arkadaslar ogun d&r beyoglu magzasindan arkadasim kendine bir mp3 player aldi alet bozuk cikti pili 15 den fazla gitmiyodu geri wermeye kalkti adamlar elektronik mal alimiyoruz dediler daha sonra avukat olan ablama bi dilekce yazdirdik we arkadasim bu dileceyle gidince adamlar mirin kirin ederek almak zorunda kaldilar aldilar sonra malin bozuk ciktigi ortaya gittik beraber adamalr yenisi wermeye kalkti biz baska bir mal istedik yine mirin kirin ettiler olmaz dediler ablami aradik adamalr yine mirin kirin ederek wermek zorunda kaldi sonra arkadasimin nerde oturdugu sordular belgeelr icin arkadasim soyledi kasadaki kisi de telefonla mudurune bu bilgileri ulastiyordu sonra mudur ogrenince nerde oturudgunu kiza bisi soledi hani insan kendisini zor tutarya gulmemek icin kiz ole bi surat ifadesiyle bize bakarak ewet oleler dedi ya bu olaya bakinca sunu dusunuyorum arkadasim dedgim benim sewgilim yildiz teknik unide. iktisat okuyo abisi beyin cerrahi diger abisi mudur ben bilgi unide bilgisaayr okuyorum ablam awukat baba italat ihracat yapiyo burda kimseyi asslamk degil niyetim ama kiz arkadasim kasimpasada oturuyo ailesiye beraber bu kadar buyuk bir firmanin calisanlarinin bole davranmalarini sahsen ben kaldiramadim ustune ben bu adamalrdan ben 2 haftada bir wow 2 tanede mp3 player aldim adamalr bole yapti kisacasi d&r yi tavsiye etmiyorum arkadaslar
sikayetvar.com da yayınla bu mesajını daha cok insana ulaşır ve firma sana geri doner
kız arkadaşının kasımpaşada oturduğunu öğrenince tepkileri ne oldu tam olarak anlayamadım? ne farkedermiş orsa oturuyorsa? sinirlendim şimdi beyoğlunda tüm kitapçıları sıra ile gezerim ama D&R hiç haz etmiyorum
way aşşalık herifler.. çok sinirlendim hee
bi de büyük bi firma sanırdık..
ya kiz arkadasim kasimpasada oturuyor ailesiyle beraber ewrakalar icin onun bilgileri lazimdi biz kiza soluyoruz kizda mudurune soluyo kiz arkadsim kasimpasada oturuyorum dedi kizda mudrune soledi mudrude kiza ne dediyse kiz bize bakti evet oleler efendim dedi ben acayip derece bozuldum . ustune mail attim bu konuyla ilgili d%r ye adamalr 2 hafyadir cevap vermediler bende son care bu sinirlerle olanlari uye oldugum butun forumlara yazdim ama kaldiramadim olayi agarima gitti
sikayetvar.com a mutlaka yaz bu sikayeti bu tip onemli sitelerde firmaları afişe edip ipliklerini pazara cıkarmadıgın surece müşterilerini hiç bir şekilde iplemiyorlar çünkü orda şikayet yayınlandıktan sonrada nasıl özür dileyeceklerini şaşırıyorlar
gerizekalılar kendilerini ne zannediyorlar acaba!!! oturduğu yerle ne alakası var yaa! çok sinir oldum..
ztn hayatım boyunca doğan grubunun şirketlerinden nefret ettim.buda ne kadar haklı olumu ortaya çıartıo kesinlikle dostum sikayetvar.com a yaz.Özür dilerler ama kabul etme üstüne git olayın özür dilemesi gereken kişiler özür dileyene kadar bırakma olayın peşini dostum
dun yazdim sikatetimide belittim biz size sikayetiniz yayinlanirsa ulasicaz dediler ama hala ses seda cikmadi daha cokmu beklemek lazim yoksa kaydedegr bir konu degilmi anlamadim
yaf adamlar harbi denyoluk etmiş kardeş ama bun d&r a genelleme yapmamak lazım. çünkü bende d&r dan çok alışveriş yaptım. ama hiç bu tarz bi olay olmadı. bu orda çalışan bikaç densizin yapmış olduğu saygısızlıktır sadece. olayı kınıyorum tabi ama d&r a mal etmeden önce bidaha düşünmek gerek bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme