Şimdi Ara

Daha İyisi Toplanırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar Max limit 2600tl oyun pc'si topluyorum oyun oynarken ekran kaydı alıcam facecam kaydı alıcam bu yuzden kesınlıkle pc'de veya oyunda kasma donma ısınma takılma gıbı sorunların olmayacagı bır sıstem toplamak ıstıyorum kendimce boyle bır sıstem topladım bu paraya daha ıyısı olurmu daha kalitelisi acaba ?

Daha İyisi Toplanırmı ?

• Anakartı msi h110m alıp artan parayla ekran kartını 380x yapabilirsin tabi bide güç kaynağı eklemen lazım z3 600w alabilirsin
  • JiTeMMiT J kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağı yok ayrıca Z170 chipsetli anakart almana gerek yok msi B150M Bazooka işini görür.Ekran kartı olarak Sapphire R9 380 Nitro Dual-X OC 4 GB veya Sapphire R9 380x Nitro 4 GB alabilirsin.Psu olarakta Aerocool KCAS 600W 80 Plus alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 18 Aralık 2015; 0:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acaba dedıgınız 2 anakartta işlemci ile uyumlumu sıkıntısız calısırmı acab calısırsa hangısını secmem daha dogru olur acaba ?
    Uyumlu.

• Elinde psu (power) var mı ? Kasa boş bilgin olsun.

İşlemci çarpanı kapalı olduğu için, anakartı H110 / B150 / H170 gibi çipsetlerle değiştirip, maliyeti düşürebilirsin.
  • Arkadaşlar söyle bir sistem oldu acaba bunu 3000'ne nasıl ındıreblırım ?

Daha İyisi Toplanırmı ?
  • Sıkıntı yok, ramleri 2133mhz ile değiştirebilirsin, anakart bundan yukarısını görmez.
     Daha İyisi Toplanırmı ?
  • arkadaşlar acaba ekran kartını daha iyi bu fiyata alabılırmıyım nvdia markalı sızce ?
    Şuan piyasadaki en F/P kart R9 380X nvidia karşılığı henüz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 19 Aralık 2015; 8:47:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.