Şimdi Ara

Dacia Logan'lar 8 Bin TL daha pahalı fiyata 'Renault Symbol' adıyla Türkiye'de (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
3
Favori
14.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

yazık ya, birisi bindiğim en dandik araba demiş. beyefendi ferrarilerden inmiyor.

kimisi jantlara takılmış. kimisi navigasyona takılmış. kimisi tipi kötü demiş.

tamam tasarım görecelidir, ama bu kadar kin niye? 35000 liralık arabadan ne bekliyorsunuz ki?

keşke o kadar param olsa da alsak binsek. siz hiç arabasız kalmamışsınız demekki, bedava verseler binmeyeceksiniz nerdeyse

amacım polemik yaratmak değil ama 35 .000 liradan ufak bi rakam gibi bahsetmişin 35 liraya dacia logana gelene kadar ne arabalar var sıfır olsun ikinci el olsun. yakın zaman önce dizelini 22-23 bin liraya verdikleri aracı şimdi 35 bin diyorlar %50 den fazla zam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

yazık ya, birisi bindiğim en dandik araba demiş. beyefendi ferrarilerden inmiyor.

kimisi jantlara takılmış. kimisi navigasyona takılmış. kimisi tipi kötü demiş.

tamam tasarım görecelidir, ama bu kadar kin niye? 35000 liralık arabadan ne bekliyorsunuz ki?

keşke o kadar param olsa da alsak binsek. siz hiç arabasız kalmamışsınız demekki, bedava verseler binmeyeceksiniz nerdeyse

amacım polemik yaratmak değil ama 35 .000 liradan ufak bi rakam gibi bahsetmişin 35 liraya dacia logana gelene kadar ne arabalar var sıfır olsun ikinci el olsun. yakın zaman önce dizelini 22-23 bin liraya verdikleri aracı şimdi 35 bin diyorlar %50 den fazla zam

bu zamlar küresel kriz var ayağına yapılan zamlar. Öyle kriz falan yok araba satışları çok az düştü ama kriz derecesinde değil. Maşallah Türkiye'de satışlar arttı zamlara rağmen. Aynen dediğiniz gibi %50 zam var ama satışlar geçen yıl düşmesine ragmen bu yıl yine arttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

ŞU var alıcaklar bunu eski logan parçaları buna uyacağından ucuz yedek parçadan menfaatleneceker

Motor parçalarıyla bir kaç mekanik dışında pek bir şey uymayacaktır. İçi tamamen değişti. Dışta tamponlar ve far grubu değişti. Arka çamurluklar da farklı kesimde.

Tabii ki bu demek değil ki ucuza aynı parçaları bulamayacaklar...

Niye abi maliyetten kısmak için ortak parça kullanmak değilmi rönonun olayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

ŞU var alıcaklar bunu eski logan parçaları buna uyacağından ucuz yedek parçadan menfaatleneceker

Motor parçalarıyla bir kaç mekanik dışında pek bir şey uymayacaktır. İçi tamamen değişti. Dışta tamponlar ve far grubu değişti. Arka çamurluklar da farklı kesimde.

Tabii ki bu demek değil ki ucuza aynı parçaları bulamayacaklar...

Niye abi maliyetten kısmak için ortak parça kullanmak değilmi rönonun olayı

ortak parça ortak parça diye diye b..unu çıkardılar. En sonunda sadece logoyu değiştirmeye başladılar. Tabi Türk halkı yer mi? bekleyip göreceğiz

• Şimdi bu loganlar romanyadan mı gelecek? Yoksa Türkiyede mi üretilecek? bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atnakol712

Şimdi bu loganlar romanyadan mı gelecek? Yoksa Türkiyede mi üretilecek? bilen var mı

Bursa'da üretilecek diye biliyorum.
  • 0 10 30 70 90.. renonun tek sayılarla olan ilişkisini anlamıyorum.

Allahtan devir saati 1 3 5 7 değil
  • gazetede okumus bir arkadaşım sanırım romanyadan gelen dacia loganlara renault amblemi yapıştırıyorlarmış. Türkiyede bu yıl symbol yerine clio grand tourer üretilecekmiş.
  • 301 c-elysee ve logan karşılaştırmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bulan olursa link atsın
  • quote:

301 c-elysee ve logan karşılaştırmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bulan olursa link atsın

Aynı beklentideyim gerekli
  • Güncel kasa symbol ün arkası daha güzeldi
    Yeni symbol gerçekten logan olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capulcu M -- 13 Şubat 2013; 19:44:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizeldede benzinlidede aynı kadran var 7000 devirde bitiyor ve 2 sindede redline çizgisi yok.
  • ben konuyu açarken dizel 39 olur diye düşünmüştüm maşallah sitesinde açıklanmış fiyatlar. Dolu dizel 41'den fazla
  • quote:

ben konuyu açarken dizel 39 olur diye düşünmüştüm maşallah sitesinde açıklanmış fiyatlar. Dolu dizel 41'den fazla

B segment ve dizel olup, full donanım olup 40 bini aşmayan araba varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

ben konuyu açarken dizel 39 olur diye düşünmüştüm maşallah sitesinde açıklanmış fiyatlar. Dolu dizel 41'den fazla

var hem de 10 bin tl daha ucuza. DACİA LOGAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atnakol712 -- 13 Şubat 2013; 22:24:30 >
  • quote:

o paralara bu arabayı satamazlar kim alır makyajlı loganı o paraya veya ben yanlırsam eğer en ck logancılara yarar bu ikinci el yükselir

tam tersine loganın 0 km satışı olmayacağı için Loganlar 2. elde değer kaybedicek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

var hem de 10 bin tl daha ucuza. DACİA LOGAN

Artık yok işte maalesef. Logo sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

o paralara bu arabayı satamazlar kim alır makyajlı loganı o paraya veya ben yanlırsam eğer en ck logancılara yarar bu ikinci el yükselir

tam tersine loganın 0 km satışı olmayacağı için Loganlar 2. elde değer kaybedicek.

forumda Türkiyede üretimi durmuş honda city için 2.el fiyat belirleme formüller vardı bir bakarsanız Türk insanının sınır tanımadığının isbatıdır

• quote:

gazetede okumus bir arkadaşım sanırım romanyadan gelen dacia loganlara renault amblemi yapıştırıyorlarmış. Türkiyede bu yıl symbol yerine clio grand tourer üretilecekmiş.

clio SW zaten türkiyede üretiliyodu yıllardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

forumda Türkiyede üretimi durmuş honda city için 2.el fiyat belirleme formüller vardı bir bakarsanız Türk insanının sınır tanımadığının isbatıdır

adam jazz'ın fiyatını baz alıp fiyat biçiyodu gerçekten
    üretimi durdurulmuş modelin daha fazla değer kaybına uğrayacağını bilmeyip,
    boş boş mesaj atıyo bazıları

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.