Şimdi Ara

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
41
Favori
62.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilindiği gibi 9 Ekimde 1703 sürümü desteği bitiyor ve 1709 sürümüne güncelleme olacak o sürümde 30 gün içinde ayarlardan 1703 e dönme şansı var mı yoksa yedek alıp öyle mi güncelleme yapmalı sıkıntılı bir durum olursa diye
  • harock kullanıcısına yanıt
    9 Ekim günü 1703 için son toplu güncelleştirme yayınlanacak (education ve enterprise hariç) bu tarihden sonra 1709 güncellemesi hemen Windows updateden gelmez eğer hemen geçmek istemezseniz ekim sonuna kadar kullanabilirsiniz. Ekim sonundan sonra güvenlik açısından 1709 sürümünü öneriyorum.

SAC kanalına alıp 365 gün ek geçiştirme yaparsanız daha uzun süre kullanabilirsiniz.

1709 sürümüne yükseltme yaptıktan sonra bir sıkıntı çıkarsa 1703 sürümüne geri dönüş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 2 Ekim 2018; 23:51:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Şuan zaten iş dalı + 365 gün kullanıyorum 1709 a ilk çıktığında geçmiştim benlik olmayan kişiler özelliği ve güç modlarının kaldırılması hoşuma gitmemişti 1709 da beni cezbedecek bir şey göremiyorum ama tekrar denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum teşekkürler cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

9 Ekim günü 1703 için son toplu güncelleştirme yayınlanacak (education ve enterprise hariç) bu tarihden sonra 1709 güncellemesi hemen Windows updateden gelmez eğer hemen geçmek istemezseniz ekim sonuna kadar kullanabilirsiniz. Ekim sonundan sonra güvenlik açısından 1709 sürümünü öneriyorum.

SAC kanalına alıp 365 gün ek geçiştirme yaparsanız daha uzun süre kullanabilirsiniz.

1709 sürümüne yükseltme yaptıktan sonra bir sıkıntı çıkarsa 1703 sürümüne geri dönüş yapabilirsiniz.
    Tamda 1709 a geçelim mi diye soracaktım.Soramadan cevabımı aldım

1703 de Son 3-4 güncellemedir render alma ile alakalı sıkıntı çekiyorum.Programlar edit esnasında dahi çöküyor.

• quote:

Hocam ben 1 ay önce temiz format atınca 1709 da SAC güncellemelerine geçmiştim 365 gün.Bugün pc ye baktım 1803 yüklemiş neden böyle oluyor bilginiz varmı.

• Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Windows 10 Güncelleştirme Yardımcısı yüklenmiştir ve siz silseniz bile kendisini zamanlanmış görevlere eklediği için tekrar yüklenir. Zamanlanmış görevlerden silip sonra Windows 10 Güncelleştirme Yardımcısı program ekle kaldırdan silmek gerekiyor.
  • Hocam ama yüklemiş artık pc 1803 versiyonunda geri mi dönmem gerekli.

• Chosen312 kullanıcısına yanıt
    1803 versiyonundan memnun değilseniz Ayarlar/Güncelleştirme ve güvenlik/Kurtarma bölümünden eski sürüme geri dönebilirsiniz.

Eğer bir sorun yoksa 1803 sürümünü kullanabilirsiniz.
  • 1709 a yaklaşık indirmeden sonra 4 saatte geçtim bir yavaşlık mevcut 1703 deki gibi defender tamamen kalkabiliyor mu ctf yükleyici neye yarıyır arama kapalı olmasına rağmen görevlerde çıkıyor kişiler uygulamasını nasıl tamamen kaldırırım kod ile hata veriyor 1709 a geçmeme rağmen baya güncelleştirmede yaptı son olarak pil menusu hala eskisi gibi ilk geçtiğimde menuden performans durumunu secebiliyorduk benim sürümüm tüm güncelleme sonrası 12699.726 1709 ile ilgili şurayı şöyle yap dediğiniz öneri varsa dinliyorum 1703 bi tık daha iyiydi
  • 1803 sürümüne geçtim bi süre deneyeceğim.Normal ayarlardan özellik güncelleştirmeye 365 gün verdim ancak, regedit ve gpedit de Windows update özellik güncelleştirmesiyle alakalı ayarlar kaldırılmış.
  • 1803 deyim SAC a nasıl geçebilirim( yani şuanki sürümümde bir süre kalmak istiyorum, 1809 stabil olana kadar)

