mıllet cok aradım ama d900i için ucretsız nfs undercover bulamadım. elınde olan yada bulabılecekler buraya lınk koyabılır mı? şimdiden teşekkurler
quote:Orjinalden alıntı: T®_H@©k mıllet cok aradım ama d900i için ucretsız nfs undercover bulamadım. elınde olan yada bulabılecekler buraya lınk koyabılır mı? şimdiden teşekkurler bu modelin bu oyunu oynayacağını sanmıyorum
quote:Orjinalden alıntı: farukkk quote:Orjinalden alıntı: T®_H@©k mıllet cok aradım ama d900i için ucretsız nfs undercover bulamadım. elınde olan yada bulabılecekler buraya lınk koyabılır mı? şimdiden teşekkurler bu modelin bu oyunu oynayacağını sanmıyorum aslında ucretlı olarak verılıyor ama 54 sms vermek istemıyorum
quote:Orjinalden alıntı: farukkk quote:Orjinalden alıntı: T®_H@©k mıllet cok aradım ama d900i için ucretsız nfs undercover bulamadım. elınde olan yada bulabılecekler buraya lınk koyabılır mı? şimdiden teşekkurler bu modelin bu oyunu oynayacağını sanmıyorum Hocam bende d900i kullandım ancak bu modelin bu oyunu desteklediğni sanmıyorum