Ne güzel oldu la cvye de yazacam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ne güzel oldu la cvye de yazacam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 4 Temmuz 2024; 20:45:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sağ olun hocam Allah razı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam çok yere yazdım,geri dönenler oldu dönmeyenler oldu en son dönen yere şunu yazdım.”Merhabalar ben yeni Vet fakültesi kazandım sadece tedavileri gözlem amaçlı kliniğinizde gönüllü staj yapabilir miyim” onlar da olumlu dönüş yaptı 15’inde başlıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam mesleğinize olan aşkınız takdire şayan merak ettiğim bir şey var veterinerlikte de uzmanlık var mı bu arada tebrikler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok teşekkür ediyorum sayın hocam evet var jinekoloji ve doğum ortopedi göz aynı tıp gibi uzmanlık var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok güzel meslek umarım istediğinize hedeflerinize ulaşırsınız var mı sizin uzmanlık hedefiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güzel dilekleriniz için teşekkürler hocam daha çok erken tabii ki fikirlerim değişebilir ancak ortopedi düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |