Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
116.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taylansim

quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

dali concept 8 ile denon 2311 kullanıcısıyım surroundları daha almadım concept 1 fazla yer kaplamasından dolayı bose cube düşünüyorum ama her kafadan bi ses çıkıyo kullanılabilir diyenlerin yanında kullanılması durumunda bose cube lerin yanabileceğini söyleyenler de var bose küpleri amfiyle kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum

Bir şey olmaz, merak etmeyin. Yer darlığından dolayı aynı büyüklükte speakerları daha güçlü amfi ile sürüyorum, patlama falan olmadı.

daha güçlü amfinin ismi yokmu reklama girmesin diyemi yazmadın ayrıca herhangi bi ayar yaptınmı kullanırken crossover ayarı 200 olsun falan deniyo ayrıca cube leri alcam eğer patlarda evim havaya uçarsa sorumlu sensin

• Başka bir kaynakta deneme imkanım yok ama cızırtı dikkat ettim üstteki tiz veren hop.ü içe çökenden geliyor..ses yokken bile cızırdıyor..sadece içe çökmeden bucızırdama olabilir mi?ürünü sıfır aldım..napabilirim şimdi?o kısmı değiştirirler mi?bildiğim kadarıyla dali ikon6mk2 ler çift çift üretiliyor..değişim nasıl olur?tamiri var mı?böylede kullanamamki ben..hiç açasım gelmiyor..adam eve gelip dinleyip sorunu bulabilir mi?nasıl olacak şimdi ya..of of!
  • hifi dükkanı yaptım evde
    opera quinta geldi ikonlar jbl ller
    yeni dac da actual power dan bugun geldi
    kabloda tamamdır

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen)

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 24 Kasım 2012; 1:59:30 >

• Ciciler hayirli olsun. Once diger hoparlor ve subwooferi odadan cikararak ise baslamani oneririm. Sub kalacaksada pikabin altindan uzaklastir. Operalarida duvarlardan mumkun oldugunca uzak, mobilyadanda onde tutmaya calis. Tabi sartlarin elverdigi olcude. M2tech iyi bir dac diyorlardi artik gelir sende dinleriz kismet olursa. Allah hepsini guzel gunlerde dinleyip, keyfini cikartmayi nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Ciciler hayirli olsun. Once diger hoparlor ve subwooferi odadan cikararak ise baslamani oneririm. Sub kalacaksada pikabin altindan uzaklastir. Operalarida duvarlardan mumkun oldugunca uzak, mobilyadanda onde tutmaya calis. Tabi sartlarin elverdigi olcude. M2tech iyi bir dac diyorlardi artik gelir sende dinleriz kismet olursa. Allah hepsini guzel gunlerde dinleyip, keyfini cikartmayi nasip etsin.

Çok teşekkür ediyorum masif ahşap bir sehpa yaptırıyorum diğer duvarda yer ayarlamayı düşünüyorum sinemadan ayırmak İcin üst pikap alta anfi altına cd transport altına dac altına plakları dizcem bakalım Yada timpanide bir rock var ama 2000 USD istiyor onu alsam mı Yada ağaç yaptırsam bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 23 Kasım 2012; 23:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eray hayirli olsun operaların gule gule iyi gunlerde kullan ama sanki bu oda hem yapi olarak hem de buyukluk olarak operalar icin biraz kucuk gibi...Altana da katiliyorum hoparlorler duvarlara yandan ve arkadan cok yakinlar bu halleri ile rahat nefes alamazlar biraz öne cekip yanlardan da acarsan cok daha iyi olacaktir...Sweet spotu yakalamak icin toe-in isterler mi bilemiyorum ama belli miktarda bir açı vermek daha kesin bir stereo etkisi ve daha buyuk bir sahne yaratmanda yardimci olabilir (bazi markalar bunu önermez opera bunlardan biri degilse yap tabii)

