Şimdi Ara

d3dx9_32.dll dosyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dogus grubunun beta surumundeki sipru p2ptv sini (http://www.dogusyayingrubu.com/siprulogin.aspx) windows xp -(turkce)de calistirdim... fakat daha sonra d3dx9_32.dll dosyası ni istedi. bu dosyayi nasil bulabilirim?
    simdiden tesekkurler...

• Ayrıca bu dll dosyasını bilgisayarına indirdikten sonra C:\WINDOWS\system32 içine atacaksın.
  • ikinize de tesekkur ederim cevaplariniz icin. agustos tarihli dosyayi indirdim ve sys32 dosyasina attim. bazilari rar dosyasi. cehaletim icin beni bagislayin ama onlari unzipleyip sys32 icine mi atmaliyim? bunu yaptigimda da zaten o dosya bu klasorde mevcut degistirilsin mi uyarisi geliyor.

sipru yu da calistiramadim. isin garip tarafi bu islemleri yapmadan once sipru calismisti. bilgisayari tekrar baslattigimda yukardaki dll dosyasini istemeye basladi.

sonuc: sipru simdi calisiyor fakat daha sonra benden directx 9 veya daha ust surumunu istiyor. run bolumune komut yazarak ben de zaten bu surumun oldugunu ogrendim.

e2 kanali olmasa umrumda degil sipru. ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbose -- 9 Nisan 2007; 20:16:49 >
  • DirectX SDK v9.18.944 April 2007
    http://download.microsoft.com/download/3/b/d/3bd0a88d-4e99-49fc-931d-9eeb11ecd2a3/dxsdk_apr2007.exe

önce bunu indir ve kur.

o dosyayı rardan çıkarıp da system32 nin içine atacaksın.
    bilgisayarındaki dx versiyonunu başlat çalıştır dxdiag ile görebilirsin, hatta dosyalarda hata olup olmadığınıda ordan kontrol edebilirsin.
  • biraz gec olcak ama cok tesekkurler.
  • Sipruyu yukledim. Hicbir problem yok gozukuyor ama calismiyor. Daha dogrusu aciliyor ama 5 saniye sonra duruyor. d3dx9_32.dll dosyasıni yuklememmi gerekiyor? 400 kusur MB. Korktum yuklemeye, zaten yeni kendine geldi bilgisayar.
    Tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende vistada böyle bi sorun var tiberium warsı açarken çıkıyor.
  • Bende geçen bir oyun kurdum benden şu dosyayı istedi D3DX9_26.DLL dosyayı indirip Windows/System klasörüne atınca oyun çalıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.