Şimdi Ara

Dark CineMania 3,5” Sata veya Dark Movix Star Full HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar sizlere 2 medya oynatıcı hakkında danışmak istiyorum.

Biri Dark CineMania 3,5” Sata HDD Full HD MKV/DTS HDMI Kablo Hediyeli Media Player - DKMPCIN (196 lira)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-cinemania-35-sata-hdd-full-hd-mkvdts-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmpcin/ProductDetails.aspx?productId=bd85322&categoryId=112123

Diğeri ise Dark Movix Star Full HD 1080p MKV/DTS/Dolby 7.1 Media Player HDMI Kablo Hediyeli! – DKMVSTAR (112 lira)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-movix-star-full-hd-1080p-mkvdtsdolby-71-media-player-hdmi-kablo-hediyeli-dkmvstar/ProductDetails.aspx?productId=bd85433&categoryId=112123

Bu ikisi arasında kalmamın sebebi ekonomik olarak uygun olmaları.
    Dark cinemania ya dahili sata harddisk bağlanabiliyor. (WD 1 TB green power:120 lira, cinemania ile beraber 320 Tl gibi oluyor)

Movix star'a dahili harddisk takılamıyor.( Harici harddisk 1 TB WD 210 TL, movix star ile birlikte 320 TL)

Yani ikiside fiyat olarak aynı olmuş oluyor hemen hemen.

Bu durumda hangisini tercih etmek mantıklı. Ben dahili harddisk olmasının daha iyi olacağı zannındayım. Zira sanki dosyalar arasında gezerken daha hızlı olur gibi ve film seyrederken de daha az takılma olur gibi geliyor bana. Ama gürültü konusunda ne olur onu çok bilmiyorum. Yani artı ve eksilerini sizden rica edeceğim mümkünse.
    Ses çıkışları çok önemli değil, zaten 2+1 hoparlör ile bağlanacağım . Şu anda optik çıkış veya coaxial kablo hoparlör almam zor. Beni en çok ilgilendiren dosya açma konusunda sıkıntı yaşamamak.

• Kimse bilgi sahibi değil mi acaba?
    Sadece dahili harddiskli olan bir medya player mı tercih edilmeli, yoksa harici harddiskli olanı mı? Bunu söyleseniz bile yeterli benim için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak80li

Kimse bilgi sahibi değil mi acaba?
    Sadece dahili harddiskli olan bir medya player mı tercih edilmeli, yoksa harici harddiskli olanı mı? Bunu söyleseniz bile yeterli benim için..
    ben Dark cinemania kullanıyorum HDD siz alıp 2 TB WD cavier green taktım HDD içeriğini 2-3 sn gibi kısa sürede görüntüleyebiliyor, fan olmadığından sesi zaten yok HDD sesini de duymanız mümkün değil, saatlerce çalışmasına ragmen aşırı ısınmada olmuyor, benim dahili HDD li olanı tercih etmemin nedeni ortalıkta birde fazladan harici HDD olmamasını istememdi, haftada bir aleti söküp PC den aktarımlarımı yapıyorum hiç olmazsa ortada birde harici HDD olmuyor ha tabi bir harici hdd nin adaptörü falanda olmadığı içi ortalık daha temiz görünüyür, Dark Cinemanianın DTS filmlerde ses sorunu varda ama 2 gün önceki yazılım ile o da çözüldü ben şu an cihazdan çok memnunum, şimdiye kadar açamadığı bir formatta olmadı ama biz genlde hep 1080 p mkv ler seyrediyoruz takılma falanda yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 18 Mart 2011; 15:36:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

ben Dark cinemania kullanıyorum HDD siz alıp 2 TB WD cavier green taktım HDD içeriğini 2-3 sn gibi kısa sürede görüntüleyebiliyor, fan olmadığından sesi zaten yok HDD sesini de duymanız mümkün değil, saatlerce çalışmasına ragmen aşırı ısınmada olmuyor, benim dahili HDD li olanı tercih etmemin nedeni ortalıkta birde fazladan harici HDD olmamasını istememdi, haftada bir aleti söküp PC den aktarımlarımı yapıyorum hiç olmazsa ortada birde harici HDD olmuyor ha tabi bir harici hdd nin adaptörü falanda olmadığı içi ortalık daha temiz görünüyür, Dark Cinemanianın DTS filmlerde ses sorunu varda ama 2 gün önceki yazılım ile o da çözüldü ben şu an cihazdan çok memnunum, şimdiye kadar açamadığı bir formatta olmadı ama biz genlde hep 1080 p mkv ler seyrediyoruz takılma falanda yapmıyor