Bu arada urun kutudan boyle tozlu mu cikti hava tahliye portlari toz icinde kalmiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Eray hayirli olsun operaların gule gule iyi gunlerde kullan ama sanki bu oda hem yapi olarak hem de buyukluk olarak operalar icin biraz kucuk gibi...Altana da katiliyorum hoparlorler duvarlara yandan ve arkadan cok yakinlar bu halleri ile rahat nefes alamazlar biraz öne cekip yanlardan da acarsan cok daha iyi olacaktir...Sweet spotu yakalamak icin toe-in isterler mi bilemiyorum ama belli miktarda bir açı vermek daha kesin bir stereo etkisi ve daha buyuk bir sahne yaratmanda yardimci olabilir (bazi markalar bunu önermez opera bunlardan biri degilse yap tabii)

Bu arada urun kutudan boyle tozlu mu cikti hava tahliye portlari toz icinde kalmiş?

Operalar duvardan 60 cm onde su an ayrıca şimdi odayı yeniden düzenleme işine bulaşacaz galiba jbl Ler gider yerine bose ac. ...... 15 gelir. Avr ile bluray arkaya geçer. Bakalım düzenleyeceğiz Hoparlor toz işine gelince isik beyaz spot Buda yansıma yapıyor ter temiz flaş siz çekeyim de öle gor ter temiz toz yok birde el değmesin diye eldiveni bile var montajı onla yaptım

bu rack alsak nasıl olur yoksa sade msifmi yapsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 24 Kasım 2012; 2:25:55 >

• birde m2 tech young ne dersin çok beyendik biz valla dehşet çalıyor
  • hayırlı olsun Tuğrul keyifli dinletiler...m2tech AP de dinledikten sonra benimde aklımda olan bir dac ama sonra.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

hayırlı olsun Tuğrul keyifli dinletiler...m2tech AP de dinledikten sonra benimde aklımda olan bir dac ama sonra.. :)

Serdar teşekkür ediyorum iyi dileklerin İcin yeni Hoparlor Ler le tam uyum sağladı dac gercekten cok iyi bi dac daha 1 saat dinlemedim ama git gide güzelleşiyor. 6moon da bir incelemesi var aynen bire bir yazmış adam ortafon rondo red pikap la nerde ise aynı bir tarzı var 24 bit 96 da o flac değil sanki gercek enstrüman lar orda opera hoparlörleri dinlemiş miydin eşref te cok iri cok güçlü cok dinamik daha ses potuna dokunur dokunmaz sahne hemen önünde dalı ikonda nadir oluşuyordu bu ama su an cok hızlı oluşuyor ve gercekten o kisacik güçlü bass lar dinamik tizler i mac e kurulu audirvana programı 64 bitte cok başarılı pikap tamam Hoparlor tamam anfi tamam kablolarda tamam dac ta tamam. Belki bir cd player alınabilir ama hiç cd arşivim yok şimdi oda düzenini yaptığımda cok güzel olacak. Ayrıca senin yeni avr hayırlı olsun güzel cihaz ama bakalım stereo anfi ne alicaksin o avr den sonra kalite bir şey lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 24 Kasım 2012; 11:51:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: namredips

Başka bir kaynakta deneme imkanım yok ama cızırtı dikkat ettim üstteki tiz veren hop.ü içe çökenden geliyor..ses yokken bile cızırdıyor..sadece içe çökmeden bucızırdama olabilir mi?ürünü sıfır aldım..napabilirim şimdi?o kısmı değiştirirler mi?bildiğim kadarıyla dali ikon6mk2 ler çift çift üretiliyor..değişim nasıl olur?tamiri var mı?böylede kullanamamki ben..hiç açasım gelmiyor..adam eve gelip dinleyip sorunu bulabilir mi?nasıl olacak şimdi ya..of of!

Yok mu bi yardimci olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

hifi dükkanı yaptım evde
    kabloda tamamdır

Hayırlı olsun Eray güle güle kullan ortamın toparlanmış halini merak ediyorum :)

Eminim yeni bir sehpa ile sistem hak ettiği görüntüye kavuşacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

hifi dükkanı yaptım evde
    kabloda tamamdır

Hayırlı olsun Eray güle güle kullan ortamın toparlanmış halini merak ediyorum :)

Eminim yeni bir sehpa ile sistem hak ettiği görüntüye kavuşacaktır.

