Şimdi Ara

Darksiders 3 (Playstation Ana Konu) 'Mahşerin Dört Atlısında Sıra: FURY' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşman çeşitliliği, silah çeşitliliği, herşey güzel ama oyunun en büyük problemi performans sorunu. Sabit 30 Fps sunamıyor. En iyi yanı ise Boss tasarımları her bir Bossu ismine yakışır şekilde tasarlanmışlar. Özellikle Şehvet Bossu çok iyi olmuş. Önce hardda başladım geçemeyince Medium'a aldım. Oldukça zorlu dövüşler mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu dün bitirdim ve beklentimi hayli aştı çünkü oyuna karşı olumsuz bir hava var her yerde. puanları da olması gerekenden düşük bence. umarım iyi satar ve 4. oyunu da geliştirirler, oynarken çok zevk aldım ve uzun zaman sonra sonlara yaklaştıkça artık bitsin demek yerine bitmesin dediğim bir oyun oldu, kombat sisteminde hack and slash mekaniğini korumuşlar vuruş hissiyatı da ilk çıkan videolara göre çok iyiydi, farklı silahlar kullanabilmemiz mekan çeşitliliği vs de güzel olmuş. ha bazı sıkıntıları var kamera açısının bazen sapıtması gibi ya da ps4 üzerinde oyunun performansı hayli kötü o da ayrı bir konu. sonuç olarak açık dünya oyunlarından bıktığımı hissettirdi oyun bana su gibi aktı diyebilirim, 20 saat gibi bir sürede bitti.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Yükleme ekranları ve Fps düşmelerini saymazsak bende çok beğendim.

• İlk oyun çok eğlenceliydi, vuruş hisleri falan toktu,tam hack and slash oyunuydu. 2.oyunu daha başlarda bıraktım, mekanikleri falan sarmadı. Karakterin atikliğini göstermek için sürekli saçma tırmanmalar, rpg gibi diyaloglar falan baymıştı. Konu olarak sevdiğim bir oyun ama 1.ye mi yoksa 2.ye mi yakın acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro da nasıl performans? Şu oyunsuzlukta alasım var.

• Burada oyun gayet güzel görünüyor. Animasyonlar, vuruş hissi iyi gibi. Hack and Slash açığını kapatabilir.

-----

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Performans sorunları olmasa rahatlıkla 85 alabilirdi. Çoğu zaman FPS düşüyor. Ve oyunda çok fazla yükleme ekranı var. Bu da oyundan kopmamıza sebep oluyor. Yine de keyif alarak bitirdim.

• Günler önce bitirdim, DS1-2 yi sevip bunu oynamayan çok şey kaybeder net söylüyorum. Oyun harika gerçekten özellikle ukala ve egolu Fury bir anda benim için War un önüne geçti. Watcher ile olan muhabbetleri de oyuna ayrı bir keyif katmış. Açık ara ile serinin en keyifli ve akıcı oyunu olmuş diyebilirim. Bulmacaların kaldırılması olumlu yansımış oyundaki aksiyon artık kesintiye uğramıyor. Tabi dodge sisteminin cilaya ihtiyacı var bu haliyle fazla acımasız ve hata kaldırmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Günler önce bitirdim, DS1-2 yi sevip bunu oynamayan çok şey kaybeder net söylüyorum. Oyun harika gerçekten özellikle ukala ve egolu Fury bir anda benim için War un önüne geçti. Watcher ile olan muhabbetleri de oyuna ayrı bir keyif katmış. Açık ara ile serinin en keyifli ve akıcı oyunu olmuş diyebilirim. Bulmacaların kaldırılması olumlu yansımış oyundaki aksiyon artık kesintiye uğramıyor. Tabi dodge sisteminin cilaya ihtiyacı var bu haliyle fazla acımasız ve hata kaldırmıyor...
    gerçekten bulmacaların kaldırılması o derecede etki göstermiş mi ?
    ve son olarak

1. oyun çok güzeldi
    2. oyun dehşet dercede kendine bağlayan bi yapısı vardı
    3. oyun oynayanlar güzel ama sadece güzel diyor ....

