vz line için 2.2 milyon kapışılacak bir fiyat değil ama piyasa dengelerini çok bilmiyorum. hemen alıp geçmek mi lazım.

• navarchs kullanıcısına yanıt

Ben bugün konustugumda temsilci 50bin kapora gönderirsen ay sonuna kadar araç rezerve etmeye çalışırım dedi. Araç var yani hocam, benim fikrim bu indirimin sebebi yıl sonu kampanyasından cok euro nun bir anda 3-4 lira düşmesi sebebiyle araçların maliyetinin düşmesiyle oldu. Araç sıkıntısı olacağını sanmıyorum acele etmeyin bence.

2 milyon üzeri araçlarda zaten faizsiz kredi yok bireysele, o yüzden insanlar çok yüklenmiyorlar. 2.200 bu aracın zaten 2 ay önceki lansman fiyatı neredeyse.

Bende sabah sizin gibi anlık karar vermeyi düşündüm çünkü aralıkta zam gelse dahi 2.450 lere kadar ödemeye okeydim faizden gelenle amorti ettiği için. Şu an avantajlı duruyor ama mevcut koşulda nakit para daha değerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 6 Kasım 2024; 13:35:3 >
    istanbulda graphe giri icin 2.2 fiyat verdiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Erya bana aynı fiyatı verdı

• 2.200 ve 2.220 aldığım fiyatlar hep benim de yaklaşık 5 bayiyle görüştüm. Kredi kartına taksit yapmadıkları için vazgeçtim.

• Aralıkta gerçekten daha uygun fiyatlar olur mu? Hangi bayilerden sordunuz?

• ben de esenyurt doğuş ve kadıköy erya'dan 2.2 milyon fiyat aldım graphen gri için. burdaki bir forumdaşın tavsiye ile çanakkale avec ten 2.193 fiyat aldım. farklı fiyat alanlar varsa paylaşırsa yardımlaşmış oluruz.

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt

bilmiyorum ama aynı araca üst üste kampanya yaparlar mı? pek sanmıyorum. sonuçta bu fiyata satabilecekler. sadece bekleyecek durumu olan varsa mevduat getirisi ile %3-4 daha ucuza almış olur tabi eğer kampanya devam ederse.

• telefonda konuştuğum bir st bayan son bir adet graphene gri kaldığını sabahtan beri deli gibi formentor sattıklarını söyledi. belki 50 tane satmışızdır dedi. sonra da 2 saat sonra kendi aradı "karar verdiniz mi alacakmısınız" dedi. en sevdiğim satış taktiği; öğlene kadar 50 adet araç satan bir bayii sizce 51. için telefonla arar mı? o kadar talep olsa normalde yüzümüze bakmazlar.

Hocam çok kabaca araba kampanyalı fiyatından 2k euro daha ucuzladı. Kalıcı olursa kur bu seviyelerde önümüzdeki ay 2,120 - 2,150 falan gelir mi acaba?

Bilmediğimden soruyorum neden özellikle graphe giri soruyorsunuz?

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt

hocam bunu tahmin etmek zor. ben burdaki forumdaşlar kadar piyasaya hakim değilim. ancak eski fiyatlara bakıp dolara vuruyorum araç pek 65bin usd altına inmemiş. şu anda mesela 69bin usd'den 64bin usd seviyesine indi. yani dip fiyat sanki. hatta size şöyle bir örnek vereyim; 1,5 sene evvel bayilerde araç bulunmazken doğuşta formentor bulmuştum ama o zamanın kuru ile 80bin dolar fiyatı vardı. bu araca bu para verilmez deyip almamıştım. hatta o zaman aracı da beğenmemiştim fiyatına bakınca. şu an gözüme daha güzel görünüyor (bu fiyata). neyse lafı uzatmayım bu fiyat bu araç için fena değil ama tecrübeli forumdaşlar belki biliyordur doğuş otoda üst üste 2 ay fiyat düşme ihtimali var mı?

hatta bugün hondaya uğradım hrv sordum. geçen ayki indirim yok üstüne de zam var.

renge gelince tamamen zevk meselesi ama bu araca bence graphene gri bambaşka bi hava katıyor. canlı görürseniz hak verirsiniz. ya da vermezsiniz zevk meselesi sonuçta :)

• Araç şuan 60bin euro civarına geliyor yaklaşık. Aralık sonu alıntılarım bu mesajı. 2.150ye düşerlerse alacağım.

• arkadaşlar kısmetse bugün kapora vereceğim. ama aklıma birşey takıldı. dün aracı incelediğimde bucket koltukta pek rahat edemedim (ince yapılı olmadığım için sanırım).

çok önemsemedim ama şimdi küçük bir araştırma yaptım bu koltuğu rahat bulmayan azımsanmayacak kişi varmış. siz kullanıcıların görüşleri nedir? acaba vz line yerine baz donanım mı alsam. onun koltuğu rahat mı? illa dolusunu alırım diye şartlandığım için onu denemedim. koltuk düz olsun derken başka şeylerden vazgeçmiş olacağım. kafam karıştı.

bir de baz donanım için fiyat alanlar yazabilir mi? (dün aradığım bayilere sormak hiç aklıma gelmedi.)

2 aydır kullanıyorum aracı bucket koltuktan bi rahatsızlık duymadım hocam,yan tarafa oturanlarda tam tersi koltuklar çok rahatmış falan diyor,gerçi öyle aman aman uzun bi yol gitmedim,en fazla 2-3 saatlik sürüşlerim oldu ama kısa mesafelerde öyle bu koltuk ne yaa dediğim hiç olmadı :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam ben biraz kiloluyum. o yüzden yanal destekler sıktı sanki.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.