Şimdi Ara

Darksiders - Wrath Of War -ANAKONU- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
20.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açıkcası PS3 almadan once hep derdim ki; bu oyun fiyatları yüzünden PS3 alınmaz ama 1.5 yıldır PS3 sahibiyim, şimdiye kadar hem yurtdışı sitelerindeki uygun fiyatlar ve zaman zaman güzel kampanyalar, hem de elindeki oyunları satabilme ve takaslayabilme şansı sayesinde PS3'te oyun konusu hic dert olmuyor.
  • oyna oyna bitmedi oyun, ömür törpüsü :) 16 saat oldu normal zorluk seviyesinde oynuyorum, bitmedi gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

oyna oyna bitmedi oyun, ömür törpüsü :) 16 saat oldu normal zorluk seviyesinde oynuyorum, bitmedi gitti :)

Next Gen'nin ender uzun oyunlarından biridir Darksiders. Bende ne bitmez oyun demiştim
  • Bu oyunu bitirdim ben
    ÇOk sevdim
    Platinum yaptım
    gene öyle aman aman uzun gelmedi
    15-20 saatte biter oyun single.

COD tarzı oyunlara göre uzun evet ama bence uzunluk süresi gayet normal.
  • Ben şu an Straga'nın aklını almaya gidiyorum, herhalde min 4-5 saat daha oynarım, saat 20+ olacak gibi duruyor bende.
  • arkadaşlar ben 34. saatten gidiyorum.fakat tek bir sandığı açamadım oda geniş rengarenk ve suya(göl gibi ,,su altında birçok geçiş var ) batmış iki apartman olan yerde kıyamet bıçağının parçalarından biri o evin üstünde parçayı alıyorum haritada yanında sandık görünüyor ama sanırım onu görünür hale geitrmem gerekiyor bilen biri varsa yardım edebilirmi ?tek o sandık için son boss savaşını bekletiyorum sonra oyun biter herhalde... sanırım son abbyses armor orda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigershark61 -- 16 Eylül 2010; 13:39:32 >
  • Oyun bitti, çok ara vermek zorunda kaldım, işten güçten dolayı, herkese tavsiye ederim, bu oyun oynamaya deger.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymon

arkadaslar

defalarca ugrasmama. kirk kere videosunu seyretmeme ragmen tiamati gecemedim. oyunu da cok begendim ama kaldim oyle duruyor. ne yapmaliyim bilen var mi? izmirde oturuyorum.

İlk başta yerde duran bombalardan kafasına yapıstır ve patlat, sonra yere dustukce kafasına o bumerangımsı zımbırtıyı fırlat, uzerine kosmaya baslayınca aksiyon tusuyla gomcur yumrugu, afallayınca ver sopayı oturdugun yerin izmir olması mühim degil, her yerde gecilir
  • Arkadaşlar benim başka bi derdim var. Joystickle ne kadar uğraşsamda kamera ayarlarını yapamadım bu nedenle klavye mouse ile oynuyorum. Buz örümceğin olduğu yerdeyim cideosunuda izledim ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Eleman örümceğin ağzına taşı atınca arkasına geçiyor ve tek severde buz kalıbını kırıyor. Tek harekette bunu nasıl başarıyor hangi tuşlara basmak lazım? Bi yardım...
  • ps3 de gow3 mü daha güzel yoksa darksiders mı (grafik, oynanış vb), her 2 oyunuda bitirmiş olanlar cvp verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

ps3 de gow3 mü daha güzel yoksa darksiders mı (grafik, oynanış vb), her 2 oyunuda bitirmiş olanlar cvp verebilir mi?

gow3 ile karşılaştırabilecek ne ps3 ne xbox ne pc nede wii hiç bir platformda o kadar iyi bir oyun daha yok

ama bu darksiders kötü demek değil gayet gzel bir oyun ama gow3 ün yanına yanaşamaz tabiki

rakibi devil may cry 4 derim ben darksiders için
  • gow 3 ü kendi tarzında daha geçebilmiş bir oyun yok ( ancak gow 2 hikaye bakımından geçebilir).
  • quote:

ps3 de gow3 mü daha güzel yoksa darksiders mı (grafik, oynanış vb), her 2 oyunuda bitirmiş olanlar cvp verebilir mi?

Her ne kadar gow 3 yaklaşamaz bir oyun olsada.

Genel anlamda kesinlikle iyi bir oyun.

Gow 3 den tek üstün yanı, 2 kat daha uzun süreli olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 6 Ekim 2010; 10:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

quote:

Her ne kadar gow 3 yaklaşamaz bir oyun olsada.

Genel anlamda kesinlikle iyi bir oyun.

Gow 3 den tek üstün yanı, 2 kat daha uzun süreli olması.

%100 katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: nymon

arkadaslar

defalarca ugrasmama. kirk kere videosunu seyretmeme ragmen tiamati gecemedim. oyunu da cok begendim ama kaldim oyle duruyor. ne yapmaliyim bilen var mi? izmirde oturuyorum.

İlk başta yerde duran bombalardan kafasına yapıstır ve patlat, sonra yere dustukce kafasına o bumerangımsı zımbırtıyı fırlat, uzerine kosmaya baslayınca aksiyon tusuyla gomcur yumrugu, afallayınca ver sopayı oturdugun yerin izmir olması mühim degil, her yerde gecilir

aksiyon tuşu hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: haaaapsuuu

Arkadaşlar benim başka bi derdim var. Joystickle ne kadar uğraşsamda kamera ayarlarını yapamadım bu nedenle klavye mouse ile oynuyorum. Buz örümceğin olduğu yerdeyim cideosunuda izledim ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Eleman örümceğin ağzına taşı atınca arkasına geçiyor ve tek severde buz kalıbını kırıyor. Tek harekette bunu nasıl başarıyor hangi tuşlara basmak lazım? Bi yardım...

Tremor Gauntlent ile vurucaksın
    @n0sr3v1
    Klavye ile oynadım ben "E" tuşu
  • Çok güzel bır oyun beylerrrrrrrrrrrrrrrr
  • Şnun 2si çıksada oynasak...

Bi ara tekrar başlıycam. Herhalde 2011in ik ayları gibi.

Gerçekten güzel bir oyundu.
  • Oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.2. sini merakla bekliyorum.2. oyunda 4 horseman olcak.Acaba co-ops falan olurmu oyunda beraber ilerleme falan :).
  • Geçen internette okudum. 2. oyun 1. oyunun bittiği yerden BAŞLAMIYACAKMIŞ. Yapımcı öyle söyledi. 1.sinin hikayesinin zamanında başka bir karakterin hikayesi anlatılacakmış. Yani 1.sinin konusuna paralel olucakmış.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.