Şimdi Ara

dahili uydu alıcısını digitürk çanağı ile kullanmak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım hd dahili uydu alıcılı tv ye önceden digitürk için kullanılmış çanak antenin kablosunu takıp uydu ve kanal araması yaptırdım. 300 küsür kanal buldu ancak trt kanalları hariç hepsinde anahtar işareti çıkıyor ve kanallar açılmıyor. Bu çanak ile lnb yi değiştirmeden normal kanalları izleme şansım var mıdır? Var ise yardımcı olursanır çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: C0nfess0r

Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım hd dahili uydu alıcılı tv ye önceden digitürk için kullanılmış çanak antenin kablosunu takıp uydu ve kanal araması yaptırdım. 300 küsür kanal buldu ancak trt kanalları hariç hepsinde anahtar işareti çıkıyor ve kanallar açılmıyor. Bu çanak ile lnb yi değiştirmeden normal kanalları izleme şansım var mıdır? Var ise yardımcı olursanır çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

muhtemelen eutelsat uydusuna dönük çanagınız. tv de otomatik olarak digitürk kanallarını buldu ve bu yuzden göstermiyor. çanagınızın yönünü türksata çevirtip tekrar tarama yaptırtınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Orijinalden alıntı: C0nfess0r

Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım hd dahili uydu alıcılı tv ye önceden digitürk için kullanılmış çanak antenin kablosunu takıp uydu ve kanal araması yaptırdım. 300 küsür kanal buldu ancak trt kanalları hariç hepsinde anahtar işareti çıkıyor ve kanallar açılmıyor. Bu çanak ile lnb yi değiştirmeden normal kanalları izleme şansım var mıdır? Var ise yardımcı olursanır çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

muhtemelen eutelsat uydusuna dönük çanagınız. tv de otomatik olarak digitürk kanallarını buldu ve bu yuzden göstermiyor. çanagınızın yönünü türksata çevirtip tekrar tarama yaptırtınız.

Cevap icin tesekkurler. Sorunu cozdum apartmanda varmis uydu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.