Şimdi Ara

Darius nerf hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AÇIKCASI DARİUS BENİM MAİN CHAP.öyle bir nerf yok onlar sallaama inanmayın.bence darius op deil çok bencil bi hero op demelerinin sebebi çok ks atması ve feedlenmesi.ozamn vaynede op,catde op ,tüm herolar op çünkü feeedlenen tüm herolar op oluyo:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

AÇIKCASI DARİUS BENİM MAİN CHAP.öyle bir nerf yok onlar sallaama inanmayın.bence darius op deil çok bencil bi hero op demelerinin sebebi çok ks atması ve feedlenmesi.ozamn vaynede op,catde op ,tüm herolar op çünkü feeedlenen tüm herolar op oluyo:)

bence de op değil ama ultisi hiçbir heronun vuramayacağı kadar abartılı true dmg vuruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultisi yokken darius yok ki zaten abi neyine nerf. kaçacak skill filan da yok.
  • Darius un bencede nerfe ihtiyaci yok

Ama full tank kasmasi bile ayri birsey

• YA CHO WAR ODA ÇOK VURUYO ULTİSİYLE OLAF WAR ÇOKK İYİ DARİUS 1 ULTİ ATANA KADAR 3 TANE TRUE VURUYO BENCE DARİUS OP DEİL
  • True damage olduğu için sorun aslında. Full tank kassa bile late game de direk 700 dmg nedir yani :P
  • Her fırsatta Dariusu ezenleri hic anlamıyorum Full tank kastıgında Darius kadar dmg vuran kac sampiyon var? op demek counterlanmayan demek degil. genel olarak en iyi offtanklardan biri Darius. jayce, rengar kadar olmasa da gideri var adamın. nerf yalan zaten refund etme bosver.

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Her fırsatta Dariusu ezenleri hic anlamıyorum Full tank kastıgında Darius kadar dmg vuran kac sampiyon var? op demek counterlanmayan demek degil. genel olarak en iyi offtanklardan biri Darius. jayce, rengar kadar olmasa da gideri var adamın. nerf yalan zaten refund etme bosver.

kardeş geç kaldın ya onun yerine shen+xin zhao aldım jungle oynuyorum artık sence kötümü yapmışım ama jungleda çok zevkli dariusla oyunun kaderini değiştiremiyorsun ama jungle gankları sayesinde oyunun gidişatını çok etkiliyor bundan dolayı jungle oynuyorum artık vede shen+xin almak için geri verdim

• Darius'u counterlamak çok kolay bir Yorick'e veya bir Kayle'ye bakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet192

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Her fırsatta Dariusu ezenleri hic anlamıyorum Full tank kastıgında Darius kadar dmg vuran kac sampiyon var? op demek counterlanmayan demek degil. genel olarak en iyi offtanklardan biri Darius. jayce, rengar kadar olmasa da gideri var adamın. nerf yalan zaten refund etme bosver.

kardeş geç kaldın ya onun yerine shen+xin zhao aldım jungle oynuyorum artık sence kötümü yapmışım ama jungleda çok zevkli dariusla oyunun kaderini değiştiremiyorsun ama jungle gankları sayesinde oyunun gidişatını çok etkiliyor bundan dolayı jungle oynuyorum artık vede shen+xin almak için geri verdim

Darius oyunun kaderini değiştirir ayrıca Darius gayet güzel jungle yapabilir. Tf'de damların ad carrysini kesip bırakırsan zaten büyük ihtimalle kazanırsınız, açgözlülük yapıp tüm killeri toplarsan kaybedersiniz. Ama kötü yapmışsın diyemem. Xin Zhao jungler çok etkili, Shenden bahsetmiyorum bile. İki süper şampiyon almışsın kardeşim hayrını gör. Ben olsam refund hakkımı Darius için kullanmazdım sonuçta ip gelir ama refund hakkı üç tane. Yine de o 6300ip'yi en iyi şekilde kullanmışsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.