Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
116.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: namredips

Evet kutusunda oraya dokunmayın diyor ama taşırken oldu sanırım..şuan içine bir çöküklük yok düzeldi..cızırtı her ikisinden de geliyor..ama böyle alelade bir cızırtı değil..hani sesi çok açarsın da boşlukta çıtır çıtır bir ses gelir ara ara o şekilde bazı sahnelerde öyle bir çıtırdama oluyor..film sahnelerini ileri alırken yada durdurup başlatırken de hep ilk başta çıt diye ses geliyor..bu normal midir?..birara 1080p avatar filmini tv nin hop.ünden izliyorduk..tv yide yeni almıştım samsund led..çok açınca tv hop.cızırdıyordu ama yinede öyle izledik..o filmden sonra hop.herşeyde yüksek seste cızırdar oldu..bundada öyle bişey olur diye korkuyorum..bazı film ve müzik dosyalarının cızırtı yapma olasılığı var ama değil mi hop.ne olursa olsun?örneğin o avatar filmi..teşekkürler

Yukarıda yazdığım gibi göçük kendiliğinden birkaç saat içerisinde kendini topluyor ezilme şiddetli değilse.
    Filmdeki sesi tartışmadan önce kaynağı tartışalım. Hd ye yüklü 1080p filmi usb üzerinden samsung mu açtı yoksa bluray player mı açtı? Tv den direk hd yi bağlayıp seyrederken gelen sesteki bozulmalar filmin ses dosyası ile alakalıdır. Orjinal bluray disk player dan geldiyse Blplayer ve ya arkasında kullandığınız kablodan ve ya amfinizden kaynaklanabilir. Hoparlör en son ihtimal. Hoparlörü evdeki mevcut her hangi bir sistemle sürme şansınız varsa birde öyle kontrol edip adını koyalım. Dali ikon 6 amfide güç aramıyor basit bir midi setle bile sürüp kontrolü mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Asr iyidir. Kablo masrafini ortadan kaldirir. Pre-powera ihtiyac duymayacagin kadar gucludir. Asr nin suremeyecegi hoparloru olana Allah kuvvet versin en az 50-60 binlik olur amfide.

Gerek yoksa sadece entegre karan alsak yetmez mı hem asr kadar para harcamayız. Asr nin parçası cok evde yerde lazım ona uzaktan bakan adam onu pre + mono + mono gibi duruyor halbuki alakası yok. Ama ben asr yi helicon 800 le dinledim altında granit var duvarlarda bas sonum leyici var gene bas gene bas problem asr de mı yoksa helicon da mı çözemedik başka Hoparlor yoktu. Ama Wilson audio sophia 3 le o bası vermez gibi geldi 87 db 4 ohm bence muazzam olur ama karan la sophia 3 eşsiz bir sistem oluyor.

Asr ii 8ohmda 280 watt, 4 ohmda 500 watt! 2 ohm da 900 watt, 1 ohm da 1400 watt guc uretiyor. Ezbere konusmamak lazim ama wilsonun cigerini sokmesi lazim. Karan dinlemedim bu yuzden karan vs asr icin bir aey diyemem. Asr icinse sesi olmasi gerektigi gibi urettigini soyleyebilirim. Asr i ile 802d dinledim, zorlanma, bass larda eksiklik vs hissetmedim, ki 802 ler bayagi guc ve akim isteyen hoparlorlerdir.

