Bildirim
D900İ Mİ K790İ Mİ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fotoğraf çekimi önemliyse Sony Ericsson K790i modelini tercih etmelisiniz. Cihazda PictBridge desteği ve gelişmiş fotoğraf ayarları da mevcut. -
Fotoğraf kalitesine önem veriyorsanız Sony Ericsson K790i'yi; video kayıt kalitesine önem veriyorsanız Samsung D900i'yi (352x288@15 FPS, MPEG4)tavsiye ediyorum. -
bnde d900i kullanıyorum memnunum ama
şarj konusunda problem yaşarsın -
k790 i nin özellikleri daha ağır basıyor.ancak video kayıt konusunda öyle değil.. -
d900i parasına nazaran çok iyi telefon ama her ikisini de alacak bütçen varsa ve de ihtiyacın olan özellik foto kalitesiyse düşünmeden K790i dir alman gereken telefon. -
Foto Kalitesi İçin D900İ Video Kalitesi İçin K750İ -
K790i bizzat kullanıyorum ve fotoğraf performansını şu ana kadar hiçbir telefonda görmedim.Şiddetle tavsiye ederim -
Samsung tavsiye etmem
kaydırma sistemi cabucak bozuluyor -
Tabi ki k790. Birçok yönden d900 den çok çok üstün bir telefon.
Fotoğraf çekerken bile farkı anlarsınız. d900 de fotoğraf çekmek eziyet en ufak titreşimde bulanık çıkıyo.
k790 ın yanına bile yaklaşamaz bence. -
d900i berbat bi telefon aldığıma bi pişman oldum valla........ -
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
d900i berbat bi telefon aldığıma bi pişman oldum valla........
neden -
her ikisinide kullandım, k790i boyut ve video haricinde tercih edilebilir.özellikle gece çekimleri için k790i mükemmel. -
K790 i nin video kayıt ve fotoraf çekme özelliği daha iyi -
quote:
Orjinalden alıntı: Bayern.cousen
K790 i nin video kayıt ve fotoraf çekme özelliği daha iyi
Sony Ericsson K790i: 176x144 piksel, 3GP
Samsung D900i: 352x288 piksel, MPEG4 -
bn de bu iki telefon arasında kaldm. aralarında da 50 ytl fark var. galiba d900 i ye java uygulamaları yüklemek zormuş. doğru mu? k790i de kolay mı? lütfen genel olarak karşılaştirabilir misiniz? -
Sonyericsson -
tabıkı k790i (yerım vıdeo yu ya)özellıkden tavız verme sonyerıcson all. -
kullanım kolaylığı için samsung , fotoğraf için sony - ericsson daima. -
k790
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- asker telefonu internetli
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- samsung a15 alınır mı
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X