Şimdi Ara

CVS uydu Turksat kurulum yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
45.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: derya78

teşekkürler eğer güncelleme yapmaz ise kanal arama ile yaparız yardımcı olurmusubn teşekkürler abi

Yardımcı olurum sorun olmaz. Otomatik güncelleme yapacak, TKGS elle de güncelleniyormuş. Turksat yarın gece TKGS güncellemesini yapar, başka da bir işlem yapmanıza gerek olmaz. Cihazda TKGS gibi bir nimet varken başka yollara sapmaya bence gerek yok. Güncelleme olmazsa yardımcı olmaya çalışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: derya78

teşekkürler eğer güncelleme yapmaz ise kanal arama ile yaparız yardımcı olurmusubn teşekkürler abi

Yardımcı olurum sorun olmaz. Otomatik güncelleme yapacak, TKGS elle de güncelleniyormuş. Turksat yarın gece TKGS güncellemesini yapar, başka da bir işlem yapmanıza gerek olmaz. Cihazda TKGS gibi bir nimet varken başka yollara sapmaya bence gerek yok. Güncelleme olmazsa yardımcı olmaya çalışırız.

KUTUNUN ÜZERİNE BAKTIM ZATEN CVS DN 8800 / 8810 YAZIYOR 8810 MODELİ ZATEN TGKS LİMİŞ BENİM CİHAZ 8810 MODELİ DE OLABİLİR

http://www.sanalpazar.com/Cvs-Dn-8810-Tkgs-Sistemli-Scart-Mini-Uydu-Alici__isp15567748

http://www.n11.com/cvs-dn-8810-tkgs-sistemli-scart-mini-uydu-alici-P18420349

• S.A SuperFrog hocam tgks açtım otomatik yaptım bu sefer kanal değiştirmiyor 1 de açmıyor 2000 lerden başlıyor kanallar neden acaba
  • 11844 / 2222 v tp ekleyerek kanal arama yapıp taratabilrmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batistuta83

Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için. Hallettim bir şekilde. Sanırım receiver sinyali tekrar almaya başladı. Kurdum ve izliyorum...

Yaa nası yaptınız anlatrmısnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dünden beridir ugraşıyorum CVS DN8800 Model uydu alıcım var ama TKGS otomatik yaptım kendisini güncellemedi , ben güncelle dediğimde de hata veriyor ve TKGS otomatik yaptığım içinde kanallar 2001 den başlamaya başladı halen de sinyal alamıyorum , kendim frekans ayarı yaptım gene olmadı CVS mail attım gelen cevap haber sitelerin de yazan frekans ayarı yollamış o da bir işe yaramadı bunu resimli anlatacak bir vatandaş varmı acaba nasıl yapılacağını ?
    Şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim .
  • ARKASALAR UYDU ANA MENÜDEN KANAL KURULUMU-
    BLIND SCAN
    ORADAN UYDU DÜZENLEME
    LNB FREKANS 1- 09750
    LNB FREKANS 2-10600
    LNB GÜCÜ 13/18V
    DİSEQC- GİRİŞ1
    POZİSYONER KAPAT
    OLACAK ŞEKİLDE YAPIN MEMÜ TUŞUNA TIKLAYIP KAYDEDİN
    BURADAN ARAMA - HEPSİ YAPIN
    SİSTEM ARAMA YAPACAK YENİ KANAL LİSTENİZ HAYIRLI OLSUN
    :))
  • arkadaşlar iyi akşamlar bendede bir cvs marka cihaz var bıss'li ilk aldığımda hiçbirşey yapmadan otomatik kanal ayarlamıştı uydudan otomatik kanal bulma özelliği var diye yazıyor fakat şimdi yeti turksat 4 a ya ayarlayamıyorum bu tkgs nasıl aktif hale gelir çıldırmaya az kaldı yapadıkça yardım lütfenn
  • quote:

Orijinalden alıntı: diapolis

ARKASALAR UYDU ANA MENÜDEN KANAL KURULUMU-
    BLIND SCAN
    ORADAN UYDU DÜZENLEME
    LNB FREKANS 1- 09750
    LNB FREKANS 2-10600
    LNB GÜCÜ 13/18V
    DİSEQC- GİRİŞ1
    POZİSYONER KAPAT
    OLACAK ŞEKİLDE YAPIN MEMÜ TUŞUNA TIKLAYIP KAYDEDİN
    BURADAN ARAMA - HEPSİ YAPIN
    SİSTEM ARAMA YAPACAK YENİ KANAL LİSTENİZ HAYIRLI OLSUN
    :))

giriş 1 yok LNB1-2 diye sıralanıyor ama arama yapıyorum olmuyor
  • cvs 9100 var atv, show tv, kanal d , fox tv gibi kanalların hiç biri yok. kaç kere taradım yok deli olcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeatStaLKer

Arkadaşlar dünden beridir ugraşıyorum CVS DN8800 Model uydu alıcım var ama TKGS otomatik yaptım kendisini güncellemedi , ben güncelle dediğimde de hata veriyor ve TKGS otomatik yaptığım içinde kanallar 2001 den başlamaya başladı halen de sinyal alamıyorum , kendim frekans ayarı yaptım gene olmadı CVS mail attım gelen cevap haber sitelerin de yazan frekans ayarı yollamış o da bir işe yaramadı bunu resimli anlatacak bir vatandaş varmı acaba nasıl yapılacağını ?
    Şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim .

Arkadaşlar bu soruma cevap verecek kimse yok mu ?
  • CVS tırt bir cihaz mı? Kimse sorununa çare bulamamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım fabrika ayarlarına dönmüş yanlışlıkla şimdi hiç bir şey yapılmıyor
    Sinyal hep 0 ya.Elle uydu da ekleyemiyoruz.Yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.