• hangi ASR acaba merak uyandırıcı. :)
  • Anti Slip Regulation (ASR)

Benim arabada var hızlı viraja girince toparlıyor sağ sol fren falan

Akü de lazım sa o da var 12 V ama
  • ben de merak ettim kimin asr si bu?

ben de dinlediğim asr de bas kontrolünde sıkıntı olduğunu düşünmüştüm. Hoparlör Focal 1037
    ama ne asr ye ne de focale yordum bunu. Mekan evin salonu ortamı ve duvarlar genelde boş tu. Yerde ağaç parke ama halısızdı. Mekanda akustik düzenlemelere ihtiyaç var diye düşünmüştüm.
    Ama gücü inanılmazdı ASR nin
    Daha güçlü hoparlörlerle belki o dağınıklık hissedilmezdi bilemiyorum

• ASR nin kontrolsuz olacağına inanmam ben. ihtimalini de vermem :) detayını bir öğrenelim de. :)
  • Basslari falan daginik, kotu amfidir bosverin asr yi
  • kesin yani eminim öyledir. :)))
  • quote:

Basslari falan daginik, kotu amfidir bosverin asr yi

Allahım yaaa.

• quote:

Basslari falan daginik, kotu amfidir bosverin asr yi

ya keşke alsak da bası dağınık olsa görüntüsü bile yeter o cihazın ama 4 parça ve 170 kg oluşu işi zorluyor gerçi pre power gibi ek kablolara ihtiyacı yok ama o kadar para verince kabloya vericeğin parayı düşünmyor kimse ona en kötü nordost valhalla lazım ee o da dünya para biz şidilik karan alsak gene yeter ama ilginç bir anfi karan da müziğe hiç bir şey katmıyor güzel albüm çok güzel kötü albüm çok kötü çalıyor analetik bir yapı bugün cok yakın bir arkadasım Wilson audio sophia 3 geldi kuruldu bakalım bir dinleyip keyif yapicaz hafta sonu benim operada Cumartesi kurulacak bakalım onlar nasıl olacak merak beklemek yordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 20 Kasım 2012; 20:25:20 >

• yeni power cord um da geldi
    oyaide tunami gpx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 20 Kasım 2012; 23:27:05 >
  • Göçük tamamen düzeldi bir sorun görünmüyor..filmi tv den oynatıyorum..nasıl bağlamam gerekir acaba?..bide yeni 24k altın uçlu hamanın 69 tl.lik HDMI kablosundan alıp taktım tv ile avr arasına..ondan sonra hd görüntüler bir garip oldu sestede bir problem oluşturmuş olabilir mi?acaba kötü mü yaptım?..bide bir kez avr açıkken ses yokken hop.ün birinden çok kısa bir cızırtı geldi geçti..hiç bişey açık değildi..sadece avr..noluyor anlamıyorum..canım sıkkın sistemi hiç açasım gelmiyor..receiver 8 ohm onuda 6 ohmda çalıştıyorum..bilmiyorum bağlantıda önerin ne olur acaba?..daha önce pioneer 1021k takılıydı ondayken böyle bir problem farketmemiştim..avr den mi kaynaklı acaba?yardımcı olabilirsen fikirlerinle sevinirim..yoksa kafayı yicem..

• quote:

yeni power cord um da geldi
    oyaide tunami gpx

Süper oldu bu da kardeşim. Seramik demiştin değil mi buna? Şu gelecek olan furutech de mi seramik uçlu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

quote:

yeni power cord um da geldi
    oyaide tunami gpx

Süper oldu bu da kardeşim. Seramik demiştin değil mi buna? Şu gelecek olan furutech de mi seramik uçlu?

Sagol abi furutech gelsin ikisinden birini gondericem sana farkı gor furutech bundan daha yukarda kablo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: namredips

Göçük tamamen düzeldi bir sorun görünmüyor..filmi tv den oynatıyorum..nasıl bağlamam gerekir acaba?..bide yeni 24k altın uçlu hamanın 69 tl.lik HDMI kablosundan alıp taktım tv ile avr arasına..ondan sonra hd görüntüler bir garip oldu sestede bir problem oluşturmuş olabilir mi?acaba kötü mü yaptım?..bide bir kez avr açıkken ses yokken hop.ün birinden çok kısa bir cızırtı geldi geçti..hiç bişey açık değildi..sadece avr..noluyor anlamıyorum..canım sıkkın sistemi hiç açasım gelmiyor..receiver 8 ohm onuda 6 ohmda çalıştıyorum..bilmiyorum bağlantıda önerin ne olur acaba?..daha önce pioneer 1021k takılıydı ondayken böyle bir problem farketmemiştim..avr den mi kaynaklı acaba?yardımcı olabilirsen fikirlerinle sevinirim..yoksa kafayı yicem..