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşündüğüm için dahili diskli ürün tercih ediyorum.
    Fakat bir takım soru işaretlerim vardı. Onları cevaplandırmışsınız.
    Gerçekten de harici olduğu zaman ortalıkta bir sürü cihaz ve kablo kalabalığı beni rahatsız eder.
    Fakat anlamadığım bir şey var. Harddiski çıkarmadan cinemania nın usb bağlantısıyla bilgisayara bağlantı mümkün olmuyor mu?

• quote:

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşündüğüm için dahili diskli ürün tercih ediyorum.
    Fakat bir takım soru işaretlerim vardı. Onları cevaplandırmışsınız.
    Gerçekten de harici olduğu zaman ortalıkta bir sürü cihaz ve kablo kalabalığı beni rahatsız eder.
    Fakat anlamadığım bir şey var. Harddiski çıkarmadan cinemania nın usb bağlantısıyla bilgisayara bağlantı mümkün olmuyor mu?

Alıntıları Göster
    hayır demek istediğim bu değildi yani dark cinemania yı bulunduğu yerden söküp pc ye bağlıyorum çünkü pc oturma odasında LCD, ses sistemi ve cinemania salonda, yoksa tabiki HDD yi sökmüyorum PC bağlantı kablosu çıkıyor zaten içinden (usb kablo) eğer laptopdan atacaksan aletin yanına laptopu getirip bağlarsın ben laptop kullanmadığım için bu şekilde yapıyorum

• quote:

hayır demek istediğim bu değildi yani dark cinemania yı bulunduğu yerden söküp pc ye bağlıyorum çünkü pc oturma odasında LCD, ses sistemi ve cinemania salonda, yoksa tabiki HDD yi sökmüyorum PC bağlantı kablosu çıkıyor zaten içinden (usb kablo) eğer laptopdan atacaksan aletin yanına laptopu getirip bağlarsın ben laptop kullanmadığım için bu şekilde yapıyorum

Alıntıları Göster
    Afedersiniz yanlış anlamışım.
  • quote:

Afedersiniz yanlış anlamışım.

Alıntıları Göster
    Bugün Teknobiyotik'ten Dark Cinemania 1,5 TB dahili harddiskli olan medya oynatıcının siparişini verdim.
    Gelince paylaşırım bilgilerimi inşaallah.
  • quote:

Bugün Teknobiyotik'ten Dark Cinemania 1,5 TB dahili harddiskli olan medya oynatıcının siparişini verdim.

Alıntıları Göster
    Hocam ben de çok merak ediyorum incelemeyi epey araştırdım herkes dark diyor en iyi media oynatıcı. sonucu paylaşırsanız haftaya almayı planlıyorum
  • quote:

eğer üzerinde eski firmware varsa hemen akortekin sitesinden en son sürümü indirin yoksa DTS seslerde sorun olabilir
  • quote:

quote:

eğer üzerinde eski firmware varsa hemen akortekin sitesinden en son sürümü indirin yoksa DTS seslerde sorun olabilir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu ürünü aldım, tavsiye eederim sorunsuz harika, (bu fiyata)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulya17

Arkadaşlar bende bu ürünü aldım, tavsiye eederim sorunsuz harika, (bu fiyata)

Alıntıları Göster
    Hangi mağazalarda satıldığını bilen var mı acaba ? Gidip kanlı canlı görüp incelemek istiyorum da : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesahin

Hangi mağazalarda satıldığını bilen var mı acaba ? Gidip kanlı canlı görüp incelemek istiyorum da : )

Alıntıları Göster
    ben mediamarkten almıştım resimdekinin aynı siyah düz bir dikdörgen kutu şeklinde A4 ün ikiye bölünmüş hali kadar kalınlığıda 5 cm falan (evde cetvel bulamadım ölçmek için), standby ışığı kırmızı çalışırken küçük mavi bir led yanıyor üzerinde hiçbir düğme yok sadece uzaktan kumandadan kontrol edebiliyorsun
  • quote:

ben mediamarkten almıştım resimdekinin aynı siyah düz bir dikdörgen kutu şeklinde A4 ün ikiye bölünmüş hali kadar kalınlığıda 5 cm falan (evde cetvel bulamadım ölçmek için), standby ışığı kırmızı çalışırken küçük mavi bir led yanıyor üzerinde hiçbir düğme yok sadece uzaktan kumandadan kontrol edebiliyorsun