sence 3 oyundan hangisi ? favori oyunun

• Pro da da mı düşüyor fps bi cevap verin la

• Bu oyunu almayı planlıyoum ama kimi beğeniyor kimi beğenmiyor
  • Oyunu 5 saat kadar oynadım, yani idare eder çok iyi de değil kötü de değil. Save sistemi rezalet, kendin save alamıyorsun. Akıllarınca dark souls gibi yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Grafikler bu neslin standartlarında, boss lar güzel dizayn edilmiş. Kamera iyi değil, düsmana sabitlenme olayı var mı yok mu hala anlamadım. Ps4 Pro da 25-30 fps arasında performans, bazen cidden fps düşüşlerini hissediyorsun ama yine de genel olarak 30 fps çalışıyor. 10 üzerinden 7 lik bir oyun şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 26 Aralık 2018; 21:59:48 >
  • ilk 2 oyunda da kendin save alamıyordun oyun kendi ara ara alıyordu. bunda biraz daha bonfire mantığına benzetmişler ama ne save sistemi dark souls kadar cezalandırıcı ne de ölmek o kadar kolay. ben nerdeyse hiç zorlanmadım diyebilirim normal zorlukta oynadım bu arada.
  • Oyun hakkında fikir soranlar Konsol üssünün videosunu izlesinler derim. Sırf oyunu uzatmak adına adamlar hack'n slash bir oyuna dark souls mekaniği koymuşlar. Hiçbir şey yapamıyorsan birinci ve ikinci oyunu harmanla yine ortaya iyi kötü bir şey çıkacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Oyun hakkında fikir soranlar Konsol üssünün videosunu izlesinler derim. Sırf oyunu uzatmak adına adamlar hack'n slash bir oyuna dark souls mekaniği koymuşlar. Hiçbir şey yapamıyorsan birinci ve ikinci oyunu harmanla yine ortaya iyi kötü bir şey çıkacaktı.
    o video bana göre aşırı negatif, 10 dakika boyunca oyuna gömmüş kesinlikle bunu hak edecek bir oyun değil. herkes sevecek diye bir durum yok tabiki ama mesela ben oyunu oynamamış olup o videoyu izlesem kesinlikle uzak dururdum. yani videoya göre yılın en kötü oyunu bile dersin oyuna, murat sönmez'i severim ama metal gear survive için bile aslında fena değil diyen biri olarak kesinlikle haksızlık etmiş.
    Hocam videoda neresi haksız sizce :) oyunu bitirmiş biri olarak soruyorum bunu yanlış anlamayın. Çünkü inceleme de sonuna kadar doğruları söylemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Hocam videoda neresi haksız sizce :) oyunu bitirmiş biri olarak soruyorum bunu yanlış anlamayın. Çünkü inceleme de sonuna kadar doğruları söylemiş.
    sıkıntı oyunun yanlışlarını söylemesi değil oyunu komple yanlışlardan ibaret gibi anlatması. yani videonun başlığına tumbnail'ine bile baksan dersin ki bu ne yeni bir fallout 76 vakası mı? bana gelince checkpoint sistemi beni hiç rahatsız etmedi, bossları gayet beğendim, dövüş sistemi ilk 2 oyuna göre daha eğlenceli geldi, rpg elementlerinin basit tutulması da beni hiç rahatsız etmedi hatta daha anlaşılır ve rahat geldi. oyun bir souls klonu değil ama souls mekaniklerini alıp ortaya kabız bir oynanış sunan onca oyunun aksine zevkli bir kombat sistemi koymuşlar ortaya. lag falan da yaşamadım oynarken. katıldığım konular ise puzzle'ların azlığı, kameranın kötü olması, bitiriş animasyonlarının olmaması ve karakterin öfkesinin tam olarak yansıtılamaması diyebilirim. ha ayrıca bonfire sistemi beni rahatsız etmedi ama olmasa da olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 27 Aralık 2018; 11:12:6 >

Bence yanılıyorsunuz. Save sistemi tamamen oyunun süresini uzatmak için yapılmış ufak bir hile. Çünkü bu sistem olmasa inanılmaz kısa bir oyun ortaya çıkacaktı. Ayrıca videoda oyunun sevdiği yerlerini de söylemiş. Mekan tasarımları vs. Unuttuklarını da ben söyleyeyim. Durduk yere giren yükleme ekranları oyundan tamamen soğutuyor. Bir mekandan bir mekana geçerken aniden giren yükleme ekranları oyundan soğumaya sebep olabilir. Ayrıca sabit 30 fps sağlayamıyor. 30 Fps yi geçtim çoğu yerde inanılmaz performans düşüşleri var. Ejderhanın incelemesi son derece güzel olmuş. Ha oyun tamamen kötü mü hayır. Boss savaşları çok iyiydi. Belki de oyunu bitirmeme sebep olan şey budur. Keşke daha iyi bir oyun olsaydı bizim hayal kırıklığımız bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Aralık 2018; 11:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Bence yanılıyorsunuz. Save sistemi tamamen oyunun süresini uzatmak için yapılmış ufak bir hile. Çünkü bu sistem olmasa inanılmaz kısa bir oyun ortaya çıkacaktı. Ayrıca videoda oyunun sevdiği yerlerini de söylemiş. Mekan tasarımları vs. Unuttuklarını da ben söyleyeyim. Durduk yere giren yükleme ekranları oyundan tamamen soğutuyor. Bir mekandan bir mekana geçerken aniden giren yükleme ekranları oyundan soğumaya sebep olabilir. Ayrıca sabit 30 fps sağlayamıyor. 30 Fps yi geçtim çoğu yerde inanılmaz performans düşüşleri var. Ejderhanın incelemesi son derece güzel olmuş. Ha oyun tamamen kötü mü hayır. Boss savaşları çok iyiydi. Belki de oyunu bitirmeme sebep olan şey budur. Keşke daha iyi bir oyun olsaydı bizim hayal kırıklığımız bu yönde.
    beni rahatsız etmedi dedim çünkü oyunda defalarca ölüp tekrar tekrar aynı yerleri oynadığım hiç olmadı, buna rağmen 20 saat sürdü oyunu bitirmem çünkü haritayı keşfetmek hayli zaman alıyor. yani rush yaparsan 10 saatte bitebilir o ayrı. bu sistemi yaparken bunu düşündüler mi, belki ama bir yandan haritanın tasarımı da kısayolları vs olsun tamamen bonfire sistemine göre tasarlanmış. çizgisel yapıda bir oyun olsa tamamen gereksiz olurdu. fps konusunda haklısın daha üstte de bahsetmiştim teknik olarak kötü diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 27 Aralık 2018; 11:39:27 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.