Sagolun abi teşekkür ederim tabi odayı güzel bir sekle getirmek artık sart

• Herkese merhaba...forumdaki muthis sistemlerin yaninda biraz zayif kalacak:) ama bende 4 adet zensor 7, zensor vokal, concept sub ve yamaha rxv 773 ile araniza katildim:)

Ancak acil sonuclandirmam gereken bir ikilem icindeyim. Daha kutulari acilmadigi icin( 2 gun icinde kurulum yapilacak) concept subi, ikon sub mkII ve rxv773u a820 ile degistirsemmi diyorum.

Ozelikle sub konusunda cok kararsizim. Sinema odam 60m2 kadar. Daha cok sinema ama muzik dinlemek icinde kullanacagim. Concept sub 165watt bana yeterli gelirmi? Muziklerde hizli bir basmidir? Gereksiz bir yatirim olurmu ikona gecmek? Eminim yakin zamanda virus benide saracak, upgrade isteyecegim diger bilesenlerdede.

Forumdaki tecrubeli arkadaslardan yardim rica ediyorum. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warwick83 -- 24 Kasım 2012; 18:56:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 m2 için Concept Sub sinek vızıltısı gibi gelir. En azından Ikon olsun derim.

Ayrıca 773 ile 820 arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum uygun rakamlara 1010 veya 2010 bulursan kaçırma.
  • quote:

quote:

Başka bir kaynakta deneme imkanım yok ama cızırtı dikkat ettim üstteki tiz veren hop.ü içe çökenden geliyor..ses yokken bile cızırdıyor..sadece içe çökmeden bucızırdama olabilir mi?ürünü sıfır aldım..napabilirim şimdi?o kısmı değiştirirler mi?bildiğim kadarıyla dali ikon6mk2 ler çift çift üretiliyor..değişim nasıl olur?tamiri var mı?böylede kullanamamki ben..hiç açasım gelmiyor..adam eve gelip dinleyip sorunu bulabilir mi?nasıl olacak şimdi ya..of of!

Yok mu bi yardimci olacak?

Lutfen yardim...

• Tweeterlar narin yapıda sürücülerdir...Ani ses yükseltmek dışında olması gerekenden fazla güç verildiğinde de bozulabilirler onun dışında dış etkilere dayalı bozukluklar da oluşmuş olabilir yani tweeterın yapısını bozmuş olabilirsiniz..Büyük ihtimal değişmesi gerekecektir...Eğer tweeterda sorun yok ise kaynakta problem olabilir..En başta onu deneseydiniz daha iyi olurdu aslında..
  • Giriş seviyesi olsa bile concept Sub epey cüsseli hatta komodin gibi gözüküyor zannedersem de 12" sürücüsü var daha önce dinledin mi hi-def-man concept sub'ı cidden o kadar güçsüz müdür? Ben belli bir noktaya kadar (bu fiyat seviyesi için konuşuyorsak tabii) alt frekanslara yardımcı olabileceğini düşünüyorum
  • Sürücüsü eski moda kağıt sürücü ve uzun atışlı değil. Bu arada 160Watt amfi bile o sürücüye fazla geliyor. IKON'un ise sürücüsü daha yeni nesil ve doyurucu ayrıca neredeyse iki katı güç var kalite farkı ise yadsınamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Tweeterlar narin yapıda sürücülerdir...Ani ses yükseltmek dışında olması gerekenden fazla güç verildiğinde de bozulabilirler onun dışında dış etkilere dayalı bozukluklar da oluşmuş olabilir yani tweeterın yapısını bozmuş olabilirsiniz..Büyük ihtimal değişmesi gerekecektir...Eğer tweeterda sorun yok ise kaynakta problem olabilir..En başta onu deneseydiniz daha iyi olurdu aslında..

Tesekkur ederim atalayalper..yalniz receiveri nasil deneyebilirim?bide henuz yeni aldim garantisi var..sence nasil bir yol izlemeliyim?tamir olan hicbizaman eskisi gibi olmaz diyorlar?sen ne dusunuyorsun?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.