Şimdi Ara

D900İ Mİ K790İ Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefon arasında hangisini tercih etmeliyim.Benim için foto çekimi ve video kaydı çok önemli.Özellikle foto çekimi çok önemli.İkinci telefon olarak almak istiyorum iyi resim çekmesi bu yüzden çok önemli resimleri bastırmak istiyorum.Fikirlerinizi bekliyorum

• Fotoğraf çekimi önemliyse Sony Ericsson K790i modelini tercih etmelisiniz. Cihazda PictBridge desteği ve gelişmiş fotoğraf ayarları da mevcut.
  • Fotoğraf kalitesine önem veriyorsanız Sony Ericsson K790i'yi; video kayıt kalitesine önem veriyorsanız Samsung D900i'yi (352x288@15 FPS, MPEG4)tavsiye ediyorum.
  • bnde d900i kullanıyorum memnunum ama

şarj konusunda problem yaşarsın
  • k790 i nin özellikleri daha ağır basıyor.ancak video kayıt konusunda öyle değil..
  • d900i parasına nazaran çok iyi telefon ama her ikisini de alacak bütçen varsa ve de ihtiyacın olan özellik foto kalitesiyse düşünmeden K790i dir alman gereken telefon.
  • Foto Kalitesi İçin D900İ Video Kalitesi İçin K750İ
  • K790i bizzat kullanıyorum ve fotoğraf performansını şu ana kadar hiçbir telefonda görmedim.Şiddetle tavsiye ederim
  • Samsung tavsiye etmem
    kaydırma sistemi cabucak bozuluyor
  • Tabi ki k790. Birçok yönden d900 den çok çok üstün bir telefon.

Fotoğraf çekerken bile farkı anlarsınız. d900 de fotoğraf çekmek eziyet en ufak titreşimde bulanık çıkıyo.

k790 ın yanına bile yaklaşamaz bence.
  • d900i berbat bi telefon aldığıma bi pişman oldum valla........
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

d900i berbat bi telefon aldığıma bi pişman oldum valla........

neden
  • her ikisinide kullandım, k790i boyut ve video haricinde tercih edilebilir.özellikle gece çekimleri için k790i mükemmel.
  • K790 i nin video kayıt ve fotoraf çekme özelliği daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayern.cousen

K790 i nin video kayıt ve fotoraf çekme özelliği daha iyi

Sony Ericsson K790i: 176x144 piksel, 3GP
    Samsung D900i: 352x288 piksel, MPEG4
  • bn de bu iki telefon arasında kaldm. aralarında da 50 ytl fark var. galiba d900 i ye java uygulamaları yüklemek zormuş. doğru mu? k790i de kolay mı? lütfen genel olarak karşılaştirabilir misiniz?
  • Sonyericsson
  • tabıkı k790i (yerım vıdeo yu ya)özellıkden tavız verme sonyerıcson all.
  • kullanım kolaylığı için samsung , fotoğraf için sony - ericsson daima.
  • k790
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.