Şimdi Ara

dacia logan 1.5 dizel hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
38.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar nasıl bu araç hakkında yorumlarınız ekonomik bir aile aracımıdır

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dacia Logan 1.5 Dizel: Kullanıcı Yorumları ve Görüşleri

Dacia Logan 1.5 dizel, uygun fiyatlı ve yakıt tasarruflu bir otomobil arayan sürücüler arasında popüler bir seçenektir. Ancak satın almayı düşünmeden önce kullanıcı yorumlarını ve görüşlerini araştırmak faydalı olacaktır.

Çevrimiçi forumlar ve inceleme sitelerinde yapılan yorumlar, Dacia Logan 1.5 dizelin güçlü ve zayıf yönleri hakkında fikir verebilir. Çoğu kullanıcı, aracın düşük yakıt tüketimi, geniş iç hacmi ve uygun fiyatını övmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, yol tutuşunun zayıf, motorun gürültülü ve iç mekanın ucuz malzemelerden yapılmış olduğunu bildirmektedir.

Özellikle Dacia Logan 1.5 dci Ambiance donanım paketi, uygun fiyatıyla öne çıkmaktadır. Bu donanım paketi, klima, elektrikli camlar ve uzaktan kumandalı merkezi kilitleme gibi temel özellikleri içermektedir. Ancak bazı kullanıcılar, bu donanım paketinin yeterince konforlu olmadığını ve daha üst donanım paketlerini tercih etmeyi önermektedir.

Genel olarak, Dacia Logan 1.5 dizel, bütçe dostu ve pratik bir otomobil arayan sürücüler için uygun bir seçenek olabilir. Ancak kullanıcı yorumlarını dikkatlice değerlendirmeli ve araçla yapmak istediğiniz kullanıma uygun olup olmadığına karar vermelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • renaultun motoru kullanıyor yanlış bilmiosam ama dacia alınmaz yawww
  • o fiyata bence ideal
    65bg clio motoru var
    tatadan bile ucuz
  • dacia yı renault yapıyor ve o paraya 2.el düşünmüosan alabileceğin en iyi araba..
  • BENDE BU ARABAYI ALMAYI PLANLIYORUM HEM DİZEL HEMDE RENAULT ÜRETİYOR. sERVİS VE YEDEK PARÇA SORUNU OLMAZ.BU ARAÇ ARTIK BRODWAY VE RENAULT 12 SERİLERİNİN YERLERİNE ÜRETİLİYOR.
  • 1,6 benzinlisinin motoru kötüydü. Dizeli bilemem... Ama araba dandik haberiniz olsun..
  • bende 1.3 multijet palio var . 3 ay oldu alalı. almadan önce loganı incelemiştim . renonun romanyada ucuz araba üretmek için kurduğu fabrifasında üretilio . herşeyi reno . motor aynen . clionun yedek parçaları aynen uyuyo.
    5 bin euroya araba sloganıyla çıkmışlardı yola ama gerçekleştiremediler .
    benzinlisinin motoru çok yakıo
    dizeli ben arabamı alırken olsaydı kesinlikle almayı düşünürdüm.
    fiatı ii 22 ye en donanımlı dizeli veriolar pazarlıkla daha aşağı düşürebilirsin.
    18 e satılan modelide var.
    tata gibi bi araba değil .
    servis satış herşey renoda sıkıntı çekilmez yani
    sonuç olarak dizelini alanı pişman etmez verdiğin paraya göre iii bi seçim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaaaaa

bende 1.3 multijet palio var . 3 ay oldu alalı. almadan önce loganı incelemiştim . renonun romanyada ucuz araba üretmek için kurduğu fabrifasında üretilio . herşeyi reno . motor aynen . clionun yedek parçaları aynen uyuyo.
    5 bin euroya araba sloganıyla çıkmışlardı yola ama gerçekleştiremediler .
    benzinlisinin motoru çok yakıo
    dizeli ben arabamı alırken olsaydı kesinlikle almayı düşünürdüm.
    fiatı ii 22 ye en donanımlı dizeli veriolar pazarlıkla daha aşağı düşürebilirsin.
    18 e satılan modelide var.
    tata gibi bi araba değil .
    servis satış herşey renoda sıkıntı çekilmez yani
    sonuç olarak dizelini alanı pişman etmez verdiğin paraya göre iii bi seçim

tolga kardesh,

ben de palio multijet active ile bu araba arasında kaldım,palio dan memnun musun, kullandığın süre zarfında rahatsız olduğun bir yönü oldu mu? Beni bilgilendirirsen sevinirim

• arada kaldıysan bence palio yu seç baba. ne işin var bu araçla.
  • Palio Dacia dan 3-4 gömlek üstün...

O Dacia kesinikle dandik bir araba..

Tipi herşeyi..

Şimdi Palio Clio ile karşılaştırılır..

Sakın Dacia almak gibi bir hata yapmayın aman ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Palio Dacia dan 3-4 gömlek üstün...

O Dacia kesinikle dandik bir araba..

Tipi herşeyi..

Şimdi Palio Clio ile karşılaştırılır..

Sakın Dacia almak gibi bir hata yapmayın aman ha

yorumları ile beni bilgilendiren antiochos ve elRunks a teşekkür ederim bence de sizce
  • palio 1000000 kat daha güzel bence
  • palio iyidir de..
    dacia dan pahalı diil mi palio
  • palio tabiki pahalı .ödüllü makina var üstünde
  • Palio duruken nitçen loganı yaaaa akıllı ol
  • palio active mj 22050 ytl ,ses sistemsiz alınca 21500 e düşüyor liste fiyatında ,satıcıya 20000 ytl gibi bir fiyat önersem çok mu ölü eşek fiyatı gibi olur? malum piyasa durgun yıl sonu falan ne dersiniz?
  • bi kere arabanın duruşu ofsayt. ne o öyle köşeli hatlar. sanki 80 li yılların arabaları gibim. tabi reno bunu maliyeti düşürmek için kalıpları yenilemiyo çünkü dacia nın teknolojisi eski. ayrıca yol tutuş falan baya kötü
  • aynen katılıyorum.clio ile palio karşılaştırılır ama logan ancak tata ile karşılaştırılabilir.
    palio nun motoru daha iyi.malzeme kalitesi de logandan iyyi bence.logan 90 yılında üretilen arabalara benziyor.
  • hiç kullanan varmı loganın dizelini çekiş nasıl mesela yeterli hızlanmayı yapabiliyormu
  • cokda igrenc bi araba deil be kalitesini bilmem ama seklı paliodan iyi bence
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.