Şimdi Ara

Darius alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 555rp var ve bildiginiz uzere yarin darius indiimi var dariusmu alim yoksa bikac gunsonra indirimi olan kum firtinasi katarina mı hangisi alinmaya deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teq atmayı seviyorsan al

• Teqciler basmadan öneride bulunmak isterdim ama kardes ne yazıkki yetişemedim.
    Neyse, alınır. Pasifi çok iyi iş yapıyor lane de fazla dürtülmeden durursan karşı Jung geldiğinde ikide iki çıkarır güçte bir şampiyon.
    Özet:al kardeş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • melee bir şampiyon oldugu için karşında jayce gibi heroların olmaması gerekiyor. dariusa elini bi kere veren ... kaptırır meseleki yakalayabilmek

edit : bence alma. ben rp ile aldım pişmanım. rp dediğin skin vs içindir. 2-3 gün oyun atsan alabileceğin heroya rp verme derim. he diyorsan ki porsche'dan selamlar fakirler ölsün o zaman başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverPower -- 26 Temmuz 2014; 0:32:38 >
  • dari al theqqqq at

• ben olsam almazdım
  • mystery gift al :)
  • Al teq at qq

• al teq atarsın
  • Oynaması zevkli ve bire birde rahat adam alır. Benim sıkıntım hep birlikte dalınca iş yapamıyor olmam. Sanırım buda ustalaştıkça düzelecek birşey.
  • Bugun kutu açtım ve bio skini çıktı (West) ne tesadüfki konu açmışşın oynamıyodum oynamaya başladım güzel ve basit amatörler için iyi bi champ
  • smurf hesap kasarken hep darius alırım 30 a kadar mid top bot istedigin yere git. Ad kas oyunu bitir. gelen olursa 2 at devam et.

ama 30 olduktan sonra feda et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.