ilk sayfada bu sürüm için ne yüklemem gerektiğini bulamadım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 11 Ekim 2018; 15:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @harock, Defender kapatılabilir Windows Defender Güvenlik Merkezini kapatmak için aşağıdaki reg dosyasını çalıştırın.
    Kapalı:
    1drv.ms
    Windows Defender Security Center Disabled.reg
    https://1drv.ms/u/s!AotmbfTahXgUywAHZ1l4c-z2SIYT

Açık:
    1drv.ms
    Windows Defender Security Center Enabled.reg
    https://1drv.ms/u/s!AotmbfTahXgUywH7zAIh1F6jpJW6

Kişiler uygulamasını kaldırmak için CCleaner kullanabilirisiniz.

1709 sürümüne geçtikten sonra gerekli toplu güncelleştirmeler yüklenmiş şuan 1709 sürümünün en son ve kararlı yapısını kullanıyorsunuz.

1703 sürümü 1709'dan 6 ay önce yayınlandığı için bir tık önde olabilir. 1709 sürümüde ilerleyen günlerde güncelleme aldıkça daha iyi olacaktır.

@Petegrus, normal ayarlardan ayarlama ile diğer yerlerden ayarlama arasında fark yoktur sıkıntı olmaz. gpedit.msc'den kaldırıldığına emin misniz? Siz görememiş olabilirsiniz.

@alimmm78, İlk sayfadaki 1709 sürümü için yapılan ayarın aynısı yapıp geçebilirsiniz bir şey yüklemenize gerek yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Ekim 2018; 20:31:31 >

Hocam defenderi tamamen kaldırdım kalkmıyor felan diyordular suan hemen hemen denk gibi 1703 ile suan memnunum kişiler uygulamasının dosyalarını sildim uygulama olarak görünmüyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    @Petegrus, normal ayarlardan ayarlama ile diğer yerlerden ayarlama arasında fark yoktur sıkıntı olmaz. gpedit.msc'den kaldırıldığına emin misniz? Siz görememiş olabilirsiniz.

Sonradan buldum ayrı bi klasöre alınmış.Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572
  • 1709 kurup ayarı yaptım birkaç güncelleştirme yaptı bunda böyle hata veriyor, ayardan dolayı hata vermesi normal mi yoksa başka bir sorun mu var?

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Son yayınlanan toplu güncelleştirme yüklenirken bir sorun çıkmış sanırım yüklenememiş bu yüzden böyle bir hata veriyor gibi gözüküyor.

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

Yolundaki Download klasörünün içindeki tüm dosya ve klasörleri silip bilgisayarınızı yeniden başlatın ve güncelleştirmeyi tekrar yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Son yayınlanan toplu güncelleştirme yüklenirken bir sorun çıkmış sanırım yüklenememiş bu yüzden böyle bir hata veriyor gibi gözüküyor.

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

Yolundaki Download klasörünün içindeki tüm dosya ve klasörleri silip bilgisayarınızı yeniden başlatın ve güncelleştirmeyi tekrar yüklemeyi deneyin.
    1709 temiz kurulum yaptım.Hiçbi tepki yok böyle kaldı 1 saat bekledim sorun bende mi acaba ?Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

• Petegrus kullanıcısına yanıt
    Biraz daha beklemenizi öneriyorum.
  • quote:

Biraz daha beklemenizi öneriyorum.
    Yok hocam düzelmedi.Az önce yeniden başlattım başa sardı yine aynısı oldu :).Sırf stabil kullanayım diye 1709 a geçtim yoksa 1803 de yağ gibiydi :)
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    Kurulumu yeni mi yaptınız? Eğer yeni yaptıysanız tekrar format atın ve güncelleştirme dosyalarını masaüstüne indirip manuel olarak yüklemeyi deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.