Alıntıları Göster
    Dark Movix Star'a adaptörsüz taşınabilir 2,5" lik WD hard disk'i bağlayabilirmiyim? Besler mi?
  • Biri Dark CineMania 3,5� Sata HDD Full HD MKV/DTS HDMI Kablo Hediyeli Media Player - DKMPCIN (196 lira)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-cinemania-35-sata-hdd-full-hd-mkvdts-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmpcin/ProductDetails.aspx?productId=bd85322&categoryId=112123

Bu cihazın kapasitesi kaç GB bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

Biri Dark CineMania 3,5� Sata HDD Full HD MKV/DTS HDMI Kablo Hediyeli Media Player - DKMPCIN (196 lira)

Bu cihazın kapasitesi kaç GB bilen varmı?

bu alette herhangi bir HDD yok sonradan sizin alıp takmanız lazım, zaten HDD li olanları bu kadar ucuz değil

• quote:

Orijinalden alıntı: neyno78

Dark Movix Star'a adaptörsüz taşınabilir 2,5" lik WD hard disk'i bağlayabilirmiyim? Besler mi?

dediğiniz WD normalde de adaptörsüz çalışabiliyorsa sadece usb üzerinden aldığı gücü kullanıyor demektir ki tüm usb çıkışları aynı gücü standart olarak sağlar, ama bu HDD normalde adaptörsüz çalışmıyorsa tabiki buda çalıştırmayacaktır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neyno78

dediğiniz WD normalde de adaptörsüz çalışabiliyorsa sadece usb üzerinden aldığı gücü kullanıyor demektir ki tüm usb çıkışları aynı gücü standart olarak sağlar, ama bu HDD normalde adaptörsüz çalışmıyorsa tabiki buda çalıştırmayacaktır

Alıntıları Göster
    hortlatmış gibi oldum ama bu dahili hardisk modeli olana usb den taşınabilir hdd takabilri miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

hortlatmış gibi oldum ama bu dahili hardisk modeli olana usb den taşınabilir hdd takabilri miyiz?

Ben 500 GB denedim oluyor.
  • quote:

Hızlıaldan Darkcinemania aldım dahili HDD ile ilgili sorunum var, yardımcı olabilirmisiniz?
    Son güncellme olan firmware indirdim makineyi güncelledim, harici HDD taktım WD onu görüyor film izliyorum fakat Dahili HDD olarak seatege 2TB disk taktım, tek başına dahili HDD görmüyor, harici HDD takarsam harici hdd girdiktensonra Dahili HDD gördüğüne işaret olarak ana öenüdeki HDD yazısı beyaz renkli olarak beliriyor (yani onu gördüm gibisinden) fakat dahili HDD seçtiğimde okumaya çalışıyor 5-10 saniye sonra otomatikmen reset atıyor makine yeniden başlıyor...
    bana yardımcı olmanızı rica ediyorum!..

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_60

quote:

Hızlıaldan Darkcinemania aldım dahili HDD ile ilgili sorunum var, yardımcı olabilirmisiniz?
    Son güncellme olan firmware indirdim makineyi güncelledim, harici HDD taktım WD onu görüyor film izliyorum fakat Dahili HDD olarak seatege 2TB disk taktım, tek başına dahili HDD görmüyor, harici HDD takarsam harici hdd girdiktensonra Dahili HDD gördüğüne işaret olarak ana öenüdeki HDD yazısı beyaz renkli olarak beliriyor (yani onu gördüm gibisinden) fakat dahili HDD seçtiğimde okumaya çalışıyor 5-10 saniye sonra otomatikmen reset atıyor makine yeniden başlıyor...
    bana yardımcı olmanızı rica ediyorum!..

Alıntıları Göster
    daha önce çalışıyorduysa yazılımla ilgili sorun olabilir, yok daha öncede aynı sorun vardıysa HDD ile ilgili bir sorun olabilir, birde mümkünse başka bir HDD ile deneyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.