Bendede vsx 1011 var 1021 de lx serisi pioneer almıyorsanız japon malı olup güzel tercihler. Çin malı yeni versiyonlardan iki kat ağır. İçi boş ama özelliği çoklardan değil yani...
    1011 de hdmi olayı olmadığından ben hd yi usb girişinden samsung 46D8000 e bağlıyorum tv her formatı açıyor ve sesi yine tv nin optik çıkışından vsx1011 e gönderiyorum. Sonuç başarılı. Tv nin başarı ile çözümlediği işleri orta sınıf receiver lere devretmek bana mantıklı gelmiyor. Samsung malum ar-ge ye yaptığı astronomik harcalar zamanında diğer markaların alay konusuyken şimdi her 15 dakikada bir patent hakkı alırken artık rakiplere tebessüm ediyor. Tv nizin özelliklerine inanın ve güvenin. Benim bağlantıma benzer bir bağlantı deneyin ortada tatsızlık halen varsa canınızı sıkan amfi olmuş diyelim.

• Arkadaşlar iyi geceler Pıoneer vsx 2021 amfi ile şuanda wharfedal 2-40 hop kullanıyorum. Dali DALİ LEKTOR 8 ,DALİ İKON 6 MK2 ve DALİ CONCEPT 8 bu üç hoparlörlerden birini almak istiyorum. Ağırlıklı olarak film izlemede kullanılacak kullananlar arkadaşlar hangisini tavsiye eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon1000

Arkadaşlar iyi geceler Pıoneer vsx 2021 amfi ile şuanda wharfedal 2-40 hop kullanıyorum. Dali DALİ LEKTOR 8 ,DALİ İKON 6 MK2 ve DALİ CONCEPT 8 bu üç hoparlörlerden birini almak istiyorum. Ağırlıklı olarak film izlemede kullanılacak kullananlar arkadaşlar hangisini tavsiye eder.

bir yıl kadar vsx 2020 ile ikon 6 kullandım tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Orijinalden alıntı: dragon1000

Arkadaşlar iyi geceler Pıoneer vsx 2021 amfi ile şuanda wharfedal 2-40 hop kullanıyorum. Dali DALİ LEKTOR 8 ,DALİ İKON 6 MK2 ve DALİ CONCEPT 8 bu üç hoparlörlerden birini almak istiyorum. Ağırlıklı olarak film izlemede kullanılacak kullananlar arkadaşlar hangisini tavsiye eder.

bir yıl kadar vsx 2020 ile ikon 6 kullandım tavsiye ederim.

sayın astramastra tavsiyen için teşekkür ederim.
  • dali concept 8 ile denon 2311 kullanıcısıyım surroundları daha almadım concept 1 fazla yer kaplamasından dolayı bose cube düşünüyorum ama her kafadan bi ses çıkıyo kullanılabilir diyenlerin yanında kullanılması durumunda bose cube lerin yanabileceğini söyleyenler de var bose küpleri amfiyle kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

dali concept 8 ile denon 2311 kullanıcısıyım surroundları daha almadım concept 1 fazla yer kaplamasından dolayı bose cube düşünüyorum ama her kafadan bi ses çıkıyo kullanılabilir diyenlerin yanında kullanılması durumunda bose cube lerin yanabileceğini söyleyenler de var bose küpleri amfiyle kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum

Bir şey olmaz, merak etmeyin. Yer darlığından dolayı aynı büyüklükte speakerları daha güçlü amfi ile sürüyorum, patlama falan olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.